hala silik bencede bi kan ver kimyasal olabilirYarın sabah vericem canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala silik bencede bi kan ver kimyasal olabilirYarın sabah vericem canım
Arkadaşımla konuştuk onun arkadaşı da reglden sonra gebe olduğunu öğrenmiş 5 gün regl olmuş normal. Sabah gidicem bakalımhala silik bencede bi kan ver kimyasal olabilir
ay hadi guzel haberlerle gel insallahhhArkadaşımla konuştuk onun arkadaşı da reglden sonra gebe olduğunu öğrenmiş 5 gün regl olmuş normal. Sabah gidicem bakalım
İlk idrar testim hemen çıktı şimdi sağlık ocağına gidicemay hadi guzel haberlerle gel insallahhh
ay evet gordum hadi güzel haberler ver buze lutfennnİlk idrar testim hemen çıktı şimdi sağlık ocağına gidicembu mübarek günde inşallah güzel haberler alırım
![]()
İnşallah bebeğim dua etay evet gordum hadi güzel haberler ver buze lutfennn![]()
Benım kuzenımde 3 gün yogun adet gorup hamıle oldugunu ogrendıArkadaşımla konuştuk onun arkadaşı da reglden sonra gebe olduğunu öğrenmiş 5 gün regl olmuş normal. Sabah gidicem bakalım
Hep <0.6 çıkardı değerim. bata 4 5 gün kala 1.85 çıktıktan sonra 24 saat geçince 4.70 çıkmıştı. 24 saat sonra tekrar kan verdim 24.7 çıktıCanım ben kadın doğum hemşiresiyim 2 çıkan 4 çıkan çok oluyor hepsini de negatif kabul ediyoruz her gün beta alınıyor ilaç aldıkları için ama hepsi negatifte kalıyor 2 normal değer diyor doktorumuz
Aaa gerçekten miBenım kuzenımde 3 gün yogun adet gorup hamıle oldugunu ogrendı![]()
Gerçekten hatta yerleşme kanamasımıydı dıye sordum baya bıldıgın yogun adet gordum ama 3 gun sürdü dedi benimde aklıma demekki her kadın da farklı oluyo dusuncesı geldı açıkçası bende bat beklıyorum inşallah şu mubarek gunde guzel haberi alırsınızAaa gerçekten miinşallah güzel haber alırım kan verdim sabah zaman geçmiyor gerçekten dünki teste güvenemeyip sabah ilk idrar ile bidaha yaptım hemen çıktı çizgi. Sabah kan vermeye giderken ağladım baya hislerim karışık ki çok kan vermeye gittim ama bu başkaydı
Burda da çok yorum okudum regl olup gebe kalan falan çevrede de var yani demekki değişik oluyor her kadında bende hep buradaki belirtilere falan bakıyordum ama herkes aynı belirtiyi beklemese iyi olur hele bide ben gebe çıkarsam şokGerçekten hatta yerleşme kanamasımıydı dıye sordum baya bıldıgın yogun adet gordum ama 3 gun sürdü dedi benimde aklıma demekki her kadın da farklı oluyo dusuncesı geldı açıkçası bende bat beklıyorum inşallah şu mubarek gunde guzel haberi alırsınız![]()
8 eylül amın 2 senedir beklıyoruz inşallah bu ay alırız guzel haberleri bende geçen ay deli gibi belırtı vardı kesın hamıleyım dedım adet oldum oyuzden belırtı aramayı bıraktım beklıyorumBurda da çok yorum okudum regl olup gebe kalan falan çevrede de var yani demekki değişik oluyor her kadında bende hep buradaki belirtilere falan bakıyordum ama herkes aynı belirtiyi beklemese iyi olur hele bide ben gebe çıkarsam şokinşallah sende güzel haberler alırsın canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek zor gerçekten senin bat ne zaman
Az kalmış bata. ahhh vücudumuzun bize oyunları yok mu8 eylül amın 2 senedir beklıyoruz inşallah bu ay alırız guzel haberleri bende geçen ay deli gibi belırtı vardı kesın hamıleyım dedım adet oldum oyuzden belırtı aramayı bıraktım beklıyorum![]()
Sorma resmen oynuyo bizle valla bana hala çok gibi gelıyoAz kalmış bata. ahhh vücudumuzun bize oyunları yok mu![]()
Ayyy çok sevindim valla birde bat sizin baya varmış ben regliniz gecikti diye düşündüm normalde regl gecikmesi olmadan da beta bakılmıyor hastanemiz de acil bi durumu olmadığı sürece. Sağlıkla gelsin bebişinizHep <0.6 çıkardı değerim. bata 4 5 gün kala 1.85 çıktıktan sonra 24 saat geçince 4.70 çıkmıştı. 24 saat sonra tekrar kan verdim 24.7 çıktıevet haklısın 5 in altı negatif sayılıyor yani söylediğim değerler alt sınırdaydı ama çok şükür artış gösterdi
![]()
Tahmin edebiliyorum geçmiyor zaman testler falan çok iyi biliyorumSorma resmen oynuyo bizle valla bana hala çok gibi gelıyo![]()
Valla ne bu kadınların çektiği eskıden ne guzel mış kımse bişey bılmıyo sonra bı ogrenıyosun hamılesın bız yok yumurtladımmı çatladımı yerleştimi oldumu yıyoruz kendimiziTahmin edebiliyorum geçmiyor zaman testler falan çok iyi biliyorumkan testi çıkmamış daha kaç kere e nabıza girdim çıktım dayanamıyorum saat bile geçmiyor
![]()
Sorma valla ozamanlsr da olmak isterdim bu ne kafayı yiycezValla ne bu kadınların çektiği eskıden ne guzel mış kımse bişey bılmıyo sonra bı ogrenıyosun hamılesın bız yok yumurtladımmı çatladımı yerleştimi oldumu yıyoruz kendimizi![]()
Canım negatifayy hadi insallahhh