Gebeliğe Hazırlık BAT 18-19-20-21 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, benim de bat 19 Ekim, ovülasyon 10 Ekim, çatlama 11 Ekim sabahı oldu, test ile takip ettim.
9-10-11 Ekim ilişki oldu..

1 haftadır göğüslerim çok hassaslaştı, ara ara kasık ağrılarım oluyor, çatlamadan sonra 5 gün boyunca sulu beyaz-şeffaf kokusuz akıntım geldi, sonra kesildi. 2 gündür geceleri hiç uyuyamıyorum, vücudumda bir gerginlik var, göğüslerim de acıyor yatarken. Göğüslerim hiç bu kadar hassas olmazdı benim. Bir de midem, sindirimim yavaşladı, her şey çok gaz yapıyor, gaz da bulantı yapıyor.. ama artık vücudumun verdiği hiçbir sinyale inanasım gelmiyor..

Geçen sene 1 kez kimyasal yaşadım, o zaman not almışım, çatlamanın 10.günü sol kasıkta şiddetli ağrı oldu, 11.günü kasıklarımda kramplar oldu, bel ağrısı, baş dönmesi, göz kararması oldu demişim. Şimdi aynı belirtiler olacak mı bakalım.. Bekleyip göreceğiz.. Tüm bekleyenlere hayırlı haberler dilerim..

Merhaba bişey sormak istiyorum ben bir kez ovulasyon testi ile adam akıllı değerlendirdim her gün bu ay ise çatlamadan 2 gün önce sadece değerlendirebildim sadece bat19 ekim normalde az ay olsa da insanın moralı bozuluyor testlerim iyi çıktı bir tem hgs çekilmedim doktorum gerek yok 6 ay dene olmazsa çekeriz dedi sizce başka yerde hgs çekilmeli miyim? İlk gebeliğim olcak olursa

Bat ne demek yeni öğrendim benimde bat 21 ekim ama yumurtalama tarihine tam emin değilim 3 ekim den beri korunmuyoruz, bazen hergün bazen 2 günde bir denedik bakalım

Kızlarrr bat 20 ekim bu ay yumurtam 25 mm oldu, sonra ne oldu bilmiyorum. dün aksamdan beri kasıklarda ağrı akıntı var. başka hiç bi şey yok. her şeyi ona yormak istemiyorum ama ne zaman test yapayım son umudum bu ay. yoksa tüp bebeğe devam transfer yapılacak direk

Anladım canım diyecektim hapsa eger hemen gebelik olmayabiliyor moraliniz bozulmasın diyecektim
Yok , öyle çok hayal kurmuyoruz zaten bakalım öyle deniyoruz, yumurtlama zamanını filan yeni keşfediyorum hayırlısı bakalım
Bu arada kızlar akıntı yumurtlamadan sonra mı oluyor? 8 ekim cuma günü sağ kasığımda ağrı ile uyandım.acaba yumurtladım mı

Benim de 17 ekim çatlatma iğnesi oldum bu ay bekliyorum inşallah güzel sonuçlar olur hepimiz için

Merhaba takvim bat günü aynı gösteriyor da sizin çatlama bugün mü olmuştu? Çatlamadan sonra 5 gün süren akıntıdan bahsetmişsiniz de

İnsanlar kafaya takma stres yapma diyor ama çok zor gerçekten sizi anlayabiliyorum sabredin tez zamanda güzel haberler alırız inşallah
Amin inşallah.. Stres yapmamak elde değil ki. İnsanlar kaçar kaçar doğururken bir de. Benim yaşım 35 eşim 45 tabi bu durum beni daha da korkutuyor. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırız

Merhaba takvim bat günü aynı gösteriyor da sizin çatlama bugün mü olmuştu? Çatlamadan sonra 5 gün süren akıntıdan bahsetmişsiniz de
Merhaba, tarihleri yanlış yazmışım, kusura bakmayın..
3 Ekim ovülasyon, 4 Ekim çatlama olmuştu.. (ilişki 2,3,4 Ekim'de oldu)
bat 19 Ekim ancak çatlamaya göre 18 Ekim de olabilir..
Çatlamadan sonraki 4 Ekim haftası, 5 gün boyunca sulu akıntım oldu.. 11 Ekim yani dün de öğlen saatlerinde yoğun beyaz kokusuz akıntım oldu.. dün karnım regl olacakmışım gibi ağrıdı, bugün şimdilik göğüs hassasiyeti dışında belirtim yok gibi..

benimde hepsi oldu, göğüs ağrım yokk

benimde hepsi oldu, göğüs ağrım yokk
bat 20 ekim 2 ekimde hsg cektirdim 5 ekim ovulasyon. bakalım inşallah tutunmuştur bebişkomm

Canım bat günlerimiz aynı seninle, gerçi benim çatlama 4 Ekim'de oldu, senin testlerin nasıl gösterdi, yani çift çizgi ve sonra silikleştiği günler hangisiydi? benim 2-3 ekim çift çizgi, 4 ekim silikleşmişti. Eğer daha yeni denemeye başladıysanız ovülasyon testi ile birkaç ay daha deneyebilirsiniz, doktorun dediği gibi 6 ay içinde olmazsa işte o zaman hsg filmi, amh testi, eşden sperm testi, hormon testi gibi testler isteniyor.. Eğer yaşın da gençse hiç stres yapmadan 6 ay denemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…