- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Az kalmış sabırla beklicez erken test yapınca cikmayinca insan üzülüp yipranio heee adet geçince gene negatif cikanda var ama işte sonuçta tek çizgi görmek istemiyoruz7 mart canim bakalim
7 mart canim bakalim
Pixy diye bir uygulama varmış. Oradan bulabildimCnm onun çektiğinde resm düzenleyici olmalı tlfnun kendisinfe vardır ordan siyah beyaz yapınca oluo tabi başka şekil denmi bahsettin bilmiorum ama bende öle yapmıştım zamanında çünkü
Yok canım ya başlıkta bat 6 Mart dediği için tekrar yazmamıştımregli günün mü canım
Degisme var miSilik bile yoktu bugün kasık ağrılarım çok
Amin kuzum benimde yarın bat günü msjini okurken kendimi hissettim yeminle bende böyle dualar ediyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallahSanki çok hafif var gibi zaten regl olmaya varmış bat günü daha net belli olur herkese merhaba kızlar benim bat yarin hayırlısı yüce Rabbimden bu ay hiç gebelik testi almadım ki her ay evde kesin beş tane olurdu bu ay hicc almak kısmet olmadı bakalım regl olmassam pazartesi kan vericem rabbim hayirki evlatlar sağlıklı evlatlar versin İnsALLAH evimiz çocuk sesiyle coşsun hepimizin Allah yardımcısı olsun bu umutlarımızın hiç biri boşa çıkmasın insALLAH benimde bu ay belirtilerim hep degskti ve ben hiç göğüs agriisi cekmiodum ama bu ay göğüs de agrio herşeyi belirti götürüyoruz işte ne bilim hergune yeni umutlar la başlıyoruz bakalım dualarimdasiniz bende sizin dualarınızda olmak isterim hayırlı haberlerle hepimiz buraya dönüş yapalım insALLAH
Ben hayalet çizgiyi gördüm sanki var kuzum hayırlısı olsun inşallahKızlar merhaba 11 gün önce ben de kan testi verdim sonuçlar 0.100 yani negatif. Bat yarın, kaset tesler sırasıyla önceki gün, dün ve bugün. Dün hayalet çizgi çıktı kameradan çok belli olmuyor gören var kı bilmiyorum , bugün daha da belirginleşti. Sizce var mı bişeyler bu arada 2 defa da kimyasal gebelik geçirdim
İnşallah canım benim inşallahhhBen hayalet çizgiyi gördüm sanki var kuzum hayırlısı olsun inşallah
Merhaba ben de görüyorum çizgiyi hatta dünkünde bile gördümKızlar merhaba 11 gün önce ben de kan testi verdim sonuçlar 0.100 yani negatif. Bat yarın, kaset tesler sırasıyla önceki gün, dün ve bugün. Dün hayalet çizgi çıktı kameradan çok belli olmuyor gören var kı bilmiyorum , bugün daha da belirginleşti. Sizce var mı bişeyler bu arada 2 defa da kimyasal gebelik geçirdim
En alttakinde görünüyor sanki - inş pozitiftir canım.Kızlar merhaba 11 gün önce ben de kan testi verdim sonuçlar 0.100 yani negatif. Bat yarın, kaset tesler sırasıyla önceki gün, dün ve bugün. Dün hayalet çizgi çıktı kameradan çok belli olmuyor gören var kı bilmiyorum , bugün daha da belirginleşti. Sizce var mı bişeyler bu arada 2 defa da kimyasal gebelik geçirdim
En alttaki çubukta sanki hafif görüyorum canım. Tebrik ederim.Kızlar merhaba 11 gün önce ben de kan testi verdim sonuçlar 0.100 yani negatif. Bat yarın, kaset tesler sırasıyla önceki gün, dün ve bugün. Dün hayalet çizgi çıktı kameradan çok belli olmuyor gören var kı bilmiyorum , bugün daha da belirginleşti. Sizce var mı bişeyler bu arada 2 defa da kimyasal gebelik geçirdim
10 gün önce kan testi verdim negatifti o yüzden utanıyorum tekrar kan vermeye gitmeyeEn alttaki çubukta sanki hafif görüyorum canım. Tebrik ederim.Yarın kan testi ver istersen netleşir. Gelişmeleri bizimle de paylaş.
Neden utansın ki anlamadım10 gün önce kan testi verdim negatifti o yüzden utanıyorum tekrar kan vermeye gitmeye
Evet canim ve koyulasma olmuş muhtemel gebelik var. Neden o kadar erken kan verdinKızlar merhaba 11 gün önce ben de kan testi verdim sonuçlar 0.100 yani negatif. Bat yarın, kaset tesler sırasıyla önceki gün, dün ve bugün. Dün hayalet çizgi çıktı kameradan çok belli olmuyor gören var kı bilmiyorum , bugün daha da belirginleşti. Sizce var mı bişeyler bu arada 2 defa da kimyasal gebelik geçirdim
Amin cnm benim bugün du ama olmadim tabi daha gün bitmedi ama olucak gibi ağrı yasiorum rabbim bu mübarek günler hürmetine hayırlısı ile evlatlarımızı bize nasip etsin İnsALLAH geç olmadan güç olmadan tez zamanda gelsin bebislerimiz insALLAHAmin kuzum benimde yarın bat günü msjini okurken kendimi hissettim yeminle bende böyle dualar ediyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Bnmde bat bugün testlerin negatif çıktı hala olmadım dediğin gibi dört gündür olacakmışım gibi agri çekiyorumAmin cnm benim bugün du ama olmadim tabi daha gün bitmedi ama olucak gibi ağrı yasiorum rabbim bu mübarek günler hürmetine hayırlısı ile evlatlarımızı bize nasip etsin İnsALLAH geç olmadan güç olmadan tez zamanda gelsin bebislerimiz insALLAH
Geç döllenme olabilir yumurtlama günü ne zamandi senin cnmBnmde bat bugün testlerin negatif çıktı hala olmadım dediğin gibi dört gündür olacakmışım gibi agri çekiyorum
20 şubat canım 21 inde çatladıGeç döllenme olabilir yumurtlama günü ne zamandi senin cnm
Adetin 13.gordum geç döllenme olacağını düşünmüyorumGeç döllenme olabilir yumurtlama günü ne zamandi senin cnm
Günler sasio cnm insALLAH hamileliktendir ben yapmadim test hep negatif gördüğüm için bu seferde öle olucakAdetin 13.gordum geç döllenme olacağını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?