Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 mart canim bakalim
Az kalmış sabırla beklicez erken test yapınca cikmayinca insan üzülüp yipranio heee adet geçince gene negatif cikanda var ama işte sonuçta tek çizgi görmek istemiyoruz bakalım benim 6 senin 7 nedenseicimdeki ses senin bebek haberin gelicek dio dünde iki errkk bebek gordum rüyamda tabi bunlar hep pskolojik bilinç altı oluo hayra cikarsin rabbim rüyalarımizida
7 mart canim bakalim

Cnm onun çektiğinde resm düzenleyici olmalı tlfnun kendisinfe vardır ordan siyah beyaz yapınca oluo tabi başka şekil denmi bahsettin bilmiorum ama bende öle yapmıştım zamanında çünkü
Pixy diye bir uygulama varmış. Oradan bulabildim

Kızlar merhaba 11 gün önce ben de kan testi verdim sonuçlar 0.100 yani negatif. Bat yarın, kaset tesler sırasıyla önceki gün, dün ve bugün. Dün hayalet çizgi çıktı kameradan çok belli olmuyor gören var kı bilmiyorum , bugün daha da belirginleşti. Sizce var mı bişeyler bu arada 2 defa da kimyasal gebelik geçirdim

Eklentiler

• 83FBC776-9C24-41A5-8C1B-B4B54FFD60AE.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 61
Amin kuzum benimde yarın bat günü msjini okurken kendimi hissettim yeminle bende böyle dualar ediyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Ben hayalet çizgiyi gördüm sanki var kuzum hayırlısı olsun inşallah

Merhaba ben de görüyorum çizgiyi hatta dünkünde bile gördüm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Bi an önce gidip kan verin bence bu arada yumurtlamanızın kaçıncı günüydü bugün

En alttakinde görünüyor sanki - inş pozitiftir canım.

En alttaki çubukta sanki hafif görüyorum canım. Tebrik ederim. Yarın kan testi ver istersen netleşir. Gelişmeleri bizimle de paylaş.

Evet canim ve koyulasma olmuş muhtemel gebelik var. Neden o kadar erken kan verdin

Amin kuzum benimde yarın bat günü msjini okurken kendimi hissettim yeminle bende böyle dualar ediyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Amin cnm benim bugün du ama olmadim tabi daha gün bitmedi ama olucak gibi ağrı yasiorum rabbim bu mübarek günler hürmetine hayırlısı ile evlatlarımızı bize nasip etsin İnsALLAH geç olmadan güç olmadan tez zamanda gelsin bebislerimiz insALLAH

Bnmde bat bugün testlerin negatif çıktı hala olmadım dediğin gibi dört gündür olacakmışım gibi agri çekiyorum

Adetin 13.gordum geç döllenme olacağını düşünmüyorum
Günler sasio cnm insALLAH hamileliktendir ben yapmadim test hep negatif gördüğüm için bu seferde öle olucak valla nasip diyip olursa olur olmasa gider kan veririm taktikca olan bana oluo stres yaptıkça hasta olucam korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…