Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu testi nereden aldınız ne kadara aldınız
Buradakiler birgebeningünlüğü instagram sayfasından alıyorlar bu testleri 30 tane ovulasyon 3 tane gebelik testi 80 lira diye okumuştum burda.

Kızlar merhaba bende 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım yeni yeni denemelere başladık inşaallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız

Kızlar merhaba bende 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım yeni yeni denemelere başladık inşaallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız
haydi inşaallah. ovulasyon takibi yapıyor musun?

Merhaba hanımlar benimde bat 18 Mart beklenen tarih 17 Nisan 27-30-1-3 tarihleri değerlendirdik 1'inde ve 3'ün de çok hafif pembe leke geldi birer kez. Umarım bu ay hepimizin olur

Merhaba hanımlar benimde bat 18 Mart beklenen tarih 17 Nisan 27-30-1-3 tarihleri değerlendirdik 1'inde ve 3'ün de çok hafif pembe leke geldi birer kez. Umarım bu ay hepimizin olur
Aa inşaallah yerleşme kanamasıdır o

Bende bi sevindirik olduydum da internette araştırınca yumurtlama lekesi olabilir diye düşünüyorum zira o günlerdi

Selam herkese, bende 26 yaşındayım beklenen adet tarihi 14 nisan ovülasyon testinde t ‘yi daha koyu görüp 2 gün değerlendirdik. Normalde 28 mart olması gerekliyken nisan 4 ünde pik gördüm.

Sebebini bilmediğim şekilde bel ağrısı ve kasıklarımda batmalar hissediyorum. Ya üşüttüm yada bebek tutunmaya çalışıyor olabilir mi?

Selam herkese, bende 26 yaşındayım beklenen adet tarihi 14 nisan ovülasyon testinde t ‘yi daha koyu görüp 2 gün değerlendirdik. Normalde 28 mart olması gerekliyken nisan 4 ünde pik gördüm.
Hosgeldin canim . Bat tarihin nedir

Yaklaşık 3 aydır istiyoruz. Bu 4.ay olacak. Ama daha önce hep uygulamadan takip ediyordum. Ve o şekilde değerlendiriyordum bu ay ilk kez ovülasyon testi ile denedik. Peki ya siz?
Super daha yenisiniz benim gibi. Ben gecen ay korunmayi biraktim . Bu ay ovulasyon testine basladim . Insallah hepimizinki tutsun. Erken gebelik testi yapmayi dusunuyor musunuz

Super daha yenisiniz benim gibi. Ben gecen ay korunmayi biraktim . Bu ay ovulasyon testine basladim . Insallah hepimizinki tutsun. Erken gebelik testi yapmayi dusunuyor musunuz
Önceki aylarda defalarca her gün 1-2 yaptım. Ve her seferinde kendimi zorlayıp silik çizgi gördüm ve hastaneye gidip 0ı gördüm. Bu cidden çok üzücü bu yüzden bu kez adet günümü beklemek istiyorum siz yapacakmısınız

Ben sabirsizim biraz erken gebelik testine sicak bakiyorum . Ama hemen olmucaginin farkindayim. Kaderimizde neyse o . Zaten sizin az kalmis bniim bat 22 nisan . Takviye vitamin aliyor musun canim

Ben sabirsizim biraz erken gebelik testine sicak bakiyorum . Ama hemen olmucaginin farkindayim. Kaderimizde neyse o . Zaten sizin az kalmis bniim bat 22 nisan . Takviye vitamin aliyor musun canim
Bi multivitamin kullanıyorum içinde folic acid, d b c vitaminleri var. Doktora gittiğimde doktor onun yeterli olacağını söyledi. Bu arada 6 ay korunmasız ilişkiden sonra gel dedi tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…