• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

ya bilmiyorum ki kimyasal geciren arkadasim vardi 15 gun kanama ve lekelenmesi olmuştu emin olamadim kimisi de once pozitif sonra negatife dönüyor normal regl oluyor senin 2 gun sürüp silik cizgi çıkması bi kafami karıştırdi kac gun geçti battan
Bugün 4. Günüm olması lazımdı ama 2 gündür olmuyorum işte. Hiç geçirmedim kimyasal bilmiyorum ama ben kendimce regl oldum diye kimyasaldır diye düşündüm. 1 gün gecikti sonra regl oldum iki gün bitti

Şimdilik regl olmadım. 12 günden beri şişkinliğim var. 1 haftadan beri de karın, kasık, bel ağrılarım vardı. 4-5 gündür de mide bulantısı. Bide hep beyaz akıntı. Bu sabah itibariyle ağrılarım geçti arada karnımın ortası ağrıyor gibi ve 1-2 saniyelik sancı giriyor. Sabah sarı akıntım oldu bir daha olmadı. Göğüslerim şiş, ağrımıyor pek ama rahatsızlık var. Yani böyle. Bakalım inşallah regl olmam ve bebişim sağlıkla büyüyodur onun belirtileridir bunlar 🥰
Ay inşallah bende olmadım heyecanla bir kaç günün geçmesini bekliyorum 😬🌸

Bugün 4. Günüm olması lazımdı ama 2 gündür olmuyorum işte. Hiç geçirmedim kimyasal bilmiyorum ama ben kendimce regl oldum diye kimyasaldır diye düşündüm. 1 gün gecikti sonra regl oldum iki gün bitti
baska bir konuda biri yazmisti ayni senin gibi 2 gün regl olmus devami gelmemisti hamile de degildi ama, istersen bi ovulasyon falan yap onunla bi takip et doktor gelene kadar

Benim de 15 Ağustos'ta çatlamam oldu ben de bekliyorum umarım hepimizin kucağı boş kalmaz hayırlısıyla olur bebişlerimiz

Hala var mı kanama. Bende test ıle bırıncı gun gecıkmeyle silik cızgı gördüm beta300 lerde çıktı ıkı gün sonra beta duzensız oldu ıkı günde ölçtük hep ama bu arada kanamada vardı adet kanaması gıbı boş gebelık çıktı kanama hep devam etmıstı pıhtıla atmadığı ıcın kürtaj oldum.
Sızın öyle olmayabılır bır de kan verın bence betaya bakmak ıcın

Canım benim fazla yüklenme kendine vardır bunda da bir hayır üzülme ağlama diyemem çünkü hepimiz yaşıyoruz zaman zaman ama salıverme kendini topla inşallah Eylül'de güzel haberi alırsın Allah'ın izniyle daha fazla üzülme lütfen Rabbim kucagimizi doldursun herkesin🥹🤲🏻
Anne denmez oylelerine zaten yatacak yerleri yok ay ben fazla haber flan izlemiyorum insan kötü olaylardan daha da çok üzülüp etkileniyor inan😞
Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah Allah bır an önce bızı bebıslerımıze kavuştursun 🤲🥹

baska bir konuda biri yazmisti ayni senin gibi 2 gün regl olmus devami gelmemisti hamile de degildi ama, istersen bi ovulasyon falan yap onunla bi takip et doktor gelene kadar
Ovülasyon kullanmıyorum ki kuzum belki kan veririm sağlık ocağında eşimle konuşuyumda ümitlenmesin diye ona da açamadım konuyu bi

Hala var mı kanama. Bende test ıle bırıncı gun gecıkmeyle silik cızgı gördüm beta300 lerde çıktı ıkı gün sonra beta duzensız oldu ıkı günde ölçtük hep ama bu arada kanamada vardı adet kanaması gıbı boş gebelık çıktı kanama hep devam etmıstı pıhtıla atmadığı ıcın kürtaj oldum.
Sızın öyle olmayabılır bır de kan verın bence betaya bakmak ıcın
Çok geçmiş olsun canım benim i.Yok kuzum iki gün kanamam oldu ama pıhtıda geldi kanamam yok daha da yarın sabah gidip bi kan vereyim olmadı

Kızlar benimde bat 31 Ağustostu kan verdim negatif çıktı adetim 3 gündür gecikiyor geçen ay da 10 gün gecikti adetlerim hep düzenlidir normalde ama gebelik planlaması yaptığımızdan beri böyle oluyor bu konuda tecrübesi olan var mı acaba

tamam Canım💕 ben iki gün regl oldum bittim doktora gidecektim izine ayrılmış 10 gün demin test yaptım silik çıktı gebe olamam diye düşünüyorum çünkü kanamada pıhtı da geldi
Olsun canım rabbim geciktiriyorsa belki guzellestiriyordur canını sıkma . Herşey Allah'tan ben 6 aylık ikizlerim karnında kalpleri durdu . O yüzden rabbim tamamına erdireceği eli ayağı tutan aklı başında evlatlar versin hepimize inşallah. Gelecek ay olur inşallah ♥️

Back
X