Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yarin test yapsam mi ya benm de adetim 15 gün surmustu doktora gittm bisey çıkmadı rahim ağzında kalanlar geliyordur dedi başlangıç önemli dedi başlangıca göre bat 6 mart yapsammi kararsizim uzun süre adet gördüm için çıkmaz diye dusunuyorm

Ara ara sol kagsigim da batma ve kramp oluyor belim batıyor gibi ama bilmiyorum yapsam mi

Ilkdefa benimkide 11-12 gun surdu yaaa . Igneden kaynakli diye dusunuyorum bir de progestan kullanmistim o sebeple de olabilir. Benimde 6 mart ama hic yapasim yok test. Kasiklarimda inanilmaz agrilar var

Ilkdefa benimkide 11-12 gun surdu yaaa . Igneden kaynakli diye dusunuyorum bir de progestan kullanmistim o sebeple de olabilir. Benimde 6 mart ama hic yapasim yok test. Kasiklarimda inanilmaz agrilar var
Benm de hiç olmazdı 2 ay önce adet duzenlesin diye bi ilaç kullandim o yüzden olmuştur ded8 doktor ama bn pek anlam veremedim

Kızlar ver mi şimdiye kadar pozitif gören. Bnmde bat 6 mart. Beklemedeyim cuma günü test yapicam

Yaparsaniz haber verir misiniz benimde ayni insallah vardirrr
Valla tutamicam kendimi yarin sabah ise gitmeden alırım ise geçince yaparm çok merakladm ve akintim var peynir kesi gibi beyaz normal mi bu akinti gebelik belirtisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…