• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Benim yok galiba sabah ilk idrarla bebetime yaptim tertemiz negatif yarim saat bekledim attim 30 agustos bat

Benimde aşıdan sonra 13. Günüm bu sabah test yaptım yine negatif maalesef 😞 bende elendim bu ay. Her yeni ay yeni bir umut bakalım hepimiz için 🙏

Kızlar günaydın. Bıraz once test yaptım 10 dakka ıcınde gözumun zor bela gordugu ama kamerada cıkmayan ancak resımle oynadıgımda bıseyler gorebıldıgım bı cızgı gıbı bısı cıktı. Ama c cızgısıne cok yakın. Test markası awox. Awox asla hayalı yada kuruma cızgıdı cıkaemaz denıyor ama c cızgısıne bu kdae yakın cıkar mı t cızgısı ve sızde glruyormusunuz

Bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_2401.webp
    IMG_2401.webp
    146,1 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_2401.webp
    IMG_2401.webp
    146,1 KB · Görüntüleme: 74
merhaba bende aranıza katılayım 7 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım 2 yıl önce çok kez ovu testi kullandım olmadı. şimdi bu ay kullandım tekrar bakalım ne çıkacak. adet tarihi 31 ağustos 🙏🤲
Merhaba ben de 7 yıldır evliyim, hiç gebelik oluşmadı, geçen ay ovulasyon takibi ile piki çatlamayı değerlendirdim yine olmadı, bat tarihimiz de aynı. Eğer bu konuda yorulduysanız sizi çok iyi anlıyorum. Allah hayırlısı ile hepimize nasip etsin <3

Sizce var mı görebiliyor musunuz

Eklentiler

• IMG_6237.webp
    IMG_6237.webp
    98,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_6236.webp
    IMG_6236.webp
    91,5 KB · Görüntüleme: 70
Yumurtlama tarihimi bilmiyorum ancak regle 7 gün kala beta negatif çıktı bugün regle 5 var hislerim beni yanıltıyor mu diye düşünüyorum

Back
X