- 28 Ağustos 2025
- 445
- 119
- 18
- 26
- Konu Sahibi melisagggg
-
Bende gecen hafta rüyamda test yaptıgımı gördüm cift cizgi cıkıyordu 3 haftalık hamileyim diyordummYaaa bugün rüyamda hamileydim ve erkek çoçuğum oluyordu emzirmeye çalışıyordum ama ben süpriz yapacaktım ne ara doğdu ya bu diyorum emzirmeye çalışırken sağ gögüsümden süt içiyordu bugün de kahverengi akıntım geldi adete son 5 gün acaba rüyamda gördüğüm bebek gerçek mi hamilemiyim acaba
Ya inşallah gerçek çıkar rüyalarımızBende gecen hafta rüyamda test yaptıgımı gördüm cift cizgi cıkıyordu 3 haftalık hamileyim diyordumm
Bende gecen hafta rüyamda test yaptıgımı gördüm cift cizgi cıkıyordu 3 haftalık hamileyim diyordumm
İlk senle başlayıp art arda güzel haberler verelim birbirimize inşallahHastaneye geldim şimdi kanda baktırcam rüyam gerçek galiba❤
Amin inşallah kan verdim sıra beklemektenİlk senle başlayıp art arda güzel haberler verelim birbirimize inşallah
Sizin bat be zaman belirtileriniz varmıİlk senle başlayıp art arda güzel haberler verelim birbirimize inşallah
22 diğer reglden farklı bacak ve bel ağrım çok oldu yumurtalamadan sonra genel olarak regl belirtileri aslında (dinleyince vücudumu çok şey varsa sonradan üzülmemek için çok takmamaya çalışıyorum.)Sizin bat be zaman belirtileriniz varmı
Bende ilk başta öyleydim sonra bi baktım bu durumdayım bekliyorum bakalım kan ne gösterecek22 diğer reglden farklı bacak ve bel ağrım çok oldu yumurtalamadan sonra genel olarak regl belirtileri aslında (dinleyince vücudumu çok şey varsa sonradan üzülmemek için çok takmamaya çalışıyorum.)
Ne zaman çıkacakkBende ilk başta öyleydim sonra bi baktım bu durumdayım bekliyorum bakalım kan ne gösterecek
Benim 20 Eylül ama 12 eylülde açık kahverengi lekenlenme yaşadım bir gün az az sürdü ve geçti sizce yerleşme olabilir miKızlar cok yeniyim,daha yeni deniyoruz bebişş. Bat 20 Eylül aynı tarihte olanlar herhangi bir belirtiniz varmı yada olması gerekir mii? Meme hassasiyetim suan yok ama koltuk altıma ara ara sızı giriyor
Meraba kan sonucunuz ne çıktı acaba ? İnşaAllah hamilesinizdir . Rabbim hepimizi müjdelesin bu ay inşaAllahNe zaman çıkacakk
6 gün kaldı kızlar bat 20 . Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün .Meraba kan sonucunuz ne çıktı acaba ? İnşaAllah hamilesinizdir . Rabbim hepimizi müjdelesin bu ay inşaAllah
Aminn6 gün kaldı kızlar bat 20 . Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün .
Kan sonucum çıktı 5.81 hamileyim sanırım daha bugün yerleşme kanaması oldu adetime 5 gün varNe zaman çıkacakk
O hangi test yaaa hemen sonuc vermişş böyle bi değereKan sonucum çıktı 5.81 hamileyim sanırım daha bugün yerleşme kanaması oldu adetime 5 gün var
Awox erken gebelik testiO hangi test yaaa hemen sonuc vermişş böyle bi değere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?