Özeldeki doktoruma yazdım bekleyelim biraz 1 hafta sonra kan ver tekrar diyoryaa üzülme bizde eylule gectik bu ay bekleyecegiz artik ama etken test yapmayalim lutfennn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özeldeki doktoruma yazdım bekleyelim biraz 1 hafta sonra kan ver tekrar diyoryaa üzülme bizde eylule gectik bu ay bekleyecegiz artik ama etken test yapmayalim lutfennn
Merhaba son durumunuz nedirYok benim kılcal şekilde bir iki damla şeklinde peçeteye geldi onun dışında gelmedi ama testim hala negatif awox test yaptım 25 hcg altını görmüyor ondan olma ihtimali var mı acaba
Sağ ol canımHayırlısı olsun kuzum
Regl oldum canım maalesefMerhaba son durumunuz nedir
Markasi ne cnmBen öğlene doğru yapmıştım buraya da yazmıştım negatif diye. Sonra baktığımda 2. çizgi vardı gölge gibi. Yarım saatlik idrarla yapmıştım bide o zamana kadar su falan da çok içmiştim. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam bakalım![]()
Canım seni takip ediyordum, güzel sonuçlar aldın mı? Ben de gecikmedeyim merak ediyorum çok, allah hayırlısıyla nasip etsin inşallahYazarım tabiki :)
İnşallah bu aya olur sıkma canını. Güzel haberlerini alırızRegl oldum canım maalesef![]()
Biri 3 Eylül biri 4 Eylül sonucu olabilir miKızlar ben 1 Eylül de kan verdim sağlık ocagindan bütün kanlar çıktı beta çıkmadı tekrar verilmesi gerekiyor dedi . 3 Eylül de verdim şimdi sonuç böyle 2 tane aynı tarih gözüküyor acaba bir tanesi önceki mi anlamadım sizin başınıza gelen varmı ?
Eki Görüntüle 3640306
İnşallah canımİnşallah bu aya olur sıkma canını. Güzel haberlerini alırız![]()
Amin inşallahCanım seni takip ediyordum, güzel sonuçlar aldın mı? Ben de gecikmedeyim merak ediyorum çok, allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah![]()
bend3 ayni sekilde test falan yapmayacagim randevumu aldim tahmini reglimin 2.gunune, olsam da olmasam da bu ay gideceğim ertelemeyecegim artikRegle kadar ihti
üzülemiyorum bile yaşadığım şoklardantest almıycam ben artık ya
o zaman bekleyelim hep birlikteÖzeldeki doktoruma yazdım bekleyelim biraz 1 hafta sonra kan ver tekrar diyor
Bencede git bi canım bende gidicem yumurta takibi yaptırmak istiyorum olgulaşmasından şüpheliyim kendimcebend3 ayni sekilde test falan yapmayacagim randevumu aldim tahmini reglimin 2.gunune, olsam da olmasam da bu ay gideceğim ertelemeyecegim artik
ben temmuzda ondan suphelendim cunku ovulasyon testim tam pik gormeden dusmeye basladi ama bu ay tam piki gördüm dedigin gibi yeterince buyumuyor olabilir bazi aylar bende her seye tam baktiricam sirf ertelememek icin hemen aldim hsg yumurta takibi tupler tahliler ne gerekiyorsa bu ay da hamile kalmazsam baktiracagimBencede git bi canım bende gidicem yumurta takibi yaptırmak istiyorum olgulaşmasından şüpheliyim kendimce
Merhaba canım naptın regl oldun mu gecikme devam mı merak ettim :)Ay o zaman bekleyelim canım inşallah bebişler bizimledir, 2 gun daha bekleyip test yaparsak içimiz daha rahat olur gibi geliyor :)
Çok iyi düşünmüşsün canım tedbir bizden takdir Allahtan en azından kafadaki düşüncelerde gider. Nasibimizin peşinden koşmamız gerekiyor demekki Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun Allah sabrını veriyor gerçekten şöyle uğraşmak bile bi heyecanlı bi umutluben temmuzda ondan suphelendim cunku ovulasyon testim tam pik gormeden dusmeye basladi ama bu ay tam piki gördüm dedigin gibi yeterince buyumuyor olabilir bazi aylar bende her seye tam baktiricam sirf ertelememek icin hemen aldim hsg yumurta takibi tupler tahliler ne gerekiyorsa bu ay da hamile kalmazsam baktiracagim
gercekten oyle bazen nasibin sana gelmez sen nasibinin peşinden kosarsin bizlerde pesinden kosan taraftayiz insallah emeklerimiz guzel sonuclar getirir bu ay guzel haberler alirizÇok iyi düşünmüşsün canım tedbir bizden takdir Allahtan en azından kafadaki düşüncelerde gider. Nasibimizin peşinden koşmamız gerekiyor demekki Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun Allah sabrını veriyor gerçekten şöyle uğraşmak bile bi heyecanlı bi umutlu
Merhaba sizde durum nedirCanım seni takip ediyordum, güzel sonuçlar aldın mı? Ben de gecikmedeyim merak ediyorum çok, allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah![]()