- 6 Eylül 2025
- 94
- 30
- 3
- Konu Sahibi melisagggg
-
Neden eşin istemiyor kiHenüz bu ay denedik önceki aylar da oldu fakat yumurtlamadan sonra oluyordu genelde ilk ve son kez denedik yani eşimi zar zor ikna etmiştim..
Sorumluluk almak istemeyen biriNeden eşin istemiyor ki
Sonradan bir sorun vs olursa bunun vicdani yükünü nasıl çekecekSorumluluk almak istemeyen biri
Bende aynısını söylüyorum hemen olacak bişey değil en azından deneyelim diyorum yokk bide gerçekten cok istiyorum anne olmayıSonradan bir sorun vs olursa bunun vicdani yükünü nasıl çekecek
Yaşınız kaç peki en azından gençseniz bir ihtimal hak verilirdeBende aynısını söylüyorum hemen olacak bişey değil en azından deneyelim diyorum yokk bide gerçekten cok istiyorum anne olmayı
Benimki dönmez rüyamda bile regl olduğumu gördümPozitife dönermi acaba ya
Suan 27 yasımYaşınız kaç peki en azından gençseniz bir ihtimal hak verilirde
Bende 3 haftalık hamile oldugumu gördüm geçen haftaBenimki dönmez rüyamda bile regl olduğumu gördümumarim seninki döner
Ben de 28 bence zamanı yaSuan 27 yasım
Oldu olduu sonuç negatifKızlar regle tam 6 gün var iki gündür yoğun ateş basması var, arada da kasığımda batma hissi oluyor, bu tarz belirtisi olan oldu mu
Ayyyy ne zaman pozitifi görcez biz acaba yaaaaOldu olduu sonuç negatif
Cok umutsuzumm..Ayyyy ne zaman pozitifi görcez biz acaba yaaaa
Sizinde az kaldı dimi adete konusmustuk benım 5 gün kaldı daha test yapmadım belirti yok sımdılıkOldu olduu sonuç negatif
Evet aynıyız 4 gün kaldı benimde regl belirtileri basladı bu aksamSizinde az kaldı dimi adete konusmustuk benım 5 gün kaldı daha test yapmadım belirti yok sımdılık
Ne gibi belrtiler basladıEvet aynıyız 4 gün kaldı benimde regl belirtileri basladı bu aksam
Kasık ağrısı bel ağrısı baş ağrısı bacak ağrısı bende hep böyle reglden 4-5 gün önce belirtileri baslar reglim cok yogun geçerNe gibi belrtiler basladı
Gün yaklaştıkça daha cok heycanlanıyorum sımdı vakıt geçmiyor gerçektenKasık ağrısı bel ağrısı baş ağrısı bacak ağrısı bende hep böyle reglden 4-5 gün önce belirtileri baslar reglim cok yogun geçer
Siz test yaptınız mı hiçGün yaklaştıkça daha cok heycanlanıyorum sımdı vakıt geçmiyor gerçekten
Gün yaklaştıkça daha cok heycanlanıyorum sımdı vakıt geçmiyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?