Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bakar misiniz.. Lh pik 17 eylul, Bat tarihim 22 eyluldu, bugün ovulasyon testim bu şekilde önceki üç gün de bu şekilde çıkıyor, yumurtlamadan sonra negatif silik çizgi gördüm sonra bu şekilde çıkmaya devam etti ve adetim iki gun geçti, erken gebelik ve kaset test yaptım negatif… erken mi umutlanıyorum nedir sizce

Eklentiler

• 803AA7B2-16E2-4F31-9F03-847F5CF7215B.webp
    6 KB · Görüntüleme: 48

Sanırım gerçekten en sağlıklısı o , insAllah cnm Allah razı olsun sizinde gönlünüzce olsun insAllah benimde hepimizin

Sanırım gerçekten en sağlıklısı o , insAllah cnm Allah razı olsun sizinde gönlünüzce olsun insAllah benimde hepimizin
Ya rica etsem belirterinizi yazar mısınız

Normal şartlarda olmaz ama bilmiyorumki canım. Kaset test ile tekrarlasaydın bir kez daha. Ben adet oldum bugün bu arada inşallah sende vardır gebelik
Bence erken gebelik testlerine güven olmuyorbcnm ya bende 8 gün kala yaptım silik çıktı ama adet oldum bende kaset test daha iyi bence ama gününde kan versen kesin sonuç çıkıyor hayırlı haberlerini alırız insAllah cnm

karaca3443 esarp NurseCelline kızlr birşey sorabilir miyim kaset test te iki çizgi çıkıp erken gebelik testinde çıkmaması normal mi sizce ?
Bence kaset testte silikse erken gebelikte dha koyu olması lazım çünkü beta değerine daha duyarlı diye biliyorum canımm keşke kan versen.Yarın sbah ver bence hem bugün bat günün varsa çıkar diye düşünüyorumm

Normal şartlarda olmaz ama bilmiyorumki canım. Kaset test ile tekrarlasaydın bir kez daha. Ben adet oldum bugün bu arada inşallah sende vardır gebelik
Bence erken gebelik testlerine güven olmuyorbcnm ya bende 8 gün kala yaptım silik çıktı ama adet oldum bende kaset test daha iyi bence ama gününde kan versen kesin sonuç çıkıyor hayırlı haberlerini alırız
Kizlar arkadaşım 5 gün kala beta verdi çıkmadı son iki gün kala normal test aldı kırmızı gördü regl günü de kan verdi 24 çıkmıştı bu arada bende adet oldum

Gelecek ay birlikte bekleriz canımm üzme sakın kendini herşeyde vardır bir hayır.Bizim mucize ayımız Ekimdir belki

Kizlar arkadaşım 5 gün kala beta verdi çıkmadı son iki gün kala normal test aldı kırmızı gördü regl günü de kan verdi 24 çıkmıştı bu arada bende adet oldum
Ben bu ay yumurta takibine başlayacağım kızlar yarın için randevu aldım doktordan. Siz takip yaptırdınız mı daha önce ?

Sol kasık ağrımdan başka hiçbirşey yok şuan bende yarın eğer time kaset teste çıkarsa doğru hastaneye kuzum ama rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah bende negatif olursam ekime kaldık arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…