- 31 Ocak 2021
- 2.771
- 1.340
- 53
- 30
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Hadi hayırlısıHâlâ yok herkez bat gününü bekliyor
ben bugün kan testi yaptırdım 1.05 çıktı adetime 4 gün kaldı ama hiç umudum kalmadıİnşallah bebiş vardır test yaparsan haber ver canım
Az önce yaptım, negatif benim.Kızlar test yapan var mı
regli günün mü canımAz önce yaptım, negatif benim.
gecikti mi regliben bugün kan testi yaptırdım 1.05 çıktı adetime 4 gün kaldı ama hiç umudum kalmadı
Hayır daha 4 gün var çatlatma iğnesi yaptırmamın üstünden 10 gün geçtigecikti mi regli
O zaman daha bekle erken hemen çıkma zatenHayır daha 4 gün var çatlatma iğnesi yaptırmamın üstünden 10 gün geçti
Sanki çok hafif var gibi zaten regl olmaya varmış bat günü daha net belli olur herkese merhaba kızlar benim bat yarin hayırlısı yüce Rabbimden bu ay hiç gebelik testi almadım ki her ay evde kesin beş tane olurdu bu ay hicc almak kısmet olmadı bakalım regl olmassam pazartesi kan vericem rabbim hayirki evlatlar sağlıklı evlatlar versin İnsALLAH evimiz çocuk sesiyle coşsun hepimizin Allah yardımcısı olsun bu umutlarımızın hiç biri boşa çıkmasın insALLAH benimde bu ay belirtilerim hep degskti ve ben hiç göğüs agriisi cekmiodum ama bu ay göğüs de agrio herşeyi belirti götürüyoruz işte ne bilim hergune yeni umutlar la başlıyoruz bakalım dualarimdasiniz bende sizin dualarınızda olmak isterim hayırlı haberlerle hepimiz buraya dönüş yapalım insALLAHSizce varmı kızlar ben görüyorum ama
Cnm onun çektiğinde resm düzenleyici olmalı tlfnun kendisinfe vardır ordan siyah beyaz yapınca oluo tabi başka şekil denmi bahsettin bilmiorum ama bende öle yapmıştım zamanında çünküHanımlar merhaba. Buralarda bir arkadaş bu silik çizgiyi belirginleştirmek için fotoğrafla oynuyordu. Böyle röntgen filmi gibi bir şey oluyordu. O programın adını bile var mı?
Insallah guzel haberlerini aliriz canimSanki çok hafif var gibi zaten regl olmaya varmış bat günü daha net belli olur herkese merhaba kızlar benim bat yarin hayırlısı yüce Rabbimden bu ay hiç gebelik testi almadım ki her ay evde kesin beş tane olurdu bu ay hicc almak kısmet olmadı bakalım regl olmassam pazartesi kan vericem rabbim hayirki evlatlar sağlıklı evlatlar versin İnsALLAH evimiz çocuk sesiyle coşsun hepimizin Allah yardımcısı olsun bu umutlarımızın hiç biri boşa çıkmasın insALLAH benimde bu ay belirtilerim hep degskti ve ben hiç göğüs agriisi cekmiodum ama bu ay göğüs de agrio herşeyi belirti götürüyoruz işte ne bilim hergune yeni umutlar la başlıyoruz bakalım dualarimdasiniz bende sizin dualarınızda olmak isterim hayırlı haberlerle hepimiz buraya dönüş yapalım insALLAH
Saol cnm valla Meryem suresi okuyorum hergun önce diorum diğer Müslüman kardeşlerime hayırlı evlatlar ver benide içlerine kat diorum yüce rabbim dualarımizin karşılığıni vericek rabbim sabırla dua etmemizi istio insALLAH bizlerinde yüzü gülucek bebek sevinciiyle hepinizden ve kendimdende hayırlı haberle bekliroum bu arada bendede ağrılar var tabi adet olucakmis gibi ağrılar yokluğu işte o ağrı yokladiginda tmm bu ayda bebek haberi yok diorum sonrada Allah gününü zamanını bilio sus diorumInsallah guzel haberlerini aliriz canimNe guzel dualar yazmissin gece gece icim huzurla doldu
Amin canim valla Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin. Hepimize hayırlı evlatlar versin. Insallah yuzumuz en yakin zamanda bebek sevinciyke gulerSaol cnm valla Meryem suresi okuyorum hergun önce diorum diğer Müslüman kardeşlerime hayırlı evlatlar ver benide içlerine kat diorum yüce rabbim dualarımizin karşılığıni vericek rabbim sabırla dua etmemizi istio insALLAH bizlerinde yüzü gülucek bebek sevinciiyle hepinizden ve kendimdende hayırlı haberle bekliroum bu arada bendede ağrılar var tabi adet olucakmis gibi ağrılar yokluğu işte o ağrı yokladiginda tmm bu ayda bebek haberi yok diorum sonrada Allah gününü zamanını bilio sus diorum
Aminnnnnn cnm amin İnsALLAH olmasında güzel haberlerini alırız regl günün ne zamanAmin canim valla Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin. Hepimize hayırlı evlatlar versin. Insallah yuzumuz en yakin zamanda bebek sevinciyke gulerBende de ayni adet belirtileri var sanirim adet olucam bekliyorum
7 mart canim bakalimAminnnnnn cnm amin İnsALLAH olmasında güzel haberlerini alırız regl günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?