Buradakiler birgebeningünlüğü instagram sayfasından alıyorlar bu testleri 30 tane ovulasyon 3 tane gebelik testi 80 lira diye okumuştum burda.Bu testi nereden aldınız ne kadara aldınız
Teşekkür ederim yinede cnmBen yurt disinda yasiyorum canim e-bayden almisdim
haydi inşaallah.Kızlar merhaba bende 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım yeni yeni denemelere başladık inşaallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız
Hosgeldin canimKızlar merhaba bende 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım yeni yeni denemelere başladık inşaallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız
Aa inşaallah yerleşme kanamasıdır oMerhaba hanımlar benimde bat 18 Mart beklenen tarih 17 Nisan27-30-1-3 tarihleri değerlendirdik 1'inde ve 3'ün de çok hafif pembe leke geldi birer kez. Umarım bu ay hepimizin olur
Hosgeldin canim . Bat tarihin nedirSelam herkese, bende 26 yaşındayım beklenen adet tarihi 14 nisanovülasyon testinde t ‘yi daha koyu görüp 2 gün değerlendirdik. Normalde 28 mart olması gerekliyken nisan 4 ünde pik gördüm.
Hoşbulduk canım 14 nisanda olmam gerekliHosgeldin canim . Bat tarihin nedir
Bir haftan kalmis insallah guzel sonuclar alirsinHoşbulduk canım 14 nisanda olmam gerekli
Yaklaşık 3 aydır istiyoruz. Bu 4.ay olacak. Ama daha önce hep uygulamadan takip ediyordum. Ve o şekilde değerlendiriyordum bu ay ilk kez ovülasyon testi ile denedik. Peki ya siz?Bir haftan kalmis insallah guzel sonuclar alirsinne zamandir deniyorsunuz
Super daha yenisiniz benim gibi. Ben gecen ay korunmayi biraktim . Bu ay ovulasyon testine basladimYaklaşık 3 aydır istiyoruz. Bu 4.ay olacak. Ama daha önce hep uygulamadan takip ediyordum. Ve o şekilde değerlendiriyordum bu ay ilk kez ovülasyon testi ile denedik. Peki ya siz?
Önceki aylarda defalarca her gün 1-2 yaptım. Ve her seferinde kendimi zorlayıp silik çizgi gördüm ve hastaneye gidip 0ı gördüm. Bu cidden çok üzücü bu yüzden bu kez adet günümü beklemek istiyorum siz yapacakmısınızSuper daha yenisiniz benim gibi. Ben gecen ay korunmayi biraktim . Bu ay ovulasyon testine basladim. Insallah hepimizinki tutsun. Erken gebelik testi yapmayi dusunuyor musunuz
Ben sabirsizim biraz erken gebelik testine sicak bakiyorumÖnceki aylarda defalarca her gün 1-2 yaptım. Ve her seferinde kendimi zorlayıp silik çizgi gördüm ve hastaneye gidip 0ı gördüm. Bu cidden çok üzücü bu yüzden bu kez adet günümü beklemek istiyorum siz yapacakmısınız
Bi multivitamin kullanıyorum içinde folic acid, d b c vitaminleri var. Doktora gittiğimde doktor onun yeterli olacağını söyledi. Bu arada 6 ay korunmasız ilişkiden sonra gel dedi tekrar.Ben sabirsizim biraz erken gebelik testine sicak bakiyorum. Ama hemen olmucaginin farkindayim. Kaderimizde neyse o . Zaten sizin az kalmis bniim bat 22 nisan . Takviye vitamin aliyor musun canim
Benim de bat 30 Nisan hemde eşimin doğum günü 28 Nisan'da evlilik yıldönümümüz inşallah doğum gününde mutlu haberi veririm eşime hepimize nasip olsun inşallahHep birlikte bekleyelim buradan konuşalım olmaz mıheyecanımıza ortak olalım:) inşaallah tutmuştur hepimizin :)
Hayırlısıyla tüm isteyenlere inşallahBenim de bat 30 Nisan hemde eşimin doğum günü 28 Nisan'da evlilik yıldönümümüz inşallah doğum gününde mutlu haberi veririm eşime hepimize nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?