- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
Erken yapmisn ama testii pazartsi faln yap bncekızlar mrb benim de bat tarihim 12 ekim on gün önce test yaptım negatif çıktı benm bu ay pek bir umudum yok bakalım allah isteyen herkese hayırlısı ile versin inş
Bnm silik ciktida noldu sankiii yine husraaanSon iki gün batarken belirtilerin gitti kızlar teste negatif görmüştüm ikinci gün önce Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Valla bbde aynen oyleym sızn bat ne zamandıay benm bel agrm faln hıc bseym kalmdıı adet belırtısıde yook. arada kasıklarma bı sancı faln gırerse gırıyo oda azıcık surup gecyo. hıııc anlamdm bn bu ısıııı
Sanrm olmya basldm yaa. Yani kahverengi bi leke gelmye basldi belimde cok agryoo. Gitti bu aay. Bide bn test yaptmm silik cizgi ciknca umutlanmstmValla bbde aynen oyleym sızn bat ne zamandı
Ya test yanlıs yada kımyasal gebelık olmus olabılr bnmde gecen ay dılık cıkmıstı testteSanrm olmya basldm yaa. Yani kahverengi bi leke gelmye basldi belimde cok agryoo. Gitti bu aay. Bide bn test yaptmm silik cizgi ciknca umutlanmstm
Iki kere yaptm ikiside oyle cikncaa bi umit olmstu yaaYa test yanlıs yada kımyasal gebelık olmus olabılr bnmde gecen ay dılık cıkmıstı testte
Offf keske oyle olsaaa ama hic umudum kalmdi yaaaBelkı ustune gorme meselesı varya ondan olabılr ya ınsallah oyledır
Ya ben anlamdm sabah 9 10 gibi iste kahverengi akintili bi leke gelmsti adet oldm dedim az once tuvalete gittim ped temz
Bnde hic belirtide yok sancm falnda yok. Normlde sancili olyo benmkiTatlım bende öğleden sonra 3 gbi kahvemi akinti geldi şimdi baktım ped temiz ama arkası gelir benim öyle hissediyorum.
Klomen ı kendim kullansam olurmuDaha ışığın var anlamadım yumurtadan gitti bu komedi kendim kullanmam olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?