- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 29
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Ins kuzum ya pazar a kadar test yapmicam yipraniyormCanım bende kendiminkin de öyle görüyorum ama hayırlısı inşallah vardır
Umidimi kaybetmek istemiyorum ama 4 gun once ogrenenler olunca heycanlanmistimBende erken gebelik yaptım negatif
T çizgisi silik çıktı o değilde benden bi yandan adet olacakmışım gibi arada sancı giriyo saf saf böyle bugün de iç çamaşırımda beyaz renkte akıntı olmuşNasıl çıktı
Bat ne zaman sizinT çizgisi silik çıktı o değilde benden bi yandan adet olacakmışım gibi arada sancı giriyo saf saf böyle bugün de iç çamaşırımda beyaz renkte akıntı olmuş
benim geçen ay 4 gün önce de böyle olmuştu ama akıntım bu kadar fazla değildi adet oldum, bu ay çatlatma iğnesi de vurdurmuştum 7 günceden başladı sancı akıntı aşırı göğüs hassasiyeti.Hayir sadece son gun kasiklarimda agri olurdu ya da regl oldugum gun siz?
6 mart kuzuBat ne zaman sizin
Silik bile yoktu bugün kasık ağrılarım çok arttiUmidimi kaybetmek istemiyorum ama 4 gun once ogrenenler olunca heycanlanmistim
Daha varmış bekle gecikmeyi belirtin var mıMerhaba arkadaşlar bat 4 mart 16 subat yumurtlama 17 şubat çatlama vardı ovülasyon testinde 28 şubat test yaptım negatifi gördüm 12 sonrası yaptım yumurtlamadan olsa çıkardı sanırım
İnşallah bebiş vardır test yaparsan haber ver canımbenim geçen ay 4 gün önce de böyle olmuştu ama akıntım bu kadar fazla değildi adet oldum, bu ay çatlatma iğnesi de vurdurmuştum 7 günceden başladı sancı akıntı aşırı göğüs hassasiyeti.
İşte kıyaslama yapmamız gerek arkadaşım bende öyle yaptım ne yazik ki şimdilik negatif hayırlısı olsunUmidimi kaybetmek istemiyorum ama 4 gun once ogrenenler olunca heycanlanmistim
Belirti gögüs ucumda hassasiyet birde beyaz krem akıntı adet belirtisi gibiDaha varmış bekle gecikmeyi belirtin var mı
Aynı durumdayız. Sizinki ile aynı. Ben dün de yaptım. Yine negatif. Mecbur bekleyeceğizMerhaba arkadaşlar bat 4 mart 16 subat yumurtlama 17 şubat çatlama vardı ovülasyon testinde 28 şubat test yaptım negatifi gördüm 12 sonrası yaptım yumurtlamadan olsa çıkardı sanırım
Yani 4 den sonra olmazsa yapacam tekrarAynı dueu
Aynı durumdayız. Sizinki ile aynı. Ben dün de yaptım. Yine negatif. Mecbur bekleyeceğiz
Kızlar ov. Testi mi denesek diyorlar ya ovu. Testi köyü olursa gebelik yüksek ihtimal diye
Bende de öyle iki gündür aşırı kasık ağrısı ve göğüs hassiyeti var her an olacam sanıyorm ama erken gebelik testi negatifSilik bile yoktu bugün kasık ağrılarım çok artti
Yok mu pozitif gören kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?