- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
hadi yaa sağlık olsun canım . bende randevu aldım rahim filmi çekinmek istiyorum dedim . adetin 3. günü gel dedi muayene için. bugün 3. günü zaten inşallah bu sefer çektirebilirim. sen çektirmişmiydin. çok stres yaptım bunuUlaşamadım ama adet oldum
Yok benim 3. Denemem di genel muayenede bir sorun yok ovulasyon testi bu ay deniyeyim dicem onun hakkında da pek bı bilgim yok nasıl kullanıldığına dairhadi yaa sağlık olsun canım . bende randevu aldım rahim filmi çekinmek istiyorum dedim . adetin 3. günü gel dedi muayene için. bugün 3. günü zaten inşallah bu sefer çektirebilirim. sen çektirmişmiydin. çok stres yaptım bunu
Testini şimdiden al gitti gidiyor da 20 li paketler var laboquick marka kullanıyorum ben sıkıntı yaşamadım eczanelerde pahalı . adet bitince her gün saat 12-16 arasında yap . öncesinde 2 saat sıvı alımını bırak çorba su gibi. C çizgisi her zaman çıkar gebelik testindeki gibi. T çizgisi yani 2. çizgi C kadar koyu yada Daha koyu olduğu zaman o gün yumurtlama günündür . o gün ve sonraki 2-3 günü değerlendir. eşinde sperm sorunu varsa sayı daha hız olarak 1 gün ara ile dene . yumurtlama gününden sonra ki gün tekrar test yap 2 çizgi rengi azalmışsa yumurtan çatlamıştır . eğer hala pik ise o günde yumurtlama olduğu için ilişki gününü 1 gün daha arttır . yumurtan çatlamışsa test yapmayı bırakabilirsin. aklına bişey takılırsa özelden yazabilirsin ben buralardayım. yardımcı olurum. rahim filmini sana önermiştim şimdi hatırladım :)Yok benim 3. Denemem di genel muayenede bir sorun yok ovulasyon testi bu ay deniyeyim dicem onun hakkında da pek bı bilgim yok nasıl kullanıldığına dair
ulaşabildin mi sonuçlarına can
Hayırlısı o zaman canim hakkındaulaşabildin mi sonuçlarına canım
Peki erkek te ne gibi sorunlar olabiliyor şuan yeni olduğumuz için onunla bu konuda konuşmak istemiyorum benim değerler normal. Sadece 2 regl arası 31 gün benimkiTestini şimdiden al gitti gidiyor da 20 li paketler var laboquick marka kullanıyorum ben sıkıntı yaşamadım eczanelerde pahalı . adet bitince her gün saat 12-16 arasında yap . öncesinde 2 saat sıvı alımını bırak çorba su gibi. C çizgisi her zaman çıkar gebelik testindeki gibi. T çizgisi yani 2. çizgi C kadar koyu yada Daha koyu olduğu zaman o gün yumurtlama günündür . o gün ve sonraki 2-3 günü değerlendir. eşinde sperm sorunu varsa sayı daha hız olarak 1 gün ara ile dene . yumurtlama gününden sonra ki gün tekrar test yap 2 çizgi rengi azalmışsa yumurtan çatlamıştır . eğer hala pik ise o günde yumurtlama olduğu için ilişki gününü 1 gün daha arttır . yumurtan çatlamışsa test yapmayı bırakabilirsin. aklına bişey takılırsa özelden yazabilirsin ben buralardayım. yardımcı olurum. rahim filmini sana önermiştim şimdi hatırladım :)
Mesela sperm azlığı olabilir hareket hızı yavaş olabilir canımPeki erkek te ne gibi sorunlar olabiliyor şuan yeni olduğumuz için onunla bu konuda konuşmak istemiyorum benim değerler normal. Sadece 2 regl arası 31 gün benimki
Bunu öğrenmek için doktor şart dimi bilimsel bir belirti var mı ?. Afedersiniz geç boşalma bir sorunmudur acabaMesela sperm azlığı olabilir hareket hızı yavaş olabilir canım
Eşiniz de spermiyogram testi yaptırabilir. Doktor muayenesinde varikosel var mı ona bakıyorlar. Test sonucuna göre hareket sayı şekil gibi değerlere bakılıyor. Erkeklerde bu Bi sorunlar olunca değerleri düzelmesi 1 seneyi buluyor. Tek testte bir çok sonucu öğrenirsiniz. Sizin anlayacsbileceğiniz bişey değil test yaptırmadan.Peki erkek te ne gibi sorunlar olabiliyor şuan yeni olduğumuz için onunla bu konuda konuşmak istemiyorum benim değerler normal. Sadece 2 regl arası 31 gün benimki
Atabilir misin test sonucunuKızlar merhaba. Günler önce testlerimin negatif olduğunu yazmıştım. Bugün adetime 3 gün falan kaldı. Açıkçası adetim düzensiz olduğu için tam saptayamıyorum. Akşamüzeri hcg testi verdim ama hastenin laboratuvarında sorun varmış daha sonuç çıkmadı eve gelince iki saatlik idrarımla test yaptım çok çok silik 2. Çizgi çıktı ama çok silikbenim için de dua edin lütfen
Atabilir misin test sonucunu
Hemen çıktı hatta sabah da böyle olmuştuNe kadar sürede çıktı o cizgi
Canım hamilesin galiba hayırlı olsun git kan ver istersenHemen çıktı hatta sabah da böyle olmuştu
Arkadaşlar ben son güncelleme dört defa kan testi yaptırdım üç gün arayla 53,373,913 geldi dört gün sonra bu değer geldi 4847 . Doktora 373 teyken gittim ultrasonda gözükmedi kan istedi 913 geldi tekrar doktora gidemedim bu cuma gidicem degerlerim nasıl sizce bu arada bat 21 ağustosCanım bende de gelen giden yok cumartesi test yapmıştım böyle çıkmıştı sizce bi ümit vat mı kızlar)
Kan verdiniz mi canim testinde var gibi görünüyor ama bazen testler de yanıltıyor cnm hayırlısı olsun hakkında haber edersin bizlerede sonucuBen görüyorum ama burada belli olmuyor
Çok tuhaf şeyler oldu dün kan vermiştim sonucu beklerken idrar testi yapıp buraya yazmıştım. Laboratuvarda sorun çıkmış saat 17.00 de vermiştim sonuç 01.00 de çıktı <1.20Kan verdiniz mi canim testinde var gibi görünüyor ama bazen testler de yanıltıyor cnm hayırlısı olsun hakkında haber edersin bizlerede sonucu
Kuzum ben onu duydum laboratuvar sorunları çok rastlanıyor gerçekten kız hamile ama sonuç negatif çizgi çizgi çıkıyor düşün her teste başka hastaneye gidiyor sonuç pozitif özel de mi verdin kuzumÇok tuhaf şeyler oldu dün kan vermiştim sonucu beklerken idrar testi yapıp buraya yazmıştım. Laboratuvarda sorun çıkmış saat 17.00 de vermiştim sonuç 01.00 de çıktı <1.20yani bir haftadır aynı markayı kullanıyorum hiç çizgi görmemiştim dün akşama kadar. Laboratuvar da da sorun olunca emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?