Bende sinirli ve gerginim:) regl belirtisi göğüs ağrım olurdu ama o düşük yaşadığım gebeliktede oldu dpo 6 hatta kesin regl olurum demiştim bu defa oda yok
Kızlar selam benim de beklenen bat 19 Kasım 4 gün kaldı ama yumurtlama erken oldu tüm belirtiler var 10/11/13 test silik çizgi çıktı yarın kan versem mi diye düşünüyorum var mı aranızda güzel haberler alan
Bende sinirli ve gerginim:) regl belirtisi göğüs ağrım olurdu ama o düşük yaşadığım gebeliktede oldu dpo 6 hatta kesin regl olurum demiştim bu defa oda yok
Kızlar selam benim de beklenen bat 19 Kasım 4 gün kaldı ama yumurtlama erken oldu tüm belirtiler var 10/11/13 test silik çizgi çıktı yarın kan versem mi diye düşünüyorum var mı aranızda güzel haberler alan
Anladım canım geçmiş olsun en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben hep önce olmayanlara sonra kendime diye dua ediyorum
Benim bat 22 Kasım dpo 7 çok heyecanlıyım ve sabırsızım insallah bebişimiz tutmuştur ve bizimledir. Hiç hamile kalmadım 1 senelik evliyim o duyguyu hiç bilmiyorum
Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın