- 28 Ağustos 2025
- 445
- 119
- 18
- 26
- Konu Sahibi melisagggg
-
Belirtileriniz neydiii sol tarafımda seğirme var sadece bi umutAwox erken gebelik testi
1 hafta öncesine mide bulantısı mide yanması kasık ağrısı göğüs uçlarımda yanma baş ağrısı kasıkta baskı hissi bugünde kahve rengi akıntı geldi test yaptım silik çıktı kan sonucu da 5.81 çıktıBelirtileriniz neydiii sol tarafımda seğirme var sadece bi umut
Yaaaa sağlıkla kucagınıza alın insallahh darısı basımıza1 hafta öncesine mide bulantısı mide yanması kasık ağrısı göğüs uçlarımda yanma baş ağrısı kasıkta baskı hissi bugünde kahve rengi akıntı geldi test yaptım silik çıktı kan sonucu da 5.81 çıktı
Amin inşallahYaaaa sağlıkla kucagınıza alın insallahh darısı basımıza
Bendede aynısı oldu bekliyorumKızlar adetime 5 gün kaldı . Predicor yaptım dün . Negatif tek çizgi . Moralim bozuldu . 7 gün kala hiç bu kadar ağrım olmazdı .bat a 7 gün varken aşırı derin ağrılarım oldu . Mesela sanki bugün adet olacak gibiyim. Ama test canımı sıktı çok umutluydum .
Test yaptin mi bugünBendede aynısı oldu bekliyorum
Belirti yokk sabah test yaptım negatifKızlar ne durumdasınız belirtilerinix nasıl ? Ve test yapan var mı
Melis selam, sen ne kadar süredir deniyorsun? Hikayen nasıl :)Belirti yokk sabah test yaptım negatif
Henüz bu ay denedik önceki aylar da oldu fakat yumurtlamadan sonra oluyordu genelde ilk ve son kez denedik yani eşimi zar zor ikna etmiştim..Melis selam, sen ne kadar süredir deniyorsun? Hikayen nasıl :)
Bugun yaptımTest yaptin mi bugün
Sağlık olsun canım ben bugün yine kan vermeye geldimBelirti yokk sabah test yaptım negatif
Bende yaptim negatifBugun yaptım
Pozitife dönermi acaba yaBende yaptim negatif
:)) benimki beş yıl sonra ikna olduHenüz bu ay denedik önceki aylar da oldu fakat yumurtlamadan sonra oluyordu genelde ilk ve son kez denedik yani eşimi zar zor ikna etmiştim..
22 Eylül bat tüm belirtilerim yok oldu birden ve test yapmayı düşünmüyorum belki bir gün öncesiKızlar ne durumdasınız belirtilerinix nasıl ? Ve test yapan var mı
Sanki akıntım var gibi iç çamaşırımda görüyorum o da normal regl öncesi çünkü22 Eylül bat tüm belirtilerim yok oldu birden ve test yapmayı düşünmüyorum belki bir gün öncesi
Akıntı belirti miymiş?Sanki akıntım var gibi iç çamaşırımda görüyorum o da normal regl öncesi çünkü
Yok değil bence regl öncesi oluyordu bende herkeste farklıAkıntı belirti miymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?