- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
- 28
Ben hissediyorum ya kasıklarım sis gibi hep bir batma ve rahatsızlık var bu ay oldu sadece Allah im nolur aminEn son da sayamadıklarımı tamamla Allahım diyorumboş da olsa ilk mabedi orası bebişlerimizin. Enerjilerimizi gönderelim. Bebişler beliriversin
Kuzum sen daha test yapmadan kendi kendine Normal bozuyorsun. Insallah guzel bir dogum gynu hediyesi olur annesineBenim bat 17 nisan. Hem de doğum günüm :) acaba güzel bir hediye alır mıyım yarın testi görünce. Göğüslerim yumurtlamadan beri ağrıyor ama bugün koşarken bile sallandıkça acıdığı için tutarak gitmeye başladım. Ağrım falan yok bahsedildiği gibi. Bir de benim adete yakın göğüs arasındaki kemikler acımaya başlar ve şu an başladı. Umarım regl kapıya dayanmamıştır. Erken gebelik testi aldım bugün. Sabahtan yapıcam yine de. 2 gündür Ovülasyon test yaptığımda malesef silik çıktı. Bu da hamileliği öğrenenler olduğu için moralimi bozmadı değil
Son testim vardı adet olmazsam sabah yaparım diye düşünüyordum ki kırmızı kart geldiBen hissediyorum ya kasıklarım sis gibi hep bir batma ve rahatsızlık var bu ay oldu sadece Allah im nolur aminah ah ne yapalım beklemek daha kötü experla sen test aldın mı sabah İlk idrarla yapardın en doğrusu sabah ki
Olmadım da tuvalette peçeteye çok çok açık pembemsilik geliyor, burdayım diyor yaniiiBak ne guzel işte hala olmadın dünde bugün Deee ve yarın da inşallah olmayacaksın sonraa bebiş
Reglimiz de aynı başlayacak galibaSon testim vardı adet olmazsam sabah yaparım diye düşünüyordum ki kırmızı kart geldi
Ne zaman yaptn test yarın bidaha yapın bence olmazsaÖyle tabi. Ama regl belirtilerim o kadar yoğun ki canım. İnanasım gelmiyor bu ihtimale. Yine de umudum var tabi. Bi de yumurtlamadan 15 gün sonraki testte silik de olsa çıkmaz mıydı sence
Geldi hafif hafif bende yarın sökülür herhaldeReglimiz de aynı başlayacak galiba
Testi dün yapmıştım canım. Ama regl oldum zatenNe zaman yaptn test yarın bidaha yapın bence olmazsa
İnşaallah canım ya.experla cimicimi canlarım ikinizde aynı anda kırmızılar geliyor demişsiniz valla o kadar üzüldüm ki anlatamam ben hep umut vardır derim herşeyde bebekte hastalıkta maddi manevî.. inşallah bu kırmızılardan sonra bir daha görmeyin dokuz ay ve bebişleriniz için son çektiğiniz sancılar olsun yaşadığımız sürece eşimizle el ele verdiğimiz sürece umut vardır
YaaTesti dün yapmıştım canım. Ama regl oldum zaten
Bir dahaki ay ramazandan dolayı zor. Ama sonraki ay inşaallah devamYaaneyse morel bozmak yok, birdahaki ayaa
Aynen öyle kuzum nasip bu işlerİnşaallah canım ya.cimicimi ile bu ay herşey aynı gitti. Keşke bu da aynı olaydı ama regl gelmeyeydi umudumu hazirana saklayacağım galiba. Mayısta ramazan ayında zor olur. artık nasip bu işler
Bu pembemsilik neyin belirtisi oluyor acabaOlmadım da tuvalette peçeteye çok çok açık pembemsilik geliyor, burdayım diyor yaniii
Ben geçen ay pik görmeme ve çatlamayı görmeme rağmen çatlamayan yumurta yüzünden hastanelik oldum. Kist olmuş ve 2 tane yumurta varmış aslında. Çatlasa belki de ikiz olcakfı. Yani testlerde çatlamaya da inanmamak lazım. O yüzden bir de böyle denedik bakalımOvulasyon testlerine karşı olan bir sürü doktor var cidden strese sokmuyor değil. Ben de ilk geçen ay denedim ama bir kaç test yapmış, pek umursamamamış ve bu kadar stres olmamıştım. Diğer ay salıcam galiba ben dePcos olsa da olmasa da bir tane yumurtayla hamile kalıyoruz. İnşaallah tutmuştur da dinleriz senden sürecini, hikayeni
İyi yapmışsın kuzum. Hayırlı haberlerini bekliyoruzBen geçen ay pik görmeme ve çatlamayı görmeme rağmen çatlamayan yumurta yüzünden hastanelik oldum. Kist olmuş ve 2 tane yumurta varmış aslında. Çatlasa belki de ikiz olcakfı. Yani testlerde çatlamaya da inanmamak lazım. O yüzden bir de böyle denedik bakalım
Ne tatlı yazmışsınKuzum sen daha test yapmadan kendi kendine Normal bozuyorsun. Insallah guzel bir dogum gynu hediyesi olur annesine. Gogus hassasiyeti en onemli gebelik belirtisi. Ama olmazsada bozma moralini
Keşke canım yaaa içimden geçirmiştim herşeyimiz aynı bebişleri de aynı anda öğrensek diyeGeldi hafif hafif bende yarın sökülür herhaldesende de aynı galiba keşke bebişimiz aynı zamanda olaydı
Sizin regl ne zamanBen geçen ay pik görmeme ve çatlamayı görmeme rağmen çatlamayan yumurta yüzünden hastanelik oldum. Kist olmuş ve 2 tane yumurta varmış aslında. Çatlasa belki de ikiz olcakfı. Yani testlerde çatlamaya da inanmamak lazım. O yüzden bir de böyle denedik bakalım
İnşallah canım inşallahexperla cimicimi canlarım ikinizde aynı anda kırmızılar geliyor demişsiniz valla o kadar üzüldüm ki anlatamam ben hep umut vardır derim herşeyde bebekte hastalıkta maddi manevî.. inşallah bu kırmızılardan sonra bir daha görmeyin dokuz ay ve bebişleriniz için son çektiğiniz sancılar olsun yaşadığımız sürece eşimizle el ele verdiğimiz sürece umut vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?