- Konu Sahibi Meraklihatunnn
-
Teşekkür ederim bugün de denedim ama bı koyulasma olmadı sanırım, biraz modum düştü testler farklı markaydı insallah ondandırBen de gördüm çizgiyitebrikler
Çok sevindim inşallah hepimiz de hamileyizdirbenimde 13 ekim ve bende bugun yaptim ayni seninki gibi silik cikti
MerhabaBat ne demek yeni öğrendimbenimde bat 21 ekim ama yumurtalama tarihine tam emin değilim 3 ekim den beri korunmuyoruz, bazen hergün bazen 2 günde bir denedik bakalım
merhaba :) yok yok hiç hap almadık , prezervatif kullanıyordukMerhabaönceden hap ile mi korunuyordunuz yani hormon alarak mi
Anladım canım diyecektim hapsa eger hemen gebelik olmayabiliyor moraliniz bozulmasın diyecektimmerhaba :) yok yok hiç hap almadık , prezervatif kullanıyorduk
selam, olabilir yumurtan geç çatlMIŞTIR. geç döllenme de olabilirKizlar battan 8 gün once yumurtlama olabilir mi, duzenli adet görüyorum
Yok , öyle çok hayal kurmuyoruz zaten bakalım öyle deniyoruz, yumurtlama zamanını filan yeni keşfediyorumAnladım canım diyecektim hapsa eger hemen gebelik olmayabiliyor moraliniz bozulmasın diyecektim
Benim de 17 ekim çatlatma iğnesi oldum bu ay bekliyorum inşallah güzel sonuçlar olur hepimiz içinKizlaaaarrr ovulasyon testi yapmıyorum uygulamadan ve tarih hesabına göre bugün(05.10) yumurtlama gunum bugünü ve 3 ekimi degerlendirdik. Fındık badem kuru incir falan yiyorum yarın folik asit ve avokado havuç falan alacam vücudumu hazırlamaya başladım yani bu 2. Denememiz olacak. Haydi bat lari birlikte bekleyelimmm
Merhaba takvim bat günü aynı gösteriyor da sizin çatlama bugün mü olmuştu? Çatlamadan sonra 5 gün süren akıntıdan bahsetmişsiniz deKızlar merhaba, benim de bat 19 Ekim, ovülasyon 10 Ekim, çatlama 11 Ekim sabahı oldu, test ile takip ettim.
9-10-11 Ekim ilişki oldu..
1 haftadır göğüslerim çok hassaslaştı, ara ara kasık ağrılarım oluyor, çatlamadan sonra 5 gün boyunca sulu beyaz-şeffaf kokusuz akıntım geldi, sonra kesil
İnşallah tez zamanda ..Biz de öyle. Bu ay ovulasyonla denedik. Beklemedeyz bakalım. Hepimiz için hayırlısı olsun
Amin inşallah.. Stres yapmamak elde değil ki. İnsanlar kaçar kaçar doğururken bir de. Benim yaşım 35 eşim 45 tabi bu durum beni daha da korkutuyor. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırızİnsanlar kafaya takma stres yapma diyor ama çok zor gerçekten sizi anlayabiliyorum sabredin tez zamanda güzel haberler alırız inşallah
Merhaba, tarihleri yanlış yazmışım, kusura bakmayın..Merhaba takvim bat günü aynı gösteriyor da sizin çatlama bugün mü olmuştu? Çatlamadan sonra 5 gün süren akıntıdan bahsetmişsiniz de
benimde hepsi oldu, göğüs ağrım yokkMerhaba, tarihleri yanlış yazmışım, kusura bakmayın..
3 Ekim ovülasyon, 4 Ekim çatlama olmuştu.. (ilişki 2,3,4 Ekim'de oldu)
bat 19 Ekim ancak çatlamaya göre 18 Ekim de olabilir..
Çatlamadan sonraki 4 Ekim haftası, 5 gün boyunca sulu akıntım oldu.. 11 Ekim yani dün de öğlen saatlerinde yoğun beyaz kokusuz akıntım oldu.. dün karnım regl olacakmışım gibi ağrıdı, bugün şimdilik göğüs hassasiyeti dışında belirtim yok gibi..
benimde hepsi oldu, göğüs ağrım yokk
bat 20 ekim 2 ekimde hsg cektirdim 5 ekim ovulasyon. bakalım inşallah tutunmuştur bebişkommMerhaba, tarihleri yanlış yazmışım, kusura bakmayın..
3 Ekim ovülasyon, 4 Ekim çatlama olmuştu.. (ilişki 2,3,4 Ekim'de oldu)
bat 19 Ekim ancak çatlamaya göre 18 Ekim de olabilir..
Çatlamadan sonraki 4 Ekim haftası, 5 gün boyunca sulu akıntım oldu.. 11 Ekim yani dün de öğlen saatlerinde yoğun beyaz kokusuz akıntım oldu.. dün karnım regl olacakmışım gibi ağrıdı, bugün şimdilik göğüs hassasiyeti dışında belirtim yok gibi..
Canım bat günlerimiz aynı seninle, gerçi benim çatlama 4 Ekim'de oldu, senin testlerin nasıl gösterdi, yani çift çizgi ve sonra silikleştiği günler hangisiydi? benim 2-3 ekim çift çizgi, 4 ekim silikleşmişti. Eğer daha yeni denemeye başladıysanız ovülasyon testi ile birkaç ay daha deneyebilirsiniz, doktorun dediği gibi 6 ay içinde olmazsa işte o zaman hsg filmi, amh testi, eşden sperm testi, hormon testi gibi testler isteniyor.. Eğer yaşın da gençse hiç stres yapmadan 6 ay denemeni tavsiye ederim.Merhaba bişey sormak istiyorum ben bir kez ovulasyon testi ile adam akıllı değerlendirdim her gün bu ay ise çatlamadan 2 gün önce sadece değerlendirebildim sadece bat19 ekim normalde az ay olsa da insanın moralı bozuluyor testlerim iyi çıktı bir tem hgs çekilmedim doktorum gerek yok 6 ay dene olmazsa çekeriz dedi sizce başka yerde hgs çekilmeli miyim? İlk gebeliğim olcak olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?