Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl olcak gibiyim maalesef bütün belirtilerim var gecikirse öyle umutlanırım sanırım

Bende yapmadim hic hevesim yok ilk defa boyle oldu Zaten kasik agrisi ve bel agrisi haric belirtim de yokki onlarda adet agrilari

Bende yapmadım daha test gecikmesini bekliyorum sadece adet olacakmışım gibi saf saf ağrı giriyor

bene bekliyorum aşırı bel ağrım var bugun mutfakta bişiler hazırlarken çok ağrıdı bide akıntım çok oldu ama adet belirtiside olabilir. ara ara kasık sancısız hala teste cesaret edemiyorum bat 7 bekliyorum

Bende sanki regl olacak gibiyim galiba gene yolumuza nisanda da devam edecez

Sizce varmı kızlar ben görüyorum ama
Sanki çok hafif var gibi zaten regl olmaya varmış bat günü daha net belli olur herkese merhaba kızlar benim bat yarin hayırlısı yüce Rabbimden bu ay hiç gebelik testi almadım ki her ay evde kesin beş tane olurdu bu ay hicc almak kısmet olmadı bakalım regl olmassam pazartesi kan vericem rabbim hayirki evlatlar sağlıklı evlatlar versin İnsALLAH evimiz çocuk sesiyle coşsun hepimizin Allah yardımcısı olsun bu umutlarımızın hiç biri boşa çıkmasın insALLAH benimde bu ay belirtilerim hep degskti ve ben hiç göğüs agriisi cekmiodum ama bu ay göğüs de agrio herşeyi belirti götürüyoruz işte ne bilim hergune yeni umutlar la başlıyoruz bakalım dualarimdasiniz bende sizin dualarınızda olmak isterim hayırlı haberlerle hepimiz buraya dönüş yapalım insALLAH

Hanımlar merhaba. Buralarda bir arkadaş bu silik çizgiyi belirginleştirmek için fotoğrafla oynuyordu. Böyle röntgen filmi gibi bir şey oluyordu. O programın adını bile var mı?
Cnm onun çektiğinde resm düzenleyici olmalı tlfnun kendisinfe vardır ordan siyah beyaz yapınca oluo tabi başka şekil denmi bahsettin bilmiorum ama bende öle yapmıştım zamanında çünkü

Insallah guzel haberlerini aliriz canim Ne guzel dualar yazmissin gece gece icim huzurla doldu

Insallah guzel haberlerini aliriz canim Ne guzel dualar yazmissin gece gece icim huzurla doldu
Saol cnm valla Meryem suresi okuyorum hergun önce diorum diğer Müslüman kardeşlerime hayırlı evlatlar ver benide içlerine kat diorum yüce rabbim dualarımizin karşılığıni vericek rabbim sabırla dua etmemizi istio insALLAH bizlerinde yüzü gülucek bebek sevinciiyle hepinizden ve kendimdende hayırlı haberle bekliroum bu arada bendede ağrılar var tabi adet olucakmis gibi ağrılar yokluğu işte o ağrı yokladiginda tmm bu ayda bebek haberi yok diorum sonrada Allah gününü zamanını bilio sus diorum

Amin canim valla Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin. Hepimize hayırlı evlatlar versin. Insallah yuzumuz en yakin zamanda bebek sevinciyke guler Bende de ayni adet belirtileri var sanirim adet olucam bekliyorum

Amin canim valla Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin. Hepimize hayırlı evlatlar versin. Insallah yuzumuz en yakin zamanda bebek sevinciyke guler Bende de ayni adet belirtileri var sanirim adet olucam bekliyorum
Aminnnnnn cnm amin İnsALLAH olmasında güzel haberlerini alırız regl günün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…