Bat 20-21-22-23 eylül

Arkadaşlar merhaba öncelikle benim reglim 24gün geçti pazar akşami gebelık testi yaptım 2.nci çizgi silik çıktı bugün sabah kan verdim 0.300 yazıyor değer düşük diyor baktığımda kafam çok karişti tekrar gidip sormadım öyle çıkınca doktora kafam çok karışık bundan 2 hafta önce kan verdim gene ozaman 0.100çıkmıstı geç döllenme felan olabılırmı napıcam bilmiyom doktora gidesimde yok birazdaha beklemelıyım tekrar kan vermek için bilgili olanlar rica etsem yazabılırmı en son adet olduğum gün 31temmuz 2.nci adet günüm 24 agustos olmasi gerekıyor ama olmadım şimdi bugün yanı 17 eylul 3 adetim ama hala olmadım göğüslerim son 4gundur çok şişti ağrıyo artik ve inanılmaz bel ağrisi yaşıyorum böyle olan varmı aranızda.?

Pcos falan varmı yoksa normal döngünüz mü bu sekilde 23 gün geçmesi normal değil

Pcos falan varmı yoksa normal döngünüz mü bu sekilde 23 gün geçmesi normal değil
Yok hayır pcos vardı amelıyat oldum 1sene önce doktor kontrollerıme gidiyorum en son pcos felan yoktu ve hiçbir sorunda yok bebek olmaması için eşimde aynı şekılde sorun yok dedı doktor 3senelık evliyiz

Kizlar merhaba benimde reglim 22 Eylül ama hiç regli belirtim yok başlardı şimdiye biraz umutluyum o yüzden bugün elime test gecicek bi yapacağım bakalim regli de olursam ovulasyon testleri ile denicem regliden sonra inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Belirtim yok doğal yollarla 2. Deneme
Biz niye hamile kalamıyoruz ya
ven yaptım da negatif bari birinizden güzel haber gelsin

Benim de 22 güzel bir haberle gelirsin inşallah

Biz niye hamile kalamıyoruz ya

ven yaptım da negatif bari birinizden güzel haber gelsin
Ay ınsallah ya eski ben olsam sürekli test yapardım ama sımdı teste verilen paralarada acıyorum şu zamana kadar oyalancak bişeyler buldum hep sımdı bulamıyorum vakit geçmiyor eşim yok arkadasım yok

Kızlar bat 20 Eylül 12 eylülde kahverengi lekelenme yaşamıştım bugünde dayanamadım test yaptım böyle çıktı kan vermeli miyim ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…