- 19 Ağustos 2021
- 136
- 66
- 13
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
İnşallah canımm hayırlısıyla versin Rabbim bende pozitif haberini verebilirim hayırlısıyla inşallahValla sen bizden öncesin kuzum senden bekliyoruz bak pozitif haberini
Benim ilk ay yumurtlama dönemini geçmişti korunmayı bıraktığımızda o yüzden o ayı saymıyorum bu 2.ay sayarsak 3.ay6. Ayım bu kuzum peki yA senin
Benim geçen ay o kadar çok belirtim vardı ki resmen kendi kendime test yapmadan kesin hamileyim diyodumKızlar merhaba bat 22 benimde belirti yaşayanınız var mı :)
sizi de ilgiyle takip ediyordum ne güzel güzel haberinizi aldınız darısı kendime ve sizinki de sağlıkla ilerlesin diye dua ediyorum... :)Çalışıyor musunuz bilmiyorum ve ya bi uğraşınız meşgaleniz varmı ama bunlar önemli ben 1 sene denedim çalıştığım halde zaman zaman aklıma geliyordu. Evde olsam cıkdırırdım
Geçen ay bende öyle yaptım boş çıktıBenim geçen ay o kadar çok belirtim vardı ki resmen kendi kendime test yapmadan kesin hamileyim diyodumbu ay hissetiğim şeyler var ama yine regl olcam diyorum.bel sırt ağrısı ve kasıklarda arada bir kasılma mı desem batma mı desem o tarz bişe oluyo.geçen ay bata 10 gün kala göğüs ağrısından duramıyodum bu ay sadece hafif bi hassasiyet var
Daha çok erkeeen umudunu yitirme dur bakalım belli mi olur neler okudum burda yani regl olmadan olmadı demeGeçen ay bende öyle yaptım boş çıktıbu ay daha fazla göğüs ağrısı var çatlamadan sknraki 6. Gün bugün ovulasyon testi yaptım pikte olmadı sanırım bu ay da olmadı
Erken gebelik yapsaydınız keşkeee merak ettim bize de bildirin sonucuMerhabalarBenim Bat 20 eylül. Evde gebelik testi kalmamış. Ovulasyon testi yaptım. Ikinci çizgi hafifçe çıktı. Umutluyum hadi bakalım
Ay canım inşallah dediğin gibi olur hepimiz güzel haberler alırıDaha çok erkeeen umudunu yitirme dur bakalım belli mi olur neler okudum burda yani regl olmadan olmadı deme
Bende bittiğinden beri ovu testi yapıyorum belki pik görürüm diyeMerhabalarBenim Bat 20 eylül. Evde gebelik testi kalmamış. Ovulasyon testi yaptım. Ikinci çizgi hafifçe çıktı. Umutluyum hadi bakalım
İnşallaaah bende çok sabırsızlanıyorum.daha 6 gün var ama kendimi zor tutuyorum test yapmamak için.Eve almadım bilerek dayanamayıp yaprım diye.Eczanenin önünden geçerken hızlı sürüyorum arabayı sırf durmamak içinAy canım inşallah dediğin gibi olur hepimiz güzel haberler alırı
Çok teşekkür ederim. Bende sürekli rabbim aklı fikri kalbi anne olmak isteyen herkese nasip etsin diye dua ediyorumsizi de ilgiyle takip ediyordum ne güzel güzel haberinizi aldınız darısı kendime ve sizinki de sağlıkla ilerlesin diye dua ediyorum... :)
Bende bittiğinden beri ovu testi yapıyorum belki pik görürüm diye
Benimde 5 gün kaldıİnşallaaah bende çok sabırsızlanıyorum.daha 6 gün var ama kendimi zor tutuyorum test yapmamak için.Eve almadım bilerek dayanamayıp yaprım diye.Eczanenin önünden geçerken hızlı sürüyorum arabayı sırf durmamak için
1 gün aramızvarmı göğüs sizlamasiBat 27 eylül nasip kısmet hayırlısı
Yok hiç belirti yaşamıyorum kendimi dinlemeyide biraktim dinlersem belirti bulunur illaki en güzeli akışına bırakmak bat günü belli olur zaten1 gün aramızvarmı göğüs sizlamasi
Hemen heveslenmek istemedim. Bu işler bazen hayal kırıklığı yaratabiliyorErken gebelik yapsaydınız keşkeee merak ettim bize de bildirin sonucu
Ben ovülasyon testi yapmadım canım beni etkileyeceğini düşünüyorum ve cinsel ilişkiyi görev edinmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?