Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün eşimle birlikte olduktan sonra kahverengi bir kacamam oldu çok az. Sabah da peçeteye geldi biraz. Dün test yapmıştım negafifti. Bu kanama yerleşme kanaması mıdır acaba? Yoksa adetim yaklaştığı için mi oldu? Böyle bir şey başına gelen var mı?

Benm son iki aydır oluyor adetime günler kala sadece pencereye damla damla geliyordu 2 3 gün sonra adetim baslamisti üzmek istemem amam belki yerlesme de olabilir benim gibi adet yaklastigi için de olabilir

Benm son iki aydır oluyor adetime günler kala sadece pencereye damla damla geliyordu 2 3 gün sonra adetim baslamisti üzmek istemem amam belki yerlesme de olabilir benim gibi adet yaklastigi için de olabilir
Ben de adet yaklaştığı için olma ihtimalini daha çok düşündüm. Yumurtlamadan sonraki 13.gün bugün. Eğer döllenme olsaydı zaten dün ki testte çıkardı diye düşünüyorum. Zaten benim artık pek ümidim kalmadı. Ne özeller ne de devlet bir yıl korunmasız birliktelik yaşanmamışsa hamile kalamama durumunu önemsemiyor. Haziran da bir yıl tamamlanmış olacak. Bari o zaman yardım ederler. Üç kez doktora gittim hormon testlerini yapıp ultrasondan bakıp sorun yok diyorlar. Baştan savma. Eşim de doktor ona da laf anlatamıyorum. Gerçekten çok üzülüyorum. Her şey normalse neden olmuyor? Etraftakile de sürekli soruyor. Keşke kimseye çocuk istiyoruz haberini vermeseydik. Ne güzel başımız rahattı en azından.

Benim de böyle kızlar. İlk yaptığım da da vardı şimdi hala duruyor

Eklentiler

• IMG_20210302_135806.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 64
Adete 3 4 gün kala Yerleşme kanaması olabileceğini duymuştumm benn

Normal adet döngüme göre bat 6 mart. Ovulasyon testine göre bat yarın. Bekleyip göreceğiz artık. 6 marta kadar adet olmazsam 7 martta test yaparım.

Benimde bugun süt kesigi akıntım oldu altım hep ıslak gibi. Cok fena kasık batması bel ağrısı var
7 mart gibi bekliyorym adeti acaba hamilemiyim

Benimde bugun süt kesigi akıntım oldu altım hep ıslak gibi. Cok fena kasık batması bel ağrısı var
7 mart gibi bekliyorym adeti acaba hamilemiyim
benim de öyle benim bat 8 mart, çok fazla ıslaklık hissediyorum siz her adet öncesi böyle şeyler hissedermiydiniz ?

kızlar alttaki sabah üstteki az önce bende mi sknti var anlamadim hafif gölge goruyorm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…