Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda miratech marka erken gebelik testi 16 kasımda adet olmam lazımKızlar ben dün awox test yaptım iki tane kırmızı silik sekılde cıkdı sabah 6 civarında tane yapdım cok çok silik cıkdı dayanamadım öğlen 2 de bir daha yaptım oda siliğe yakın cıkdı bir tane daha awox yapdım oda kırmızıya yakın cıkdı sizce neden olur bu
Ben göremedim canım işaretle at istersen gördüğün çizgiyiBuda miratech marka erken gebelik testi 16 kasımda adet olmam lazım
Şimdi attım predıctor yapdım 3de durdukca böyle olmadı bekleemdende cıkmısdıBen göremedim canım işaretle at istersen gördüğün çizgiyi
Çok silik ama gördüm sanırımŞimdi attım predıctor yapdım 3de durdukca böyle olmadı bekleemdende cıkmısdı
Belirtin varmı canımŞimdi attım predıctor yapdım 3de durdukca böyle olmadı bekleemdende cıkmısdı
Bide kapaklı cektımÇok silik ama gördüm sanırım![]()
Eger kendım uydurmuyosam psıkolojım olarak asırı uykum var bı aralar ve asırı iştah artısım var yanı yıyorum yıyorum sankı yememıs gıbıyımBelirtin varmı canım
Hayırlısyla ıns hepımız guzel sonuclar alırızBenimde 22 Kasım yerimi alayım. Şimdiden kasıklarımda batma hissediyorum![]()
Bat 25 kasım dpo 4 sadece cok fazla akıntım varHerkese günaydınBAT 21 kasım ovulasyon haftası şuan , ovulasyon günü için test yapıyorum henüz pik görmedim .
Zaten test negatif de olsa pozitif de değerlendirmek lazım çok takılmadan .inşAllah bu ay o ay olur .2 yıldır korunmuyorum,1 yıldır bilinçli deniyoruz , ağustos ayında da rahimde polip ameliyatı oldum.
İnşallah canım var mı sende belirtiler.Hayırlısyla ıns hepımız guzel sonuclar alırız
Ben gördüm çizgiyi yaptığım test yalancı pozitif vermiyorsa hamilesin inşallahPredıctor yapdım gorebılıyormusun canım
O bendede var yaVe iştahım aşırı açık sürekli bir şeyler yeme isteği var![]()
goguslwrımde sızı var hafif baskada bıseyım yok bırde gogus kenarlarıdma kahverengı halka varya sivilce sivilce olmus bırazİnşallah canım var mı sende belirtiler.
Ayy hadi inşallah güzel haberler alırsın. Adetin geçti mi pekiO bendede var ya
goguslwrımde sızı var hafif baskada bıseyım yok bırde gogus kenarlarıdma kahverengı halka varya sivilce sivilce olmus bıraz
Benimde bat 22 Kasım dpo 5 fazla akıntım yok normal mi acaba pik günüm 8 Kasım'da değerlendirdik öncesini ve 8 KasımıBat 25 kasım dpo 4 sadece cok fazla akıntım var
Kimseyle kıyaslamayın cok normall hem cok yeni henüzz bekleyelim bakalımmBenimde bat 22 Kasım dpo 5 fazla akıntım yok normal mi acaba pik günüm 8 Kasım'da değerlendirdik öncesini ve 8 Kasımı
8 kasım pikti bende değerlendirdim bat 22 chat dpo 4 dedi bana pik gününden bir gün sonrayı yani 9 kasımı yumurtlama 0. Gün olarak sayıyorBenimde bat 22 Kasım dpo 5 fazla akıntım yok normal mi acaba pik günüm 8 Kasım'da değerlendirdik öncesini ve 8 Kasımı