Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar benim de bat 25 eylül, yumurtlamadan itibaren göğüs ağrım var ilk defa böyle oldu. Bakalım .. : )

Doktor problem yok diyorsa sorunu söyleyim. Bu siteden uzaklaşın. Kendinize bir hobi uğraş bulun. Bebek yapma fikrini kafanızdan çıkartın akışına bırakıp düşünmemeye çalışın çünkü minik yavrunuz sizi genel de biç beklemediğiniz zaman da buluyor

Bilmiyorum hiç gebe kalmadım ama burdan okuduklarım adet belirtisine çok benzer şeyler olarak düşündürüyor kasık bel ağrısı göğüs hassasiyeti vs
İlk hamileliğimde tek bir belirti göstermedim ben. İlk 10 hafta hiçbir farklılık olmadı hayatımda. Ondan merak ettim.

Ne güzel söylemişsiniz çok teşekkür ederim Her ay aynı şeyi bende kendime söylüyorum takmıyayım bu ay oluruna bırakayım diyorum adet olunca yine başa sarıyorum

Ne güzel söylemişsiniz çok teşekkür ederim Her ay aynı şeyi bende kendime söylüyorum takmıyayım bu ay oluruna bırakayım diyorum adet olunca yine başa sarıyorum
Çalışıyor musunuz bilmiyorum ve ya bi uğraşınız meşgaleniz varmı ama bunlar önemli ben 1 sene denedim çalıştığım halde zaman zaman aklıma geliyordu. Evde olsam cıkdırırdım

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ve ya bi uğraşınız meşgaleniz varmı ama bunlar önemli ben 1 sene denedim çalıştığım halde zaman zaman aklıma geliyordu. Evde olsam cıkdırırdım
Evet çalışıyorum 3 vardiyalı olarak hiç boş zamanım olmuyor yani ama bu konu bir şekilde hep aklımda

Evet canım akıyor ama o akan şeyin içinde sperm yokmuş sadece meni kalıntısıymış.Benden ertesi gün bile geliyor.Sende de oluyor mu
Evet canım oluyor ertesi gün bile geldiği oluyor dedim acaba bir sorun mu var gitmiyor mu oraya diyorum kendimce yolunu mu bulmıukr falan

Kızlar selam. Benim BAT 23 Eylül. Çatlatma iğnemin üzerinden bugün 12. gün. Adet öncesi her zaman sivilcelenirim, duygusal olurum, bu hafta biraz öyleyim. Bugün biraz midem bulandı ve aşırı halsizim 10gündür. Emin olamıyorum. 3 ay önce tedavi oldum, tutmadı. Bu 2. çatlatma iğnesi deneyişim. Sizce test yapayım mı bekleyeyim mi?

Evet canım akıyor ama o akan şeyin içinde sperm yokmuş sadece meni kalıntısıymış.Benden ertesi gün bile geliyor.Sende de oluyor mu
Evt cnim sperm geri akar zaten yumurtayi dolleyen spermin icindeki gozle gorulmeyen hucreler.ertesi gun dedigin gibi tekrae geliyor

Bilmiyorum hiç gebe kalmadım ama burdan okuduklarım adet belirtisine çok benzer şeyler olarak düşündürüyor kasık bel ağrısı göğüs hassasiyeti vs
Belirtiye hic takilmayin oglumda hic yaşamadım ama bu kizimda cok sancim vardi.yani gebe kalinirsada bazen oluyir bazen olmuyor kendinizi asla belirtilere sartlandirmayin cok dusununcede vucudu dinleyincede psikolojik belirtiler oluyor

Belirtiye hic takilmayin oglumda hic yaşamadım ama bu kizimda cok sancim vardi.yani gebe kalinirsada bazen oluyir bazen olmuyor kendinizi asla belirtilere sartlandirmayin cok dusununcede vucudu dinleyincede psikolojik belirtiler oluyor
Evet çok haklısınız geçen ay benimde öyle oldu bir çok belirti gördüm ama regl oldum bu ay onu yapmadım olursa olur gibi düşündüm daha rahattım yani bakalım hayırlısı bata kaldı 7 gün

Kuzum test için erken bence 1 hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…