• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Benim kızım ekimde 4 yaşında olacak. arka arkaya olsun istedik hiç ara vermedik ama olmadı. başta emzirme dönemi dediler öyle 2 yıl geçti. sonra emzirmeyi bırakınca 5-6 ay olmaması normalmiş. sonra gebe kaldım düşük oldu. 1 sene olacak neredeyse düşükten sonra
Hormon testi falan verdiniz mi

Hormon testi falan verdiniz mi
dr herşey normal ama yaşın var tedavi gör çocuk istiyorsan dedi. gerçekten bakılacak herşeye baktı mı bilmiyorum tabi. zaten bir evlâdım var çok şükür o yola başvurmak istemedim

Benimde bir kaç gün önce göğüs hassasiyetim başladı halada var ama regl öncesi olur bende onun dışında belim ağrıyor bir kaç gündür başka belirti gibi bir şeyim yok 🌸

Ben 7-8 ay tabi bu 7-8 ay içinde bir gebeliğim oldu düşük kürtaj vs hemen hamile kalmıştım bakalım şimdi ne olacak
Hızlı hamile kalmanız çok güzel inşallah yine hızlıca hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben 16. ayımdayım 0 gebelik 🙄

Benim bugün Dpo 8 canım benim ara ara bel ve sırt ağrısı ve halsizlik yaşıyorum akıntım 5. günden sonra kesildi şu an görünürde bişey yok bu ay kadın doğuma gitmiştim kan tahlili yapmadı dahiliyeden al detaylı baksın dedi perşembe randevum var betama da baktıracağım o zamn inşallah bi şeyler vardır.🤲🏻🌸
Bu ay kendimi tutup test yapmayacağım🤭

Hızlı hamile kalmanız çok güzel inşallah yine hızlıca hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben 16. ayımdayım 0 gebelik 🙄
Tedavi oldunuz mu hiç ben direkt doktora gidip bir yıldır çocuğum olmuyor dedim başka doktor böyle yap rahim filmi çektir dedi pcos ve çikolata kistim olduğu için aşılama yapalım dediler bana

Buradayız canım Dpo 6. günümdeyim aşırı sabırsızım bir test yaptım ama negatif çok erken davrandım artık sabredip bekliyorum ama sizden güzel haberler duymak iyi hisssetiriri

Tedavi oldunuz mu hiç ben direkt doktora gidip bir yıldır çocuğum olmuyor dedim başka doktor böyle yap rahim filmi çektir dedi pcos ve çikolata kistim olduğu için aşılama yapalım dediler bana
Sol yumurtalıkta pco görünümü var sadece diğer her şeyim normal eşimde de bi problem yok sebepsiz infertilite dedi doktor. Bi kez femara kullandım ama iğne vurulmadım o ay olmadı. Kendime ekime kadar mühlet verdim olmadı yine femara ve iğneyle deniycez bakalım

Sol yumurtalıkta pco görünümü var sadece diğer her şeyim normal eşimde de bi problem yok sebepsiz infertilite dedi doktor. Bi kez femara kullandım ama iğne vurulmadım o ay olmadı. Kendime ekime kadar mühlet verdim olmadı yine femara ve iğneyle deniycez bakalım
Hayırlısı olsun kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah 🥹🌸

Kızlar benim laboquick test geldi. Dayanamadım 1 buçuk saatlik idrarla yaptım. Baya da su içmiştim ama tutamıyorum zaten çok çabuk geliyor. Her neyse. Sonuca gelelim 😁😁 o da silik çizgi çıktı 💃🤗🤗 yarın sabah daha güzel bir çizgi alırım inş. Buraya atsam görür müsünüz bilmiyorum çizgi çok silik ve kalite düşüyor.

Back
X