- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Teşekkür ederim. İsteyen, bekleyen herkese nasip olsun. AminnnCanım göZün aydın sağlıkla gelsin inşallah
Merhabalar,Merhaba test yapmişmiydiniz
Peki belirtileriniz nelerdiMerhabalar,
Evet dün sabah laboquick kaset test yaptım. Belli belirsiz bir çizgi görünce erken gebelik testi aldım. Gaywt belirgindi. Kan verdim ben de.
Bende hep erken testlerden alıp yapıyorum daha garanti olsun diye artık bende normal kaset testlerden yapıcam varsa çıkar zaten arkadaşının allah kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı olsun inşallah
Sanırım gerçekten en sağlıklısı o ,Bende hep erken testlerden alıp yapıyorum daha garanti olsun diye artık bende normal kaset testlerden yapıcam varsa çıkar zaten arkadaşının allah kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı olsun inşallah
Ya rica etsem belirterinizi yazar mısınızSanırım gerçekten en sağlıklısı o ,insAllah cnm Allah razı olsun sizinde gönlünüzce olsun insAllah benimde hepimizin
Hiç belirtim yok. Uyku halim var ama mevsim geçişlerinde bende hep olur bu. Onu saymazsam sıfır belirti.Peki belirtileriniz nelerdi
Kimyasal gebelik olsa da bişey yapamazsın ki canım farz et ki kimyasal öğrensen de adetle gidecek zaten
Doğru söylüyorsun canım işte bir kez yaşadım ya daha kötüsunu yaşamaktan aynı seyleri yaşamaktan korkuyorumKimyasal gebelik olsa da bişey yapamazsın ki canım farz et ki kimyasal öğrensen de adetle gidecek zaten
sende yada eşinde bir problem var mıDoğru söylüyorsun canım işte bir kez yaşadım ya daha kötüsunu yaşamaktan aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum
Hayır yok bütün tahlillerimiz temiz çocuğumuz olabilir hsg filmi falanda çektirdim tuplerimde açıksende yada eşinde bir problem var mı
Normal şartlarda olmaz ama bilmiyorumki canım. Kaset test ile tekrarlasaydın bir kez daha. Ben adet oldum bugün bu arada inşallah sende vardır gebelikkaraca3443 esarp NurseCelline kızlr birşey sorabilir miyim kaset test te iki çizgi çıkıp erken gebelik testinde çıkmaması normal mi sizce ?
Bende hep erken testlerden alıp yapıyorum daha garanti olsun diye artık bende normal kaset testlerden yapıcam varsa çıkar zaten arkadaşının allah kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı olsun inşallah
Sanırım gerçekten en sağlıklısı o ,Bende hep erken testlerden alıp yapıyorum daha garanti olsun diye artık bende normal kaset testlerden yapıcam varsa çıkar zaten arkadaşının allah kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı olsun inşallah
Ya rica etsem belirterinizi yazar mısınız
Bence erken gebelik testlerine güven olmuyorbcnm ya bende 8 gün kala yaptım silik çıktı ama adet oldum bende kaset test daha iyi bence ama gününde kan versen kesin sonuç çıkıyorNormal şartlarda olmaz ama bilmiyorumki canım. Kaset test ile tekrarlasaydın bir kez daha. Ben adet oldum bugün bu arada inşallah sende vardır gebelik
Bence kaset testte silikse erken gebelikte dha koyu olması lazım çünkü beta değerine daha duyarlı diye biliyorum canımm keşke kan versen.Yarın sbah ver bence hem bugün bat günün varsa çıkar diye düşünüyorummkaraca3443 esarp NurseCelline kızlr birşey sorabilir miyim kaset test te iki çizgi çıkıp erken gebelik testinde çıkmaması normal mi sizce ?
Gelecek ay birlikte bekleriz canımm üzme sakın kendini herşeyde vardır bir hayır.Bizim mucize ayımız Ekimdir belkiNormal şartlarda olmaz ama bilmiyorumki canım. Kaset test ile tekrarlasaydın bir kez daha. Ben adet oldum bugün bu arada inşallah sende vardır gebelik
Ya rica etsem belirterinizi yazar mısınız
Bence erken gebelik testlerine güven olmuyorbcnm ya bende 8 gün kala yaptım silik çıktı ama adet oldum bende kaset test daha iyi bence ama gününde kan versen kesin sonuç çıkıyorNormal şartlarda olmaz ama bilmiyorumki canım. Kaset test ile tekrarlasaydın bir kez daha. Ben adet oldum bugün bu arada inşallah sende vardır gebelik
Kizlar arkadaşım 5 gün kala beta verdi çıkmadı son iki gün kala normal test aldı kırmızı gördü regl günü de kan verdi 24 çıkmıştıBence kaset testte silikse erken gebelikte dha koyu olması lazım çünkü beta değerine daha duyarlı diye biliyorum canımm keşke kan versen.Yarın sbah ver bence hem bugün bat günün varsa çıkar diye düşünüyorumm
Gelecek ay birlikte bekleriz canımm üzme sakın kendini herşeyde vardır bir hayır.Bizim mucize ayımız Ekimdir belki
Ben bu ay yumurta takibine başlayacağım kızlar yarın için randevu aldım doktordan. Siz takip yaptırdınız mı daha önce ?Kizlar arkadaşım 5 gün kala beta verdi çıkmadı son iki gün kala normal test aldı kırmızı gördü regl günü de kan verdi 24 çıkmıştıbu arada bende adet oldum
Göğüs ağrısı falan da mı yok meselaHiç belirtim yok. Uyku halim var ama mevsim geçişlerinde bende hep olur bu. Onu saymazsam sıfır belirti.
Sol kasık ağrımdan başka hiçbirşey yok şuan bende yarın eğer time kaset teste çıkarsa doğru hastaneye kuzum ama rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallahNormal şartlarda olmaz ama bilmiyorumki canım. Kaset test ile tekrarlasaydın bir kez daha. Ben adet oldum bugün bu arada inşallah sende vardır gebelik
Hayırlısı olsun canım hayır daha evvel hiç takip yaptırmadım ben gönlümuzce olsun hepimizinBen bu ay yumurta takibine başlayacağım kızlar yarın için randevu aldım doktordan. Siz takip yaptırdınız mı daha önce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?