- 25 Haziran 2020
- 3.860
- 12.869
- 208
- 27
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Benim 1 gün kaldı yapmaya cesaret edemiyorum5 gün var canım daha
Aynen canım bende oyle gördüm zaten daha 5 gün varÇok yakınlaştırıp tekrar baktım sanki gri-mavi gibi bir çizgi var ama pembe belirgin şekilde göremedim
Beklemişsşn beklemeye 1 gün daha bekle canımBenim 1 gün kaldı yapmaya cesaret edemiyorum
Öyle yapacağım sanırımBeklemişsşn beklemeye 1 gün daha bekle canım
Silikte olsa cikmis sizin masallah yumurtlama gununuzu biliyor musunuz5 gün var canım daha
Yumurtlama günümden 9 gün geçtiSilikte olsa cikmis sizin masallah yumurtlama gununuzu biliyor musunuz
Hiç bilmiyorum ki canım ben testi direk çektimHanımlar merhaba. Buralarda bir arkadaş bu silik çizgiyi belirginleştirmek için fotoğrafla oynuyordu. Böyle röntgen filmi gibi bir şey oluyordu. O programın adını bile var mı?
Ya ben de bugün testi tekrarladım.sanki bişey var gibi ama hiç emin olamadım. Silik bile değil sanki. Böyle var ile yok arası. Burda daha önce resimle oynayıp gören biri vardı. O yüzden belki bilen vardır diye sorayım dedim.Hiç bilmiyorum ki canım ben testi direk çektim
Evet
Sen bişey ler görebildinmi bunda.. Seninkini de atsana
Sanırım yok bendeSen bişey ler görebildinmi bunda.. Seninkini de atsana
Canım senin kendi çizgisi çok belli ama yeşil olmamış.. Hayırlısı yine de ilerleyen günlerde yine yaparızSanırım yok bende
Yok ya bende kesin yok artık. Yumurtamın çatlamasını üstünden 12 gün geçti. Olsaydı kesin çıkardı. Hayırlısı olsun bakalımCanım senin kendi çizgisi çok belli ama yeşil olmamış.. Hayırlısı yine de ilerleyen günlerde yine yaparız
Bende emin değilim benimkinden çarşamba yine yapıcam. Hayırlısı olsunYok ya bende kesin yok artık. Yumurtamın çatlamasını üstünden 12 gün geçti. Olsaydı kesin çıkardı. Hayırlısı olsun bakalım
Sen bişey ler görebildinmi bunda.. Seninkini de atsana
Kabartma filitresini de yap istersen. Orda da çok net görünüyor. Lh kasetleeinde hayali çizgiyle denedim direkt gösterdi. Ama bugün yaptığım hcg testinde hiçbir şey yokBende emin değilim benimkinden çarşamba yine yapıcam. Hayırlısı olsun
O nasıl yapılıyor ki canım o nu bilmiyorumKabartma filitresini de yap istersen. Orda da çok net görünüyor. Lh kasetleeinde hayali çizgiyle denedim direkt gösterdi. Ama bugün yaptığım hcg testinde hiçbir şey yok
Benimkiler bunlar. En sondaki de senin ki.O nasıl yapılıyor ki canım o nu bilmiyorum
Kendiminkinde incecik gördüm rabbim sen aklıma mukayyet olBenimkiler bunlar. En sondaki de senin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?