Hadi ya üzüldüm diger ay olur inşallah ne zamandır istiyosunuzSorma valla ozamanlsr da olmak isterdim bu ne kafayı yiycezbu arada kan çıktı negatif
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya üzüldüm diger ay olur inşallah ne zamandır istiyosunuzSorma valla ozamanlsr da olmak isterdim bu ne kafayı yiycezbu arada kan çıktı negatif
![]()
1 yıllık evliyiz 1 yıldır da istiyoruz canım. Daha test falan da almam yaa yetoooHadi ya üzüldüm diger ay olur inşallah ne zamandır istiyosunuz![]()
Belirtiler hamileliği gösteriyor ama kan vermeden tam sevinemiyo insan. Önce belirtiler, sonra idrar testinde çıkması, sonra kan testine gitmek ve pozitif olması, sonra yeterli artıyor mu, sonra keseyi gör kalp atışını duy falan çok beklemeli ve stresli bir süreç oluyor. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin hepimizebi gelişme olursa yaz lütfen
Ben9 eylül bekleyen var mı![]()
sizle aynıydı yumurtlama günümüz bugün 14 olduk galiba bende dün yaptım belirgin bi şey çıkmadı perdeye ışığa tuttuğunda görünen silik bi çizgi belirdi 10 dakikada ama olsa daha belirgin olurdu diye düşünüyorum regli bekliyorumKızlar 13 dpo da negatif hala ihtimal var mı
yaa üzülme bizde eylule gectik bu ay bekleyecegiz artik ama etken test yapmayalim lutfennnCanım negatifbenden tavsiye test falan almayın bundan sonra
![]()
Ya bende de öyle maalesef sanırım oldum olacam ağrılarım yine başladı benim Ağrı’la rçok yoğun oluyorsizle aynıydı yumurtlama günümüz bugün 14 olduk galiba bende dün yaptım belirgin bi şey çıkmadı perdeye ışığa tuttuğunda görünen silik bi çizgi belirdi 10 dakikada ama olsa daha belirgin olurdu diye düşünüyorum regli bekliyorum
Regle kadar ihtiKızlar 13 dpo da negatif hala ihtimal var mı
üzülemiyorum bile yaşadığım şoklardanyaa üzülme bizde eylule gectik bu ay bekleyecegiz artik ama etken test yapmayalim lutfennn
Ben dün yaptım negatifi görünce moral umut her şey gidiyor bir andaKızlar dpo 12 deyim, bugün regl günüm gelen giden yok, test yapmak için 2 gün daha bekliyim diyorum çok zor dayanıyorum meraktan çatlayacağım, bugün test yapsam mı beklesem mi gerçekten?
Ah canim benim oyle cidden, daha gunun gelmediyse bozma moralini sakin, benim bugun regl gunum ama yine de guvenemiyorum iste korkudan tam gecikme olsun diye 2 gun daha bekliyim diyorum ne dersiniz?Ben dün yaptım negatifi görünce moral umut her şey gidiyor bir andabat 6 eylül mu senin istersen regl gecikince yap daha az üzülmek adına
![]()
Ay yazmışsın zaten regl gününü kafa kalmamış bendeAh canim benim oyle cidden, daha gunun gelmediyse bozma moralini sakin, benim bugun regl gunum ama yine de guvenemiyorum iste korkudan tam gecikme olsun diye 2 gun daha bekliyim diyorum ne dersiniz?![]()
Ay o zaman bekleyelim canım inşallah bebişler bizimledir, 2 gun daha bekleyip test yaparsak içimiz daha rahat olur gibi geliyor :)Ay yazmışsın zaten regl gününü kafa kalmamış bendebenimde regl dün veya bugün gelmesi geliyordu henüz gelmedi ya bende çok kararsızim gecikirse haftasonu yapayim diyorum bende sende öyle yap istersen canım sabredebilirsen
![]()
Aynen canım inşallah güzel sonuçlar alırız aminnAy o zaman bekleyelim canım inşallah bebişler bizimledir, 2 gun daha bekleyip test yaparsak içimiz daha rahat olur gibi geliyor :)
Regl oldum canım ya maalesefRegle kadar ihti
üzülemiyorum bile yaşadığım şoklardantest almıycam ben artık ya
Hayırlısı olsun kuzumRegl oldum canım ya maalesef