- 18 Ocak 2024
- 420
- 85
- 18
- Konu Sahibi melisagggg
-
Yok 5 gün var diye yapmadım gerçi şuan artık 4 gün kaldı erken oldugunu dusunuyorum pazar gününü bekleyeceğim mecburSiz test yaptınız mı hiç
Bat aynı belirtiniz varmı kacıncı denemeniz? Unutuyorum sürekli kusura bakmayın sormuş da olabilirimYok 5 gün var diye yapmadım gerçi şuan artık 4 gün kaldı erken oldugunu dusunuyorum pazar gününü bekleyeceğim mecbur
Benimde bat aynı belirtiler var ancak sonuç negatifBat aynı belirtiniz varmı kacıncı denemeniz? Unutuyorum sürekli kusura bakmayın sormuş da olabilirim
Pcos falan varmı yoksa normal döngünüz mü bu sekilde 23 gün geçmesi normal değilArkadaşlar merhaba öncelikle benim reglim 23gün geçti pazar akşami yanı dün gebelık testi yaptım 2.nci çizgi silik çıktı bugün sabah kan verdim 0.300 yazıyor değer düşük diyor baktığımda kafam çok karişti tekrar gidip sormadım öyle çıkınca doktora kafam çok karışık bundan 2 hafta önce kan verdim gene ozaman 0.100çıkmıstı geç döllenme felan olabılırmı napıcam bilmiyom doktora gidesimde yok birazdaha beklemelıyım tekrar kan vermek için bilgili olanlar rica etsem yazabılırmı en son adet olduğum gün 31temmuz 2.nci adet günüm 24 agustos olmasi gerekıyor ama olmadım şimdi bugün yanı 17 eylul 3 adetim ama hala olmadım göğüslerim son 4gundur çok şişti ağrıyo artik ve inanılmaz bel ağrisi yaşıyorum böyle olan varmı aranızda.?
Belirtiler neyy bende suan sadece regl belirtisi varBenimde bat aynı belirtiler var ancak sonuç negatif
Ne zaman yaptınız testi belirtileriniz neyBenimde bat aynı belirtiler var ancak sonuç negatif
Yok hayır pcos vardı amelıyat oldum 1sene önce doktor kontrollerıme gidiyorum en son pcos felan yoktu ve hiçbir sorunda yok bebek olmaması için eşimde aynı şekılde sorun yok dedı doktor 3senelık evliyizPcos falan varmı yoksa normal döngünüz mü bu sekilde 23 gün geçmesi normal değil
Normal değil ama bu kadar gecikmesiYok hayır pcos vardı amelıyat oldum 1sene önce doktor kontrollerıme gidiyorum en son pcos felan yoktu ve hiçbir sorunda yok bebek olmaması için eşimde aynı şekılde sorun yok dedı doktor 3senelık evliyiz
Evet 25yaşındayım ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum haftaya son bi kez daha test yapıcam eğer gene bişey çıkmazsa doktora gidicem regl olmazsam bideNormal değil ama bu kadar gecikmesi
Yasınız da kücükmüş hemmEvet 25yaşındayım ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum haftaya son bi kez daha test yapıcam eğer gene bişey çıkmazsa doktora gidicem regl olmazsam bide
Karın ağrısı, kasıkta batma, gaz, göğüste şişlik, sık idrar çıkma bunlar var.Dün kan testi yapmıştımBelirtiler neyy bende suan sadece regl belirtisi var
Ne zaman yaptınız testi belirtileriniz ney
Belirtim yok doğal yollarla 2. DenemeBat aynı belirtiniz varmı kacıncı denemeniz? Unutuyorum sürekli kusura bakmayın sormuş da olabilirim
Evet ama bedenim yoruldu inşallah pcos değildir aynı acıları yaşamak çok zor bi durum kendi kendime diyom inş geç dollenmedır bi problem yoktur diye kendımı avutuyom işte bi ihtimalYasınız da kücükmüş hemm
Bu kadar geç olmaz diye viliyorum yaEvet ama bedenim yoruldu inşallah pcos değildir aynı acıları yaşamak çok zor bi durum kendi kendime diyom inş geç dollenmedır bi problem yoktur diye kendımı avutuyom işte bi ihtimal
Biz niye hamile kalamıyoruz yaBelirtim yok doğal yollarla 2. Deneme
ven yaptım da negatif bari birinizden güzel haber gelsinKizlar merhaba benimde reglim 22 Eylül ama hiç regli belirtim yok başlardı şimdiye biraz umutluyum o yüzden bugün elime test gecicek bi yapacağım bakalim regli de olursam ovulasyon testleri ile denicem regliden sonra inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Benim de 22 güzel bir haberle gelirsin inşallahKizlar merhaba benimde reglim 22 Eylül ama hiç regli belirtim yok başlardı şimdiye biraz umutluyum o yüzden bugün elime test gecicek bi yapacağım bakalim regli de olursam ovulasyon testleri ile denicem regliden sonra inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Ay ınsallah ya eski ben olsam sürekli test yapardım ama sımdı teste verilen paralarada acıyorum şu zamana kadar oyalancak bişeyler buldum hep sımdı bulamıyorum vakit geçmiyor eşim yok arkadasım yokBiz niye hamile kalamıyoruz ya
ven yaptım da negatif bari birinizden güzel haber gelsin
Hayırlısı olsun artik zaten kader doğarken gülmemiş bizeBu kadar geç olmaz diye viliyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?