- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
- 28
Birde bat ne zamandı canım seninYa kimyasalsa
Bende duramıyorum ama calısıyorum kızlarr normal testtede silik cıktıKimyasal falan değil öyle düşünme normalde de pozitifl hemen test ver haydi ben olsam duramazdimmmm
Yarın 16 nisanBirde bat ne zamandı canım senin
Silik çıkması da pozitif oluyor bebeğim bence ovulasyon da ve gebelik testinde silik çıkması ikisinde tesadüf olamaz haydi hayırlı olsun güzel haberi bugün alırsın inşallahYarın 16 nisan
Kızlar dua edin sağlıklı bir gebelik olsun ben antibiyotik kullandım ama yanında folik asitte kullanmıştım. İnşAllah hayırlısı ile sağlıklıdır.. Allah isteyen herkese yasatsın bu duyguyu, hala emin değilim kan testi olmadan karmaşık duygular içindeym ne yazıcamı bilemedim vallahiSilik çıkması da pozitif oluyor bebeğim bence ovulasyon da ve gebelik testinde silik çıkması ikisinde tesadüf olamaz haydi hayırlı olsun güzel haberi bugün alırsın inşallah
Normal bi hastaneye gidip gebelik için kan testimi dicem? Doktorda muane olmam gerekiyormu önceCnm ablan bekle demiş ama suan hcg degerlerinin artisini takip etmen lazim kan verirsen iyi olurhaberlerini bekliyoruz
Senin ne zaman batBende de migren var bende ağrı kesici içmek zorunda kaldım
Adet gecmeden bu kadar net cıkması erken döllenmemi olmus acabaSilik çıkması da pozitif oluyor bebeğim bence ovulasyon da ve gebelik testinde silik çıkması ikisinde tesadüf olamaz haydi hayırlı olsun güzel haberi bugün alırsın inşallah
Ne içersen iç yada film çektir farketmez Allah isteyince sağlıklı olur sen içini temiz tut dua et. Ve kötü düşünme benceee.. inşallah gidersin iş çıkışı kanını aldırıp eşine ve ailene verirsin güzel haberlerini. Sonra bizede belirtilerini ve neler olduğunu anlatırsın kuzumKızlar dua edin sağlıklı bir gebelik olsun ben antibiyotik kullandım ama yanında folik asitte kullanmıştım. İnşAllah hayırlısı ile sağlıklıdır.. Allah isteyen herkese yasatsın bu duyguyu, hala emin değilim kan testi olmadan karmaşık duygular içindeym ne yazıcamı bilemedim vallahi
Evet canım yada tam zamanında olmuş yarın adet sonuçta ne kadar da adet oluyorsunAdet gecmeden bu kadar net cıkması erken döllenmemi olmus acaba
Sen hiç uğraşma acile git hastaneye midem bulanıyor baş dönemem var ve adetim 4 gün geçti de yapacak birşey yok... Gebelik baktırıp yoksa yarın poliklinik doktorlarına gideceğim o yüzden baktırmam lazım şimdi de acil doktoruna. Sağlık ocağına falan gidersen bir gün sürüyor. Özele gitsen para vercen. Devlete git sen iş çıkışıNormal bi hastaneye gidip gebelik için kan testimi dicem? Doktorda muane olmam gerekiyormu önce
4 güSen hiç uğraşma acile git hastaneye midem bulanıyor baş dönemem var ve adetim 4 gün geçti de yapacak birşey yok... Gebelik baktırıp yoksa yarın poliklinik doktorlarına gideceğim o yüzden baktırmam lazım şimdi de acil doktoruna. Sağlık ocağına falan gidersen bir gün sürüyor. Özele gitsen para vercen. Devlete git sen iş çıkışı
benKızlar benimde 16 nisan. Ama bekliyorum yapmıcam test, ciddi bir gecikme yaşarsam yaparım.
Test negatif çıksa bile ya erkense diye kendimi yiyorum gerek yok
Bi iki gün öncesine kadar baya karın ağrım bel ağrım vardı ama şuan hiç belirtim yok
ben nerde şüpelendim biliyomusunuz regl 4 gün kala yatmama yakın aniden bel ve kasık ağrım oldu endişendim bu ilaçdan dolayı bu sabah uyandım içimden bir ses git test al yap dedi. Yaptım ikiside silik çizgi. Hayırlısı bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah ya RabbimmKızlar benimde 16 nisan. Ama bekliyorum yapmıcam test, ciddi bir gecikme yaşarsam yaparım.
Test negatif çıksa bile ya erkense diye kendimi yiyorum gerek yok
Bi iki gün öncesine kadar baya karın ağrım bel ağrım vardı ama şuan hiç belirtim yok
Kuaförüm 6 da kapanıs artık eşime bişey söylemedim ama zor duruyorumSen hiç uğraşma acile git hastaneye midem bulanıyor baş dönemem var ve adetim 4 gün geçti de yapacak birşey yok... Gebelik baktırıp yoksa yarın poliklinik doktorlarına gideceğim o yüzden baktırmam lazım şimdi de acil doktoruna. Sağlık ocağına falan gidersen bir gün sürüyor. Özele gitsen para vercen. Devlete git sen iş çıkışı
Evet 4 gün gecikti de ben gerçekten yapmıyorlar zorlamadan testi o yüzden bebek için ufak beyaz yalan olması gerekiyorKuaförüm 6 da kapanıs artık eşime bişey söylemedim ama zor duruyorumözelde kaça yapıyolar kan testini
ya çok sevindim sizin adınıza :) Bizde bir gün o onu yaşıcaz ama ne zamannn Allah bilir..4 gü
ben
ben nerde şüpelendim biliyomusunuz regl 4 gün kala yatmama yakın aniden bel ve kasık ağrım oldu endişendim bu ilaçdan dolayı bu sabah uyandım içimden bir ses git test al yap dedi. Yaptım ikiside silik çizgi. Hayırlısı bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah ya Rabbimm
Saglik ocağında yaptirabilirsiniz yarin sabah. Mhrs programini indirin, oradan aile hekiminizden randevu alin en erken saatte. Saglik ocaklari genelde 9 en gec 10a kadar kan aliyor cunku. Bebeginiz olursa da saglik ocaginda kontrollerini yaptiracaginiz icin simdiden alışmış olursunuzNormal bi hastaneye gidip gebelik için kan testimi dicem? Doktorda muane olmam gerekiyormu önce
Acilde ayni gun cikiyor mu?Sen hiç uğraşma acile git hastaneye midem bulanıyor baş dönemem var ve adetim 4 gün geçti de yapacak birşey yok... Gebelik baktırıp yoksa yarın poliklinik doktorlarına gideceğim o yüzden baktırmam lazım şimdi de acil doktoruna. Sağlık ocağına falan gidersen bir gün sürüyor. Özele gitsen para vercen. Devlete git sen iş çıkışı
Ben geven ay verdim bir saat sonra çıktı ama negatiftiAcilde ayni gun cikiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?