Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım yumurtlamadan 14 gun sonra adet görülür bugün 14.gun oldum diyorum ama yok. Bnde çok stres yapıyorum bu ay 4.denemeydi. Bu ay akışına Bırakmaya karar verdim.

Selamlar! Benim batım 5 marttı, ucundan yakaladım sizi. Gecikmesini beklemeden test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim, bugün Beta HCG 607 çıktı. Umarım her birlikte en doğru zamanda yavrularımıza kavuşuruz.

Aynen canım yumurtlamadan 14 gun sonra adet görülür bugün 14.gun oldum diyorum ama yok. Bnde çok stres yapıyorum bu ay 4.denemeydi. Bu ay akışına Bırakmaya karar verdim.
Akışına bırakmak gerçekten gerekio yoksa bu endişe stres biiz mahvedicek

Amin kuzum İnşallah bende bi gün önceden lekelenme yaşardım ama olmadı çok şükür sadece adet olacakmış gibi ağrı oluyo kuzu ama sürekli sürmüyo şiddetli de değil rahatsız etmiyo bi saat önce falan birazcık sarı bi akıntı oluşmuş o kadar Rabbım bilir artık

Yaaa sarı akıntı hamilelik belirtisiymiş hadi inşallah cnm bide bı yerde okudum adet sancısı geldiğinde hani insan bilir ya o ağrı geldiğinde hemen olucani bu sefer olmuosa ışık var demektir ayy hadi İnşallah hayırlısı ile yarabbim rabbim sevindirsin seni insALLAH cnm

Yumurtlama 20 şubatta oldu bugün bat günüm canım

Var gibi canım kimyasal riskine karşı kan ver 2 güne bir... Hayırlısı olsun

Allahım senden razı olsun içime nasıl bi huzur verdin umut verdin gerçekten hamilelik belirtisi mi bu sarı akıntı adetim yarın dediğin gibi sancı oluyo ama beni hiç rahatsız etmiyo adet ağrısı gibi değil kuzum nolur dua et kistim var doğal yolla olmasını Rabbım den çok diliyorum inşallah şu mübarek günler hürmetine nasip eder bana ve isteyen herkese inşallah

Valla benim arkadaşım öle oldu sarı akıntım var dedi oda enfeksiyon sandı ama bebismis İnsALLAH rabbim sanada geç olmadan güç olmadan hayırlısıyla müjdeli haber almayı nasip etsin olur Allah'ın izni ile her şey dua ile bolca Meryem suresi oku cnm dua her kapımızı acicak insALLAH

Amiiin inşallah kuzum Rabbım büyük inşallah dediğin gibi olur hayırlısı olsun artık hiç okumadım Meryem süresini niyet ediyodum ama bi türlü okumak nasip olmadı ama dediğin doğru okumak lazım Rabbım niyetimizi kabul etsin sağlıklı evlatları nasip etsin hepimize inşallah bende enfeksiyon değil de dedim adetim başlayacak herhalde diye düşündüm kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…