Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek derdim bu olsun razıyım ona Rabbime canı gönülden inanıyorum geciktikçe güzelleşiyor biliyorum

Sizce koyulaşma var mı kızlar

Eklentiler

• 19556800-ECA1-478D-8ABB-2A054085DFFC.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 73
En sonuncusunda gorunuyor ama kan testiniz neden oyle cikti acaba. Ayy 11 gun once demissiniz belki oyuzdendir . Pazartesi tekrar verin bence ay insallah cikar bu sefer

Ben sabah regl oldum kızlar, bi dahaki aya artık..
Bende bugun bat bugun yarin olurum gibi geliyor. Progestan kullaniyorum gerci acaba o gecikme yapar mi? Boyle diyenler gordum ama gecen ay bende kkullanmama ragmen yapmadi

En sonuncusunda gorunuyor ama kan testiniz neden oyle cikti acaba. Ayy 11 gun once demissiniz belki oyuzdendir . Pazartesi tekrar verin bence ay insallah cikar bu
En sonuncusunda gorunuyor ama kan testiniz neden oyle cikti acaba. Ayy 11 gun once demissiniz belki oyuzdendir . Pazartesi tekrar verin bence ay insallah cikar bu sefer
Koyulaşma olursa pazartesi kan vericem bat 1 gün geçti

Kızlar yumurtlamanın 10. Ve 11.günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı pozitife dönme ihtimali var mı acaba herkesin 11.günde falan çıkıyormuş sanırım

Kızlar yumurtlamanın 10. Ve 11.günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı pozitife dönme ihtimali var mı acaba herkesin 11.günde falan çıkıyormuş sanırım
Valla canım bnde negatif gordum hasta olmam gerekiyordu olmadım henüz bekliyorum bugün olmazsam test yapicam

Ben sabah kaset test yaptım negatiff bencede direk kan ver benim baya umudum kırıldı

Ben de kaset test yaptım ve tertemiz bir tek çizgi gördüm. Reglimi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…