Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede az var akıntı bakalım ben bu ay soğan suyu da içtim belki oda adetini geç olmasını sağlayabilir bebek olurmu bilmm ama beni çok rahatlattı karnım çok şişti ödem vardı galiba baya rahatlattı eğer bebek varsa soğan suyunun bebek için faydası varmış tabiki rabbim ol derse olur bunlarda aracı nimetler işte elhamdülillah verdiği nimetlere sen oku mesela aç bugün oku bellimi olur belki kabul olan dua saatine denk gelirsin insALLAH bizlerinde unutmassin ben hergun okuyorum içimi rahatlatio okudukça

Bana da dua et olur mu eğer böyle bi mucizeyi bana nasip ederse Allah uzun zaman sonra mutluluktan ağlarım diye düşünüyorum çok istiyorum anne olmak ❤

Hep edicem cnm Meryem suresi okuduğumda senide duama katicam ismini solede ederken dile getirin insALLAH
Ay sen beni ağlattın ki şimdi Allah razı olsun ismim Betül Rabbım senden razı olsun inşallah inşallah güzel kalbin temizliği ile duan kabul olur da Rabbım bana da nasip eder rahmetini

Ay sen beni ağlattın ki şimdi Allah razı olsun ismim Betül Rabbım senden razı olsun inşallah inşallah güzel kalbin temizliği ile duan kabul olur da Rabbım bana da nasip eder rahmetini
Yarın adet olmassam okucam cnm rabbim Betül kuluna hayırlı haberi müjdeli haberle yüzünü guldur ona Salih Saliha hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et insALLAH rabbim çocuk aşkıyla yanan yüreğimize çocuk haberiyle ferahlatsin insALLAH rabbim hiç birimizi çaresiz kimseden eksik etmesin insALLAH hep dua hep dua insALLAH cnm benim inaniorum ki rabbim senin de yüzünü güldürücek bekletiosa guzellestiriyodur insALLAH çifter çifter gelir bebekler insALLAH

Allahım senden razı olsun inşallah tüm kardeşlerime nasip eder içinde sana da bana da hayırlı evlatlar nasip eder bu ay oldu sevincini yaşatır inşallah

canım benim çok teşekkür ederim inşallah ikimiz içide hayırlı haberler gelir rüyaların gerçek olur, valla kendime ne kadar dua ediyorsam senin içinde aynı umarım tez zamanda iyi haberler alırsın duaların kabul olur. Ben adetim geçmeden yapmayı düşünüyorum sonra hayal kırıklığı oluyor :/

Tabi cnm yap tabi çift çizgiyi erken görürsün ne güzel benim bat bugundu olmadı hafif arada şiddetli ağrılarım oluo kasigimdan giren ağrı bacağıma vuruo bı anda ayaklarım yanio ama belirtileri artık çok gözümde büyütmücem doktor ne zamn hamilesin derse belirtileri üstüme alincam bana kalırsa her ay hamileyim çünkü sendende hayirli haberler alırız İnsALLAH kuzum ne zamn yapicakksin peki testi

Gözünüz aydın Allahım sağlıkla kavuştursun

Sen test yaptın mı canım? geçmesini mi bekliyorsun?
Ben daha yapmadım günün geçmesini bekliyorum. ara ara sancım oluyor ama sonra geçiyor anlam veremedim. Dün çok vardı ama bugun hiç olmadı. Anlamsız bekliyorum öylece hoş test yapmaya cesaretimde yok. Bende bu ay olmazsa doktor kontrolünde beklicem en sağlıklısı o gibi.
İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız (K)

Benim adet bugundu olmadım ama olucak gibiyim de pazartesiye kadar olmassam direk kan vericem kaset test yapmicam cnm hayırlısı İnsALLAH günü zamani ne zmaansa o zman vericek rabbim İnsALLAH hayırlı zamanda verir nasipte ne zman varsa her ay umutla beklirouz bakalım artık

Bana da dua eder misiniz bnmde 3,5 yıldır bebeğim olmuyor. İnanın çok yorulduk bu süreçte
Etmmemmi cnm benim Meryem süresini okurken senide duama katicam ama ismini Verde öle solim rabbim bu mübarek aylar hürmetine sanada çifter çifter bebekler nasip etsin İnsALLAH rabbim geciktiriyosa guzellestiriyo Sabrinin sonu selamet olucak İnsALLAH seninde yüzün gülucek Allah'ın izni ile duamdasin unutma rabbim hayırlı evlat nasip etsin dua et hep dilinden dua eksik olmsin insALLAH rabbim gönlünden geçeni snaa vericek az daha sabır Allah'ın izni ile kuzum

Ne güzel seyler söylüyorsun okurken bile duygulandım İnsallah rabbim isteyen dileyen herkese versin ismimi özelden vereyim canm

Ne güzel seyler söylüyorsun okurken bile duygulandım İnsallah rabbim isteyen dileyen herkese versin ismimi özelden vereyim canm
Tmm cnm yazarsın hiç umudunu kaybetme İnsALLAH en yakın zamanda hamileyimmmm diye haberini verirsin veeee etiketlersin yüzün. Gülucek buna inaniorum sende inan insALLAH okuyabilirsen sende Meryem suresi oku 41 tane okunuo ister sen ister dağıt okuyan varsa cevrende bende okurum niyetine bi tane. Doğrusu her okuduğumda duama kaaticam seni insALLAH dualr bize çok güzel geri donucek Allah'ın izni ile güzel günler bizide beklio olucak

Evet okuycam bnde İnsallah. Allah razı olsun senden de çok teşekkür ederim. Çok uzun zamandır bekliyoruz her ay hüsrana uğruyoruz her ay ümitlenmekten yorulduk artk gerçekten arandı mı aranıyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Aminnnnn cnm benim evin hanen çocuk sesiyle coşsun İnsALLAH rabbim seninde hediyeni vericek Allah'ın izni ile ayyy İnsALLAH ikiz olurda hiç işin bitmez hep evin çocuk oyuncaklarıyla dağılsın oh bee insALLAH sende topla uğraş en güzel duam bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…