- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Amin canım inşallah bakalım kan testimi bekliyorum bakalım belki de negatifHayırlı olsun canım ins bizede nasip olur bu ikinci çizgileri gormek
Çıkmadı mı canım yarım saatte çıkıyor test sonuçlarıAmin canım inşallah bakalım kan testimi bekliyorum bakalım belki de negatif
çıktımı sonuçlar canım ne yaptı E nabızdan da bakabilirsin bizde merak ettikKuzum 6. Ayım bu
Kuzum ben devlet hastanesinde vermedim sağlık ocağında verdim onu bekliyorumÇıkmadı mı canım yarım saatte çıkıyor test sonuçları
Kuzum bakıyorum ama sağlık ocağında verdim ben bakalım yaçıktımı sonuçlar canım ne yaptı E nabızdan da bakabilirsin bizde merak ettik
Sağlık ocağında verdiysen e nabız da çıkmaya bilir canımKuzum bakıyorum ama sağlık ocağında verdim ben bakalım ya
Üzüldüm canım pembe testte belirgin çıkmıştı gerçekten çok garip. Markası neydi testin
Miratech ve ınd canımÜzüldüm canım pembe testte belirgin çıkmıştı gerçekten çok garip. Markası neydi testin
aynen yaptığınız testte 2. çizgi de vardı .sağlık olsun
Allah hakkımızda hayırlısını versin canımHadi yaaHayırlısı olsun bir dahaki ay inşallah. Bu gidişte bende elenicem
Üzme canım kendini sakın diğer ay yine birlikte bekleriz napalım hayırlısı olsun elbet bi zamanı var beklicez.Peki regl oldun mu yoksa hala olmadın mı
Mesela benHâlâ regl olmayıp bı ümit hamile miyim diye düşünen kaç kişi?
Yok hala olmadım kuzum belirtide yok açıkçasıÜzme canım kendini sakın diğer ay yine birlikte bekleriz napalım hayırlısı olsun elbet bi zamanı var beklicez.Peki regl oldun mu yoksa hala olmadın mı
Ya benim bat bugün 2 gündür kaset test yapıyorum gölge bile görmüyorum ama hamileyim diye düşünmemek elde değilMesela benbugün kan testim negatif çıkmasına rağmen
Aynı bende öyle bugün vat günüm gelen giden yok ama test bem beyazYa benim bat bugün 2 gündür kaset test yapıyorum gölge bile görmüyorum ama hamileyim diye düşünmemek elde değil
Geç döllenmemi dicem ama kaset testte çıkıp kan da çıkmamazlıkta olmaz kiYok hala olmadım kuzum belirtide yok açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?