- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
-
Hayrılısı olsun canımKizlaaaarrr ovulasyon testi yapmıyorum uygulamadan ve tarih hesabına göre bugün(05.10) yumurtlama gunum bugünü ve 3 ekimi degerlendirdik. Fındık badem kuru incir falan yiyorum yarın folik asit ve avokado havuç falan alacam vücudumu hazırlamaya başladım yani bu 2. Denememiz olacak. Haydi bat lari birlikte bekleyelimmm
Kizlaaaarrr ovulasyon testi yapmıyorum uygulamadan ve tarih hesabına göre bugün(05.10) yumurtlama gunum bugünü ve 3 ekimi degerlendirdik. Fındık badem kuru incir falan yiyorum yarın folik asit ve avokado havuç falan alacam vücudumu hazırlamaya başladım yani bu 2. Denememiz olacak. Haydi bat lari birlikte bekleyelimmm
İnşallah yükselirHayrılısı olsun canımBenim de 13 ekim ama dün kan testim 2.00 cıktı insan yine de ümit ediyor
Aynen bu ay olmazsa ovulasyon testi alacam ben deHayırlısı olsunbence ovulasyon yapmakta da fayda var. Benım de bat 20 ekım. Henuz yumurtlama olmadı ma 2 3 gun kaldı tahmınımce. Insallah guzel haberler alırız
İnşallahİnşallah bu ay sevindirir Rabbim bizleri
Aynen bu ay olmazsa ovulasyon testi alacam ben de
benimde 13ekim batHayrılısı olsun canımBenim de 13 ekim ama dün kan testim 2.00 cıktı insan yine de ümit ediyor
bugun evde test yaptim ama negatiftiHayrılısı olsun canımBenim de 13 ekim ama dün kan testim 2.00 cıktı insan yine de ümit ediyor
Canım merhaba bence silik var yarında dene koyulaşmayı takip et bence inşallah vardırHanımlar meraba, 1 senelik evliyim, ilk 1 sene çocuk düşünmemiştik, 2 aydır yumurtlama günlerini degerlendiriyoruz bat 13 Ekim hiç bi gebelik belirtim yok aslında, adete 3 gün kala yani bu sabah test yaptım, silik çizgi var gibi bı bakabilir misiniiizzz
Teşekkür ederim inşallah vardır, yarın tekrarlayımCanım merhaba bence silik var yarında dene koyulaşmayı takip et bence inşallah vardır
benimde 13 ekim ve bende bugun yaptim ayni seninki gibi silik ciktiHanımlar meraba, 1 senelik evliyim, ilk 1 sene çocuk düşünmemiştik, 2 aydır yumurtlama günlerini degerlendiriyoruz bat 13 Ekim hiç bi gebelik belirtim yok aslında, adete 3 gün kala yani bu sabah test yaptım, silik çizgi var gibi bı bakabilir misiniiizzz
Hanımlar meraba, 1 senelik evliyim, ilk 1 sene çocuk düşünmemiştik, 2 aydır yumurtlama günlerini degerlendiriyoruz bat 13 Ekim hiç bi gebelik belirtim yok aslında, adete 3 gün kala yani bu sabah test yaptım, silik çizgi var gibi bı bakabilir misiniiizzz
Kızlar kaç ay oldu bizde deniyoruz. İnsan olmadıkça üzülüyor valla bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım. Ona göre denedik. Normalde hep 14. Gün derler 28-30 günde bir olanlar için.. Bu ay denedim pik 16. Günde oldu. Haliyle yumurtlama 24-36 saat sonra deseniz 17. hatta belki 18. Günmüş. Umarım şimdiye sorun budur. Çok yoruldum psikolojik olarak gerçekten. Neyse zaten 2-3 gün sonra anlayacağız
İnsanlar kafaya takma stres yapma diyor ama çok zor gerçekten sizi anlayabiliyorum sabredin tez zamanda güzel haberler alırız inşallahKızlar kaç ay oldu bizde deniyoruz. İnsan olmadıkça üzülüyor valla bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım. Ona göre denedik. Normalde hep 14. Gün derler 28-30 günde bir olanlar için.. Bu ay denedim pik 16. Günde oldu. Haliyle yumurtlama 24-36 saat sonra deseniz 17. hatta belki 18. Günmüş. Umarım şimdiye sorun budur. Çok yoruldum psikolojik olarak gerçekten. Neyse zaten 2-3 gün sonra anlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?