- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Evet evet sizinkinde ince de olsa çizgi varKendiminkinde incecik gördüm rabbim sen aklıma mukayyet ol
İnşallah canım umut kesilmez bakalım bekleyip görcez hepimizEvet evet sizinkinde ince de olsa çizgi varinşallah hamilesin dir
Doktor bana öyle gel dedi hormonlara adetliyken bakılıyor ya kuzu o yüzdenAdetliyken mi gidiliyor kontrole bende gitmek istiyorum ama bilemedim
Valla kuzu aynısı bende de oluyo sanki adetim olacakmış hissi var bi iki gündür göğüs uçlarım da hassaslaştiMerhaba benimde bat 8 mart 2 gündür göğüslerimde çok ağrı var bugün sırtımda ağrı başladı her an regl olacakmışım gibi geliyor
Ilkdefa benimkide 11-12 gun surdu yaaa . Igneden kaynakli diye dusunuyorum bir de progestan kullanmistim o sebeple de olabilir. Benimde 6 mart ama hic yapasim yok test. Kasiklarimda inanilmaz agrilar varKızlar yarin test yapsam mi ya benm de adetim 15 gün surmustu doktora gittm bisey çıkmadı rahim ağzında kalanlar geliyordur dedi başlangıç önemli dedi başlangıca göre bat 6 mart yapsammi kararsizim uzun süre adet gördüm için çıkmaz diye dusunuyorm
Benm de hiç olmazdı 2 ay önce adet duzenlesin diye bi ilaç kullandim o yüzden olmuştur ded8 doktor ama bn pek anlam veremedimIlkdefa benimkide 11-12 gun surdu yaaa . Igneden kaynakli diye dusunuyorum bir de progestan kullanmistim o sebeple de olabilir. Benimde 6 mart ama hic yapasim yok test. Kasiklarimda inanilmaz agrilar var
Bakalim 2 gundur adet agrisi gibi agrim var 1 hafta onceden yokluyor beniBenm de hiç olmazdı 2 ay önce adet duzenlesin diye bi ilaç kullandim o yüzden olmuştur ded8 doktor ama bn pek anlam veremedim
Foto düzenleden efektlere girip klasik secersen foto siyah beyaz oluyorHanımlar merhaba. Buralarda bir arkadaş bu silik çizgiyi belirginleştirmek için fotoğrafla oynuyordu. Böyle röntgen filmi gibi bir şey oluyordu. O programın adını bile var mı?
14 gune kadar beklemek lazim çıkmayabilirYok ya bende kesin yok artık. Yumurtamın çatlamasını üstünden 12 gün geçti. Olsaydı kesin çıkardı. Hayırlısı olsun bakalım
Hormondan once genel kontrole gitmelimiyim direk hormona mi bakıyorDoktor bana öyle gel dedi hormonlara adetliyken bakılıyor ya kuzu o yüzden
Yaparsaniz haber verir misiniz benimde ayni insallah vardirrrAra ara sol kagsigim da batma ve kramp oluyor belim batıyor gibi ama bilmiyorum yapsam mi
Valla tutamicam kendimi yarin sabah ise gitmeden alırım ise geçince yaparm çok merakladm ve akintim var peynir kesi gibi beyaz normal mi bu akinti gebelik belirtisimiYaparsaniz haber verir misiniz benimde ayni insallah vardirrr
Ayy inşallah öyledir.14 gune kadar beklemek lazim çıkmayabilir
Ben büyük ihtimal adet olacağım ama çok erken başladı belirtiler erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musunValla kuzu aynısı bende de oluyo sanki adetim olacakmış hissi var bi iki gündür göğüs uçlarım da hassaslaşti
Canım erken başlayan regl belirtileri de gebelik belirtisi olabiliyorBen büyük ihtimal adet olacağım ama çok erken başladı belirtiler erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?