• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 20 - 30 KASIM BİRLİKTE BEKLEYELİM

Kızlar ben dün awox test yaptım iki tane kırmızı silik sekılde cıkdı sabah 6 civarında tane yapdım cok çok silik cıkdı dayanamadım öğlen 2 de bir daha yaptım oda siliğe yakın cıkdı bir tane daha awox yapdım oda kırmızıya yakın cıkdı sizce neden olur bu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar ben dün awox test yaptım iki tane kırmızı silik sekılde cıkdı sabah 6 civarında tane yapdım cok çok silik cıkdı dayanamadım öğlen 2 de bir daha yaptım oda siliğe yakın cıkdı bir tane daha awox yapdım oda kırmızıya yakın cıkdı sizce neden olur bu
Buda miratech marka erken gebelik testi 16 kasımda adet olmam lazım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 25
Predıctor yapdım gorebılıyormusun canım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 25
Herkese günaydın 😊 BAT 21 kasım ovulasyon haftası şuan , ovulasyon günü için test yapıyorum henüz pik görmedim .
Zaten test negatif de olsa pozitif de değerlendirmek lazım çok takılmadan .inşAllah bu ay o ay olur .2 yıldır korunmuyorum,1 yıldır bilinçli deniyoruz , ağustos ayında da rahimde polip ameliyatı oldum.
Bat 25 kasım dpo 4 sadece cok fazla akıntım var

Benimde bat 22 Kasım dpo 5 fazla akıntım yok normal mi acaba pik günüm 8 Kasım'da değerlendirdik öncesini ve 8 Kasımı
8 kasım pikti bende değerlendirdim bat 22 chat dpo 4 dedi bana pik gününden bir gün sonrayı yani 9 kasımı yumurtlama 0. Gün olarak sayıyor

Back
X