Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla tutamicam kendimi yarin sabah ise gitmeden alırım ise geçince yaparm çok merakladm ve akintim var peynir kesi gibi beyaz normal mi bu akinti gebelik belirtisimi
Valla bilmiyorim sanki hersey gebelik belirtisi ama degil de karisik bir durum. Bende bugun yaptim bata 4 gun var ama bisey cikmadi

merhaba benimde düzensiz regl ama bat mart 7 gibi düşünüyorum kasık ağrım ve yumurta akı kıvamı akıntım var . Ovulasyonda hep koyu çıkıyor anlamadım. bugun erken gebelik yaptım negatif beklemedeyim

Hormondan once genel kontrole gitmelimiyim direk hormona mi bakıyor
Valla 1 sene olmadan doktorlar bişey yapmıyo tedavi amaçlı benim kistim olduğu için 6 ayda bi kontrolüm var kuzu hormon vs herşeye bakıyorlar... genel kontrole gitmek istiyosan eğer adetin 2. Veya 3. Günü git hormonlarına baktır gereken tüm değerlere bakar zaten ha bide gebelik istiyorum dersen ona göre yol izler canım

Ben büyük ihtimal adet olacağım ama çok erken başladı belirtiler erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musun
Yok test yapmayı bu ay bıraktım herşeyi akışına bırakmak en iyisi sanırım düşünüp çok isteyince de olmuyo Allah büyük ama insan düşünmeden de duramıyo ki yıpratıcı bi süreç mış

Kuzum kaset yapmışsın daha 4 gun var. Kaset testte bazılarında çıkıyor ama yumurtlama geçse çıkmaması normal. Adet tarihini bekle
Evet galiba beklemek en doğrusu pazar gününe kadar hastanlanmazsam pazar tekrar yapiym bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…