Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Silik çıkması da pozitif oluyor bebeğim bence ovulasyon da ve gebelik testinde silik çıkması ikisinde tesadüf olamaz haydi hayırlı olsun güzel haberi bugün alırsın inşallah
Kızlar dua edin sağlıklı bir gebelik olsun ben antibiyotik kullandım ama yanında folik asitte kullanmıştım. İnşAllah hayırlısı ile sağlıklıdır.. Allah isteyen herkese yasatsın bu duyguyu, hala emin değilim kan testi olmadan karmaşık duygular içindeym ne yazıcamı bilemedim vallahi

Ne içersen iç yada film çektir farketmez Allah isteyince sağlıklı olur sen içini temiz tut dua et. Ve kötü düşünme benceee.. inşallah gidersin iş çıkışı kanını aldırıp eşine ve ailene verirsin güzel haberlerini. Sonra bizede belirtilerini ve neler olduğunu anlatırsın kuzum

Normal bi hastaneye gidip gebelik için kan testimi dicem? Doktorda muane olmam gerekiyormu önce
Sen hiç uğraşma acile git hastaneye midem bulanıyor baş dönemem var ve adetim 4 gün geçti de yapacak birşey yok... Gebelik baktırıp yoksa yarın poliklinik doktorlarına gideceğim o yüzden baktırmam lazım şimdi de acil doktoruna. Sağlık ocağına falan gidersen bir gün sürüyor. Özele gitsen para vercen. Devlete git sen iş çıkışı

Kızlar benimde 16 nisan. Ama bekliyorum yapmıcam test, ciddi bir gecikme yaşarsam yaparım.
Test negatif çıksa bile ya erkense diye kendimi yiyorum gerek yok
Bi iki gün öncesine kadar baya karın ağrım bel ağrım vardı ama şuan hiç belirtim yok

4 gü
ben
ben nerde şüpelendim biliyomusunuz regl 4 gün kala yatmama yakın aniden bel ve kasık ağrım oldu endişendim bu ilaçdan dolayı bu sabah uyandım içimden bir ses git test al yap dedi. Yaptım ikiside silik çizgi. Hayırlısı bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah ya Rabbimm

Kuaförüm 6 da kapanıs artık eşime bişey söylemedim ama zor duruyorum özelde kaça yapıyolar kan testini

Kuaförüm 6 da kapanıs artık eşime bişey söylemedim ama zor duruyorum özelde kaça yapıyolar kan testini
Evet 4 gün gecikti de ben gerçekten yapmıyorlar zorlamadan testi o yüzden bebek için ufak beyaz yalan olması gerekiyor Özelden özele değişir kuşum bilmiyorum

ya çok sevindim sizin adınıza :) Bizde bir gün o onu yaşıcaz ama ne zamannn Allah bilir..
Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Normal bi hastaneye gidip gebelik için kan testimi dicem? Doktorda muane olmam gerekiyormu önce
Saglik ocağında yaptirabilirsiniz yarin sabah. Mhrs programini indirin, oradan aile hekiminizden randevu alin en erken saatte. Saglik ocaklari genelde 9 en gec 10a kadar kan aliyor cunku. Bebeginiz olursa da saglik ocaginda kontrollerini yaptiracaginiz icin simdiden alışmış olursunuz

Acilde ayni gun cikiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…