- Konu Sahibi Meraklihatunnn
-
Bir çok kişi de göğüs ağrısı sonradan başlamış veya çok hissedilmemiş, benim var ancak vücudumun bana bir oyunu gibi geliyor tüm belirtiler, çok ihtimal vermiyor olacağına.. her ay aynı hayal kırıklığı, kızgınlık, küskünlük.. çok yoruldum artık.. umarım siz de vardır, güzel haberleri alırsınızbenimde hepsi oldu, göğüs ağrım yokk
ay seyi 2 senedir yaşıyorum. çok araştırıp çok takıyoruz kafaya tüm belirtileri basımız ağrısa buna yoruyoruz çünkü :/ herkes akışına bırak diyor ama öyle olmuyor. biz tüp bebeğe başladık zaten yumurta falan toplantı ama mevcuttaki yumurtam cok buyuyunce doktor bu ay doğal yolla dene belki olur dedi. transferden önce son şansım. eğer olursa herkes çok fazla şaşıracak.. allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. güzel haberlerini bekliyor olacağımBir çok kişi de göğüs ağrısı sonradan başlamış veya çok hissedilmemiş, benim var ancak vücudumun bana bir oyunu gibi geliyor tüm belirtiler, çok ihtimal vermiyor olacağına.. her ay aynı hayal kırıklığı, kızgınlık, küskünlük.. çok yoruldum artık.. umarım siz de vardır, güzel haberleri alırsınız
Merhaba canım teşekkür ederim cevap verdiğin için öncelikle benim yumurtlama çift çizgi günüm 4 ekim silikleştiği gün 5 ekimdi tek günde çatladı bu ay aslında hsg ve eşimin sperm test hariç diğerlerini yaptırdım fsh ilk ay 8.9 sonra 6 çıktı amh3 çıktı bir tek tsh 4 çıktığı için bu ay 25 mg ilaç alıyorum canım aslında doğru düzgün tek ay denedik. Bu ay dediğim gibi 3 ekimde ilişki oldu sadeceCanım bat günlerimiz aynı seninle, gerçi benim çatlama 4 Ekim'de oldu, senin testlerin nasıl gösterdi, yani çift çizgi ve sonra silikleştiği günler hangisiydi? benim 2-3 ekim çift çizgi, 4 ekim silikleşmişti. Eğer daha yeni denemeye başladıysanız ovülasyon testi ile birkaç ay daha deneyebilirsiniz, doktorun dediği gibi 6 ay içinde olmazsa işte o zaman hsg filmi, amh testi, eşden sperm testi, hormon testi gibi testler isteniyor.. Eğer yaşın da gençse hiç stres yapmadan 6 ay denemeni tavsiye ederim.
BENIM BAT DA 19 EKİM BENDE PAZAR GUNU YUMURTALAMA GORUNDU DEGERLENDIRDIK BAKALIM İNŞ.GUZEL SONUCLAR ALIRIZBat 19 Ekim , ovulasyon takibi yapıyorum pazartesi yumurtlama oldu 3 günü değerlendik ve şuan bir heyecan bir panik 10 gün nasıl geçer diye bekliyorum
Merhaba, tarihleri yanlış yazmışım, kusura bakmayın..
3 Ekim ovülasyon, 4 Ekim çatlama olmuştu.. (ilişki 2,3,4 Ekim'de oldu)
bat 19 Ekim ancak çatlamaya göre 18 Ekim de olabilir..
Çatlamadan sonraki 4 Ekim haftası, 5 gün boyunca sulu akıntım oldu.. 11 Ekim yani dün de öğlen saatlerinde yoğun beyaz kokusuz akıntım oldu.. dün karnım regl olacakmışım gibi ağrıdı, bugün şimdilik göğüs hassasiyeti dışında belirtim yok gibi..
Merhaba, çatlama gününden itibaren en az 10 gün sonra test yapınca, eğer tutmuşsa pozitif gösteriyor. Siz biraz erken yapmışsınız, pozitif olsa bile bugün göstermez.. Eğer testiniz varsa yarın deneyin, veya ovülasyon testiniz varsa onu deneyin, eğer pozitifse test çizgisi bayağı belirgin koyulukta çıkması gerekiyor. Ben testi haftasonu, en erken cumartesi sabahı yapmayı düşünüyorum. Eğer yarın ve sonraki gün belirgin kasık ağrım, yerleşme kanaması veya baş dönmesi olursa hemen yaparım. Sizin belirtiniz var mı acaba? Akıntı, ağrı, göğüs hassasiyeti gibi?Merhaba konuyu okurken ovulasyon günlerimizin aynı oldugunu farkettim. Benim de aynı şekilde 3 ekim pik, 4 ekim çatlama oldu. Bu sabah test yaptım negatifsiz hiç test yaptınız mı acaba erken mi yapmışım
Evet ne yazık ki çok takıyoruz, benim de 2 seneden fazla oldu.. artık sanki kısır bir döngü içinde gibiyim..ay seyi 2 senedir yaşıyorum. çok araştırıp çok takıyoruz kafaya tüm belirtileri basımız ağrısa buna yoruyoruz çünkü :/ herkes akışına bırak diyor ama öyle olmuyor. biz tüp bebeğe başladık zaten yumurta falan toplantı ama mevcuttaki yumurtam cok buyuyunce doktor bu ay doğal yolla dene belki olur dedi. transferden önce son şansım. eğer olursa herkes çok fazla şaşıracak.. allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. güzel haberlerini bekliyor olacağım
evet 25 mm olmuş herhalde çatlamıştır diye düşünüyorumEvet ne yazık ki çok takıyoruz, benim de 2 seneden fazla oldu.. artık sanki kısır bir döngü içinde gibiyim..
Ben de tam 25mm yumurta nasıl oldu diye soracaktım, siz anlatmışsınız. Umarım hayırlısıyla gönlünüzden geçen olur.. bu işler artık biraz kısmet, biraz şans, veya tamamen kader.. orasını halen tam çözebilmiş değilim..
Bizim de korunmasız ilk ayımız. Çok ümidim yok gerçi ama. İlk ayda hamile kalma olasılığı biraz düşük diyorlar.Merhaba arkadaşlar
Benim de BAT 15 Ekim. Sağ kasığimda sürekli bir ağrı var. Göğüslerim dolgunlasti gibi. Bir de normalde vücut isim 35.5 36 arası seyrederken şu an hiç 36.7den aşağı düşmedi. Erken gebelik testi alsam çıkar mı acaba?
Ben geçen ay dr ile takip etmiştim, 22mm'di kontrol günü, genelde 23mm'de çatlıyor demişti, sizinki ilaçların etkisi ile biraz büyümüş tabi, doktor kendisi çatlar dediğine göre demek bu büyüklükte çatlayabiliyor.. peki hissettiniz mi çatladığını? ben mesela 3 ekim gecesi aynı regl sancısı gibi yoğun bir sancı yaşadım, yani öyle gelip geçen anlık bir sancı değil, 4 ekim sabah tuvalete girdiğimde yumurta akı kıvamlı akıntı gelmişti.. sizde böyle birşey oldu mu?evet 25 mm olmuş herhalde çatlamıştır diye düşünüyorum
Merhaba, eğer bat gününüzden eminseniz normal testte bile çıkar. İlk denemede olan çok kişi var, erken gebelik testine boşuna o kadar para vermeyin, normal test ile yarın sabah deneyin, varsa çıkarMerhaba arkadaşlar
Benim de BAT 15 Ekim. Sağ kasığimda sürekli bir ağrı var. Göğüslerim dolgunlasti gibi. Bir de normalde vücut isim 35.5 36 arası seyrederken şu an hiç 36.7den aşağı düşmedi. Erken gebelik testi alsam çıkar mı acaba?
Öyle yapayım o xaman. Çok teşekkürlerMerhaba, eğer bat gününüzden eminseniz normal testte bile çıkar. İlk denemede olan çok kişi var, erken gebelik testine boşuna o kadar para vermeyin, normal test ile yarın sabah deneyin, varsa çıkar
evet evet aynı şey oldu. 4 ekimde bildiğin adet sancısı çektim belim kasıklarım gerginliğim vs. sonrasında devam eden günlerde akıntım oldu beyaz kokusuz. 2 gün önce akıntım bitti. şimdi de 20 ekim bat tarihim 2 gündür belim karnım kasıklarım ağrıyo. ya tutunma aşamasında ya da adet olacağım hayallerim yine suyaa...Ben geçen ay dr ile takip etmiştim, 22mm'di kontrol günü, genelde 23mm'de çatlıyor demişti, sizinki ilaçların etkisi ile biraz büyümüş tabi, doktor kendisi çatlar dediğine göre demek bu büyüklükte çatlayabiliyor.. peki hissettiniz mi çatladığını? ben mesela 3 ekim gecesi aynı regl sancısı gibi yoğun bir sancı yaşadım, yani öyle gelip geçen anlık bir sancı değil, 4 ekim sabah tuvalete girdiğimde yumurta akı kıvamlı akıntı gelmişti.. sizde böyle birşey oldu mu?
İnşallah tutunma aşamasındadır..evet evet aynı şey oldu. 4 ekimde bildiğin adet sancısı çektim belim kasıklarım gerginliğim vs. sonrasında devam eden günlerde akıntım oldu beyaz kokusuz. 2 gün önce akıntım bitti. şimdi de 20 ekim bat tarihim 2 gündür belim karnım kasıklarım ağrıyo. ya tutunma aşamasında ya da adet olacağım hayallerim yine suyaa...
inşallah seninki de....İnşallah tutunma aşamasındadır..
Çok teşekkür ederim cevabınız ve verdiğiniz bilgiler içinMerhaba, çatlama gününden itibaren en az 10 gün sonra test yapınca, eğer tutmuşsa pozitif gösteriyor. Siz biraz erken yapmışsınız, pozitif olsa bile bugün göstermez.. Eğer testiniz varsa yarın deneyin, veya ovülasyon testiniz varsa onu deneyin, eğer pozitifse test çizgisi bayağı belirgin koyulukta çıkması gerekiyor. Ben testi haftasonu, en erken cumartesi sabahı yapmayı düşünüyorum. Eğer yarın ve sonraki gün belirgin kasık ağrım, yerleşme kanaması veya baş dönmesi olursa hemen yaparım. Sizin belirtiniz var mı acaba? Akıntı, ağrı, göğüs hassasiyeti gibi?
İnşallah hayırlı sonuçlar alalım heyecanlı heyecanlı beklemedeyimBENIM BAT DA 19 EKİM BENDE PAZAR GUNU YUMURTALAMA GORUNDU DEGERLENDIRDIK BAKALIM İNŞ.GUZEL SONUCLAR ALIRIZ
Umut vermek gibi olmasın ama pazar yaşadığınız yerleşme sancısı olabilir, yerleşme 2 gün sürüyor ve bat tarihinden yaklaşık 3-4 gün önce oluyor. İnşallah yarın pozitifi görürsünüzÇok teşekkür ederim cevabınız ve verdiğiniz bilgiler içinAkşam eşim gelirken test alacak inşallah yarın sabah tekrar test yapabilirim. İnşallah siz de ben de ve isteyen herkes de bu ay pozitifi görürüz. Belirti olarak sayabilir miyim bilmiyorum ama her zamankinden farklı olarak şunu söyleyebilirim pazar günü resmen o anda adet olmuşum gibi bir sancıyla uyandım. Ertesi gün de ara ara daha hafif oldu sonra geçti. Onun dışında göğüs hassasiyeti de var ama bu bazı aylarda olabiliyordu ve adet oluyordum o yüzden bunu da belirti olarak düşünemiyorum malesef. İnşallah yarın pozitif çıkar test
Umut vermek gibi olmasın ama pazar yaşadığınız yerleşme sancısı olabilir, yerleşme 2 gün sürüyor ve bat tarihinden yaklaşık 3-4 gün önce oluyor. İnşallah yarın pozitifi görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?