Aralıksız denemedik, geçen yaz olmamıştı, vakit kaybetmeden muayene oldum, polip ameliyatı olmam gerekti, sonra 2 ay korunun demişti doktorum. Sonrasında 2-3 ay denedik olmadı ara vermemiz gerekti bir süre, bu ay yeniden denemeye başlamıştık. Geçen süredeki olumsuz deneyimlerden dolayi bu ay olmasını beklemiyordum hiç

önceki denemelerde de ovulasyon testi kullanmıştım birkaç kere ama biraz mutlaka olmalı kafasıyla birlikte oluyordum bence bu da olumsuz etkiliyor. Bu ay daha az önemsedim fertil dönemi, yani değerlendirdik tabi ama mutlaka olmalı olacak düşüncesiyle değil. Bir de ilişki sonrası uyudum ya da uzun süre kalkmadim bir ihtimal bu da etkilemiş olabilir. Başka da farklı bir şey yok, vücudumu dinlemedim hiç bir de. Yani şu an düşününce tuhaf şeyler oldu aslında ve ben hepsini gebeliğe yorabilirdim ama ne kadar ilişkili bilemiyorum, yani gebe olmasam çok anlamsız olacaktı o belirtiler. O yüzden belirti okumak, araştırmak yerine içinizden geldiği gibi değerlendirin fertil dönemi ve sonrasını, sanki en önemlisi bu gibi geldi.
Herkese kısmet olur umarım, çevremde var çünkü yıllardır deneyen tanıdıklarım, zor bir durum çok iyi anlıyorum ama umut her zaman var , herkes umutlu olsun