- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
- 73
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Haklısın canım.Bende henüz test almadım tutuyorum kendimi ama alsam var ya sabah akşam yaparım regliye kadarHemen heveslenmek istemedim. Bu işler bazen hayal kırıklığı yaratabiliyor
Benim de 23 Eylül ve bugün ki Ovülasyon testimMerhabalarBenim Bat 20 eylül. Evde gebelik testi kalmamış. Ovulasyon testi yaptım. Ikinci çizgi hafifçe çıktı. Umutluyum hadi bakalım
Çok belirgin görünüyor .Aksi bir durum yoksa bence gebesinizBenim de 23 Eylül ve bugün ki Ovülasyon testim
inşallah tutarBen ovülasyon testi yapmadım canım beni etkileyeceğini düşünüyorum ve cinsel ilişkiyi görev edinmek istemiyorumAma yumurtlama dönemini akıntılarımla anlayabiliyorum şeffaf uzayan akıntım oldu 5i ve 8i arası.Öncesi sonrasını gün aşırı değerlendirdik.Onun dışında o dönemde kasık batmaları yaşıyorum
canım bence gebelik olabilir gebelik testi de yapKızlar reglime 6 gün kala Ovülasyon testim yumurtlama geçeli de çok oldu ne diyorsunuz yavaştan bakalım kaset test yapsam zaten çıkmaz beklenmek ne kasar zor
Eki Görüntüle 2918246
Allah nasip ederse inşallah ekimde görürsünüz çift çizgiyi bir yerde okumuştum gebelikten önce vücut kendini hazirlarmis bizde bunu regl düzensizliği olarak görürmüşüz hayırlı olsunBen elendim kızlarr.Hayatımda ilk defa reglim bu kadar erken oldu şaşkınım bata 5kala regli oldum ve normalde 2 3 gün öncesnden kahverengi leke gelirdi bu sefer direkt kırmızılar geldi şok oldum.Sizler inşallah mutlu haberleri alırsınız
Canım hiç sıkma canını inşallah bi dahaki ay olurBen elendim kızlarr.Hayatımda ilk defa reglim bu kadar erken oldu şaşkınım bata 5kala regli oldum ve normalde 2 3 gün öncesnden kahverengi leke gelirdi bu sefer direkt kırmızılar geldi şok oldum.Sizler inşallah mutlu haberleri alırsınız
Evet inşallah öyle olur hayırlısı Allah herkese gönlündekini nasip etsinAllah nasip ederse inşallah ekimde görürsünüz çift çizgiyi bir yerde okumuştum gebelikten önce vücut kendini hazirlarmis bizde bunu regl düzensizliği olarak görürmüşüz hayırlı olsun
Amin inşallah sizleri heyecanla takip ediyorumCanım hiç sıkma canını inşallah bi dahaki ay olur
En alttaki demissiniz rengi yukarıdakine göre daha koyu sanki rengi artıyor gibi saate ve sıvı alımına dikkat ettinizmi ay inşallah hamilesinizdirKızlar bata 4 gün var çatlama dahil 8. Gün sizce benimkide pik yapar mı en alttaki testi bugün yaptım ovulasyon testi
Canım ben de 9 eylülde iğne oldum iğneden sonraki 9.Günüm bata 5 gün var. Bugün daha ovü testi yapmadım. Dünkü testimle birlikte şöyleydi. Bana da bir önceki güne göre dün koyu gibi geldi. Ama Lh dalgalanması olabiliyor vucudumuzda ondan mı bilmiyorum bir bak istersen benimkilere. Bugün yapınca da yine atarımKızlar bata 4 gün var çatlama dahil 8. Gün sizce benimkide pik yapar mı en alttaki testi bugün yaptım ovulasyon testi
Valla umutsuz olduğum için dikkat etmedim sıvı alımına şimdi tekrar çektim bakalımEn alttaki demissiniz rengi yukarıdakine göre daha koyu sanki rengi artıyor gibi saate ve sıvı alımına dikkat ettinizmi ay inşallah hamilesinizdir
Ay canım 9 eylül de benim yumurtlama günüm 11 sabahı da çatlamış görmüştüm testte bence seninkide bugün bir tık koyu çıkmış aynı giditor hemen hemen seninle lh durumu benimde bembeyaz olmadı hiç inşallah ikimizinkide hamilelik dalgalanmasıdırCanım ben de 9 eylülde iğne oldum iğneden sonraki 9.Günüm bata 5 gün var. Bugün daha ovü testi yapmadım. Dünkü testimle birlikte şöyleydi. Bana da bir önceki güne göre dün koyu gibi geldi. Ama Lh dalgalanması olabiliyor vucudumuzda ondan mı bilmiyorum bir bak istersen benimkilere. Bugün yapınca da yine atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?