- 16 Kasım 2020
- 253
- 143
- 33
- 27
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Tek derdim bu olsun razıyım onaAminnnnn cnm benim evin hanen çocuk sesiyle coşsun İnsALLAH rabbim seninde hediyeni vericek Allah'ın izni ile ayyy İnsALLAH ikiz olurda hiç işin bitmez hep evin çocuk oyuncaklarıyla dağılsın oh bee insALLAH sende topla uğraşen güzel duam bu
Tek derdim bu olsun razıyım onaRabbime canı gönülden inanıyorum geciktikçe güzelleşiyor biliyorum
Aynn cnm insALLAH da güzellesicek hiç üzme tatlı canınıAynn cnm
Resmenn aynıyızz canımmBnmde bat bugün testlerin negatif çıktı hala olmadım dediğin gibi dört gündür olacakmışım gibi agri çekiyorum
En sonuncusunda gorunuyor ama kan testiniz neden oyle cikti acaba.Kızlar merhaba 11 gün önce ben de kan testi verdim sonuçlar 0.100 yani negatif. Bat yarın, kaset tesler sırasıyla önceki gün, dün ve bugün. Dün hayalet çizgi çıktı kameradan çok belli olmuyor gören var kı bilmiyorum , bugün daha da belirginleşti. Sizce var mı bişeyler bu arada 2 defa da kimyasal gebelik geçirdim
Bende bugun bat bugun yarin olurum gibi geliyor. Progestan kullaniyorum gerci acaba o gecikme yapar mi? Boyle diyenler gordum ama gecen ay bende kkullanmama ragmen yapmadiBen sabah regl oldum kızlar, bi dahaki aya artık..
En sonuncusunda gorunuyor ama kan testiniz neden oyle cikti acaba.Ayy 11 gun once demissiniz belki oyuzdendir . Pazartesi tekrar verin bence ay insallah cikar bu
En sonuncusunda gorunuyor ama kan testiniz neden oyle cikti acaba.Ayy 11 gun once demissiniz belki oyuzdendir . Pazartesi tekrar verin bence ay insallah cikar bu sefer
Koyulaşma olursa pazartesi kan vericem bat 1 gün geçtiEn sonuncusunda gorunuyor ama kan testiniz neden oyle cikti acaba.Ayy 11 gun once demissiniz belki oyuzdendir . Pazartesi tekrar verin bence ay insallah cikar bu sefer
Bekleyelim bakalım canım.Resmenn aynıyızz canımm
Koyulasma var canım kan ver senSizce koyulaşma var mı kızlar
Ya cidden mi ben pek anlayamadım ama bir an umut oldun banaKoyulasma var canım kan ver sen
İçimdeki ses hamilesinn diyor. Acilde kan ver hemen tatlımYa cidden mi ben pek anlayamadım ama bir an umut oldun bana
Koyulasma var canım kan ver sen
İçindeki sesi öperiimİçimdeki ses hamilesinn diyor. Acilde kan ver hemen tatlım
Valla canım bnde negatif gordum hasta olmam gerekiyordu olmadım henüz bekliyorum bugün olmazsam test yapicamKızlar yumurtlamanın 10. Ve 11.günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı pozitife dönme ihtimali var mı acaba herkesin 11.günde falan çıkıyormuş sanırım
Amin canim inşallah güzel haberler verirsinİçindeki sesi öperiimKan verince olumsuz da olsa paylaşıcam seninle, rabbim cümlemizinde bizimde kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Ben sabah kaset test yaptım negatiffBenim adet bugundu olmadım ama olucak gibiyim de pazartesiye kadar olmassam direk kan vericem kaset test yapmicam cnm hayırlısı İnsALLAH günü zamani ne zmaansa o zman vericek rabbim İnsALLAH hayırlı zamanda verir nasipte ne zman varsa her ay umutla beklirouz bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?