- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
- 73
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Benim bu 3.ay olduğu için henüz yaptırmadım bende bu ay ovülasyon testi denemeyi düşünüyorum ilk defaBen bu ay yumurta takibine başlayacağım kızlar yarın için randevu aldım doktordan. Siz takip yaptırdınız mı daha önce ?
Yok valla. Normalde adet dönemi üstüne yatamam göğüslerimin. Ama ne şişme ne ağrı yok. Benim bu ay pek umudum da yoktu işin açığı. Eşim hastaydı diye değerlendirememiştik pek. Kilo verdiğimi farkettiğimde şüphelendim. İlk hamileliğimde 63.2 ile başlamıştım. 7 aylık erken doğuma 61 ile girmiştim. Dün sabah tartıda kilo verdiğimi farkedince şüphelendim.Göğüs ağrısı falan da mı yok mesela
naptın canım geeln giden var mı merak ettimHayır yok bütün tahlillerimiz temiz çocuğumuz olabilir hsg filmi falanda çektirdim tuplerimde açık
Hadi yaaKızlar ben elendim
Yok canim hala bekliyorum ağrım da yok yani belim ağrıyor sadece birde göğüslerim açıyor sıcak basmaları geliyor sıkışık gece birde çok üşüdüm bunlardan başka gelen bişey yok haaa birde akıntım var biseyler geldi gibi oldu adet oldum kesin dedim baktım akıntım gelmiş onun ıslakligiymis .ama umudum yok ya bugün olurum diye düşünüyorum çünkü adet olacakmisin gibi hissediyorumnaptın canım geeln giden var mı merak ettim
Seni de kendimide çok merak ediyorum :) yumurtlaam günlerimiz de aynı . benimde bugün bat günüm . Ama gel gelelim dayanamadım yine gece 2,30 da test yaptım . bembeyazYok canim hala bekliyorum ağrım da yok yani belim ağrıyor sadece birde göğüslerim açıyor sıcak basmaları geliyor sıkışık gece birde çok üşüdüm bunlardan başka gelen bişey yok haaa birde akıntım var biseyler geldi gibi oldu adet oldum kesin dedim baktım akıntım gelmiş onun ıslakligiymis .ama umudum yok ya bugün olurum diye düşünüyorum çünkü adet olacakmisin gibi hissediyorum
Belki erken yaptın canim birde ilk idrar ile yapmak gerekiyor senin adetin kaç günde bir geliyor senin adetin benim dündü de o yüzden sordumSeni de kendimide çok merak ediyorum :) yumurtlaam günlerimiz de aynı . benimde bugün bat günüm . Ama gel gelelim dayanamadım yine gece 2,30 da test yaptım . bembeyaz
30-31 günde .normalde düzensizim ama femera falan kulllanınca düzenli oluyordum son 5 6 aydır . bu ay kullanmadım ama yine yumurtlama gördüm masajla . geçikeceğini sanmam . normalde 17 gün dolmadı pazartesi doluyor ama belli olmaz dedim yaptım. gece yapılan da ilk idrar olur bence . tuvalete kalkmışken yapayım dedim.Belki erken yaptın canim birde ilk idrar ile yapmak gerekiyor senin adetin kaç günde bir geliyor senin adetin benim dündü de o yüzden sordum
Hayırlı sonuçların olsun inşallah canım . Seni arada görüyorum ne zamandır bekliyorsun.
İns vardır kuzum30-31 günde .normalde düzensizim ama femera falan kulllanınca düzenli oluyordum son 5 6 aydır . bu ay kullanmadım ama yine yumurtlama gördüm masajla . geçikeceğini sanmam . normalde 17 gün dolmadı pazartesi doluyor ama belli olmaz dedim yaptım. gece yapılan da ilk idrar olur bence . tuvalete kalkmışken yapayım dedim.
26 canım senin kaçbu arada senin yaşın kaç canım.
Hayırlı olsun canım ins bizede nasip olur bu ikinci çizgileri gormek
27 BENDE26 canım senin kaç
Hadi hayırlı haberlerini alırız insAllah cnm
Kuzum 6. Ayım buHayırlı sonuçların olsun inşallah canım . Seni arada görüyorum ne zamandır bekliyorsun.
İnşallah canım inşallahHadi hayırlı haberlerini alırız insAllah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?