Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar reglime 6 gün kala Ovülasyon testim yumurtlama geçeli de çok oldu ne diyorsunuz yavaştan bakalım kaset test yapsam zaten çıkmaz beklenmek ne kasar zor

inşallah tutar
Kızlar reglime 6 gün kala Ovülasyon testim yumurtlama geçeli de çok oldu ne diyorsunuz yavaştan bakalım kaset test yapsam zaten çıkmaz beklenmek ne kasar zor
Eki Görüntüle 2918246
canım bence gebelik olabilir gebelik testi de yap kaçıncı gün bugün çatlamadan sonra

Ovulasyon dönemini pek değerlendiremedik. Bat 23 eylül. Belirtim falan yok gibi ama hafif bir pembemsi akıntım oldu bugün. Bel ağrım da oldu ama pazara gitmiştim çok yorulduğuma verdim. Ovulasyon ile Kaset test var evde. Henüz erken diye bakmadım. 2 gün sonra bakacağım galiba.

Ben elendim kızlarr.Hayatımda ilk defa reglim bu kadar erken oldu şaşkınım bata 5kala regli oldum ve normalde 2 3 gün öncesnden kahverengi leke gelirdi bu sefer direkt kırmızılar geldi şok oldum.Sizler inşallah mutlu haberleri alırsınız

Allah nasip ederse inşallah ekimde görürsünüz çift çizgiyi bir yerde okumuştum gebelikten önce vücut kendini hazirlarmis bizde bunu regl düzensizliği olarak görürmüşüz hayırlı olsun

Benim bay 28 eylül psikolojik değil eminim göğüslerim çok ağrıyor sızlıyor prolaktin dün baktırdım değeri düşük sabah da dış etlerim şişmiş ben anlamıyorum sanırım üşüttüm

Canım hiç sıkma canını inşallah bi dahaki ay olur

Selam kızlar benimde BAT 24 Eylül ama umudum yok daha yumurtlamamım üzerinden 9. gün deyim. dün karnım ve belim ağrıdı adet olacakmışım gibi yatmaya yakın geçti . üşüttüm sanırım.

Allah nasip ederse inşallah ekimde görürsünüz çift çizgiyi bir yerde okumuştum gebelikten önce vücut kendini hazirlarmis bizde bunu regl düzensizliği olarak görürmüşüz hayırlı olsun
Evet inşallah öyle olur hayırlısı Allah herkese gönlündekini nasip etsin

Kızlar bata 4 gün var çatlama dahil 8. Gün sizce benimkide pik yapar mı en alttaki testi bugün yaptım ovulasyon testi

Eklentiler

• 312AC924-7253-499B-8B5E-BBED0ED856D2.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar bata 4 gün var çatlama dahil 8. Gün sizce benimkide pik yapar mı en alttaki testi bugün yaptım ovulasyon testi
En alttaki demissiniz rengi yukarıdakine göre daha koyu sanki rengi artıyor gibi saate ve sıvı alımına dikkat ettinizmi ay inşallah hamilesinizdir

Canım ben de 9 eylülde iğne oldum iğneden sonraki 9.Günüm bata 5 gün var. Bugün daha ovü testi yapmadım. Dünkü testimle birlikte şöyleydi. Bana da bir önceki güne göre dün koyu gibi geldi. Ama Lh dalgalanması olabiliyor vucudumuzda ondan mı bilmiyorum bir bak istersen benimkilere. Bugün yapınca da yine atarım

Eklentiler

• D528F03C-DEC1-48E1-9850-78EF25DE9F58.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 53
Ay canım 9 eylül de benim yumurtlama günüm 11 sabahı da çatlamış görmüştüm testte bence seninkide bugün bir tık koyu çıkmış aynı giditor hemen hemen seninle lh durumu benimde bembeyaz olmadı hiç inşallah ikimizinkide hamilelik dalgalanmasıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…