Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son da sayamadıklarımı tamamla Allahım diyorum boş da olsa ilk mabedi orası bebişlerimizin. Enerjilerimizi gönderelim. Bebişler beliriversin
Ben hissediyorum ya kasıklarım sis gibi hep bir batma ve rahatsızlık var bu ay oldu sadece Allah im nolur amin ah ah ne yapalım beklemek daha kötü experla sen test aldın mı sabah İlk idrarla yapardın en doğrusu sabah ki

Kuzum sen daha test yapmadan kendi kendine Normal bozuyorsun. Insallah guzel bir dogum gynu hediyesi olur annesine. Gogus hassasiyeti en onemli gebelik belirtisi. Ama olmazsada bozma moralini

Son testim vardı adet olmazsam sabah yaparım diye düşünüyordum ki kırmızı kart geldi

Öyle tabi. Ama regl belirtilerim o kadar yoğun ki canım. İnanasım gelmiyor bu ihtimale. Yine de umudum var tabi. Bi de yumurtlamadan 15 gün sonraki testte silik de olsa çıkmaz mıydı sence
Ne zaman yaptn test yarın bidaha yapın bence olmazsa

experla cimicimi canlarım ikinizde aynı anda kırmızılar geliyor demişsiniz valla o kadar üzüldüm ki anlatamam ben hep umut vardır derim herşeyde bebekte hastalıkta maddi manevî.. inşallah bu kırmızılardan sonra bir daha görmeyin dokuz ay ve bebişleriniz için son çektiğiniz sancılar olsun yaşadığımız sürece eşimizle el ele verdiğimiz sürece umut vardır

İnşaallah canım ya. cimicimi ile bu ay herşey aynı gitti. Keşke bu da aynı olaydı ama regl gelmeyeydi umudumu hazirana saklayacağım galiba. Mayısta ramazan ayında zor olur. artık nasip bu işler

Ben geçen ay pik görmeme ve çatlamayı görmeme rağmen çatlamayan yumurta yüzünden hastanelik oldum. Kist olmuş ve 2 tane yumurta varmış aslında. Çatlasa belki de ikiz olcakfı. Yani testlerde çatlamaya da inanmamak lazım. O yüzden bir de böyle denedik bakalım

İyi yapmışsın kuzum. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Sizin regl ne zaman

İnşallah canım inşallah bu ay o kadar çok ümitli ve hevesliydim ki anlatamam üzüldüm ama hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…