Bana aç gel dedi doktorYarın gitmeyi düşünüyorum ama randevu sıkıntısı var en erken 12 de var saat fark eder mi aç karnına olurum ama o saatte kan alınır mı baya uzak hastane boşuna gitmiş olmıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana aç gel dedi doktorYarın gitmeyi düşünüyorum ama randevu sıkıntısı var en erken 12 de var saat fark eder mi aç karnına olurum ama o saatte kan alınır mı baya uzak hastane boşuna gitmiş olmıyım
Aminn ağrı falan varmı sizde benim sadece sol tarafımda ara ara hafif batmamı diyeyim yanma mı dıyeyım öyle bırsey oluyoÇok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olsun![]()
Ayyy o yüzden garanti olsun diye kadın doktor seçtim biraz uzak ama yapacak bişey yokBazısı illa muayene edicem diye tutturuyo. Adetli adetli iğrenç bişey
Tamam teşekkürlerBana aç gel dedi doktor
Farklı markayla da deneyin bence net var.Kızlar dpo12 sabah ilk idrarla test yaptım ilk saniye belirdi olabilir mi buuuu
Beta verdim direk bakalımFarklı markayla da deneyin bence net var.![]()
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırızBeta verdim direk bakalım![]()
Hiç ağrım olmadı. Göğüslerde şişme kararma vs falan da yoktu. Bu ay belirtim de yok geçen aylarda her ay hamile gibi hissediyordum. Yalancı pozitif ya da kimyasal değilse belirtisiz şu anAminn ağrı falan varmı sizde benim sadece sol tarafımda ara ara hafif batmamı diyeyim yanma mı dıyeyım öyle bırsey oluyo
İnş normal gebesinizdir kimyasal beni cok yorduHiç ağrım olmadı. Göğüslerde şişme kararma vs falan da yoktu. Bu ay belirtim de yok geçen aylarda her ay hamile gibi hissediyordum. Yalancı pozitif ya da kimyasal değilse belirtisiz şu an![]()
Ben yakınlaştırınca görüyorum ama çok hafif. İnşallah vardırKızlar görebiliyprmusunuz ya hele bi yardımcı olun
İnşallahİnş normal gebesinizdir kimyasal beni cok yordu
Ay inşşş ya günüm normalde yarın kan versemmi acaba acilde aksamBen yakınlaştırınca görüyorum ama çok hafif. İnşallah vardır![]()
Evet ben ben 30 Ağustos reg tarihim bugün 30. Günüm ne zaman test yapsam ki17 Ağustos çatlama gördüm. Tahmini Bat 31 Ağustos-1 Eylül hanımlarBenzer zamanlarda olanlar süreci ve belirtileri birlikte bekleyelim, pozitifleri görelim inşallah
![]()
Evet ben ben 30 Ağustos reg tarihim bugün 30. Günüm ne zaman test yapsam ki17 Ağustos çatlama gördüm. Tahmini Bat 31 Ağustos-1 Eylül hanımlarBenzer zamanlarda olanlar süreci ve belirtileri birlikte bekleyelim, pozitifleri görelim inşallah
![]()
Yaaa hamilesin çok güzel gözün aydın canım benim günün gectimi peki yoksaKızlar dpo12 sabah ilk idrarla test yaptım ilk saniye belirdi olabilir mi buuuu
Hayır daha geçmedi ki 3 gün var bende teste güvenemedim beta verdim sonucu bekliyorumEvet ben ben 30 Ağustos reg tarihim bugün 30. Günüm ne zaman test yapsam ki
Yaaa hamilesin çok güzel gözün aydın canım benim günün gectimi peki yoksa
Evet çok silik var yaaaaKızlar görebiliyprmusunuz ya hele bi yardımcı olun
Ay dimi ben yanlıs gormuyorum ama sol tarafımda batma gibi bısey varEvet çok silik var yaaaa