- 13 Ocak 2021
- 367
- 194
- 18
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Valla bilmiyorim sanki hersey gebelik belirtisi ama degil de karisik bir durum. Bende bugun yaptim bata 4 gun var ama bisey cikmadiValla tutamicam kendimi yarin sabah ise gitmeden alırım ise geçince yaparm çok merakladm ve akintim var peynir kesi gibi beyaz normal mi bu akinti gebelik belirtisimi
Aynen ya beklemek çok zor bir şeyValla bilmiyorim sanki hersey gebelik belirtisi ama degil de karisik bir durum. Bende bugun yaptim bata 4 gun var ama bisey cikmadi
Hayirlisi olsun carsamba tekrar yapmayi planlıyorum bir aksilik olmazsaAynen ya beklemek çok zor bir şey
Bende çarşamba yapıcam yarın kendimi tutmayı düşünüyorum evde test varken çok zor belki de yarın yaparımHayirlisi olsun carsamba tekrar yapmayi planlıyorum bir aksilik olmazsa
Bende çarşamba yapıcam yarın kendimi tutmayı düşünüyorum evde test varken çok zor belki de yarın yaparım
Bir gunde artar mi ya bende kendimi zor tutuyorum pespese hergun yapmamak içinBende çarşamba yapıcam yarın kendimi tutmayı düşünüyorum evde test varken çok zor belki de yarın yaparım
Bekleyelim bakalım çarşamba yaparızBir gunde artar mi ya bende kendimi zor tutuyorum pespese hergun yapmamak için
Valla 1 sene olmadan doktorlar bişey yapmıyo tedavi amaçlı benim kistim olduğu için 6 ayda bi kontrolüm var kuzu hormon vs herşeye bakıyorlar... genel kontrole gitmek istiyosan eğer adetin 2. Veya 3. Günü git hormonlarına baktır gereken tüm değerlere bakar zaten ha bide gebelik istiyorum dersen ona göre yol izler canımHormondan once genel kontrole gitmelimiyim direk hormona mi bakıyor
Yok test yapmayı bu ay bıraktım herşeyi akışına bırakmak en iyisi sanırım düşünüp çok isteyince de olmuyo Allah büyük ama insan düşünmeden de duramıyo ki yıpratıcı bi süreç mışBen büyük ihtimal adet olacağım ama çok erken başladı belirtiler erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musun
Aynen canımŞuana kadar yok ama herkez yapmamak için zor tutuyor kendi
Kaç gün kala yaptınız belki geç döllenmedjrTest yaptm sabah cikmadi
Adetim 4 şubatta başladı 14 şubatta bitti 30 güne bi oluyorm bat 6 martKaç gün kala yaptınız belki geç döllenmedjr
Kuzum kaset yapmışsın daha 4 gun var. Kaset testte bazılarında çıkıyor ama yumurtlama geçse çıkmaması normal. Adet tarihini bekleTest yaptm sabah cikmadi
Evet galiba beklemek en doğrusu pazar gününe kadar hastanlanmazsam pazar tekrar yapiym bakalimKuzum kaset yapmışsın daha 4 gun var. Kaset testte bazılarında çıkıyor ama yumurtlama geçse çıkmaması normal. Adet tarihini bekle
Aynen moralini bozma bnmde 4 gun kaldı. Kasık ağrılarım başladı çok sabirsizimEvet galiba beklemek en doğrusu pazar gününe kadar hastanlanmazsam pazar tekrar yapiym bakalim
Ins hamileyizdir kuzumAynen moralini bozma bnmde 4 gun kaldı. Kasık ağrılarım başladı çok sabirsizim
İnşallah canımIns hamileyizdir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?