- 13 Ocak 2021
- 367
- 194
- 18
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Bende dayanamadim yaptim benimde ayni cikti
Benm son iki aydır oluyor adetime günler kala sadece pencereye damla damla geliyordu 2 3 gün sonra adetim baslamisti üzmek istemem amam belki yerlesme de olabilir benim gibi adet yaklastigi için de olabilirDün eşimle birlikte olduktan sonra kahverengi bir kacamam oldu çok az. Sabah da peçeteye geldi biraz. Dün test yapmıştım negafifti. Bu kanama yerleşme kanaması mıdır acaba? Yoksa adetim yaklaştığı için mi oldu? Böyle bir şey başına gelen var mı?
Ben de adet yaklaştığı için olma ihtimalini daha çok düşündüm. Yumurtlamadan sonraki 13.gün bugün. Eğer döllenme olsaydı zaten dün ki testte çıkardı diye düşünüyorum. Zaten benim artık pek ümidim kalmadı. Ne özeller ne de devlet bir yıl korunmasız birliktelik yaşanmamışsa hamile kalamama durumunu önemsemiyor. Haziran da bir yıl tamamlanmış olacak. Bari o zaman yardım ederler. Üç kez doktora gittim hormon testlerini yapıp ultrasondan bakıp sorun yok diyorlar. Baştan savma. Eşim de doktor ona da laf anlatamıyorum. Gerçekten çok üzülüyorum.Benm son iki aydır oluyor adetime günler kala sadece pencereye damla damla geliyordu 2 3 gün sonra adetim baslamisti üzmek istemem amam belki yerlesme de olabilir benim gibi adet yaklastigi için de olabilir
Bende erken gebelik yaptım negatifBende dayanamadim yaptim benimde ayni cikti
Ama beyaz çizgi var hepsinde oluyor mu ki?
Bende dayanamadim yaptim benimde ayni cikti
Nasıl çıktıBende can sıkıntısından ovulasyon testi yaptım şimdi
Adete 3 4 gün kala Yerleşme kanaması olabileceğini duymuştumm bennDün eşimle birlikte olduktan sonra kahverengi bir kacamam oldu çok az. Sabah da peçeteye geldi biraz. Dün test yapmıştım negafifti. Bu kanama yerleşme kanaması mıdır acaba? Yoksa adetim yaklaştığı için mi oldu? Böyle bir şey başına gelen var mı?
İnşallah hamilesin dir canım hayırlısı olsunBenimde bugun süt kesigi akıntım oldu altım hep ıslak gibi. Cok fena kasık batması bel ağrısı var
7 mart gibi bekliyorym adeti acaba hamilemiyim
İnşallah sağolunİnşallah hamilesin dir canım hayırlısı olsun
benim de öyle benim bat 8 mart, çok fazla ıslaklık hissediyorum siz her adet öncesi böyle şeyler hissedermiydiniz ?Benimde bugun süt kesigi akıntım oldu altım hep ıslak gibi. Cok fena kasık batması bel ağrısı var
7 mart gibi bekliyorym adeti acaba hamilemiyim
Hayir sadece son gun kasiklarimda agri olurdu ya da regl oldugum gun siz?benim de öyle benim bat 8 mart, çok fazla ıslaklık hissediyorum siz her adet öncesi böyle şeyler hissedermiydiniz ?
Ben pek goremedim canim kac gun var bataEki Görüntüle 2793752 kızlar alttaki sabah üstteki az önce bende mi sknti var anlamadim hafif gölge goruyorm ya
Canım bende kendiminkin de öyle görüyorum ama hayırlısı inşallah vardırBen pek goremedim canim kac gun var bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?