bat a 10 gün kalanlar birlikte bekleyelimmmm

Son iki gün batarken belirtilerin gitti kızlar teste negatif görmüştüm ikinci gün önce Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Benmde batm 10 ekım ama kasık ageısından baska hıcbısey hıssetmıyorm normalde adwt oncesınde mutlaka gogus ve bel agrım olurduu ..ınsallah hamıle olurm bndee =(

Selam kizlar insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz.ama silik cikipda sonra kahverengi lekelenme olmasi kimyasal gebelik..benim oyle olmusdu 3gun sonrada aktof kanamaya donmusdu

T tatvan_13 canım çok üzüldüm daha 1-2 günümüz vardı bakalım bn ne zaman olacağım erken gebelik testi 4 gün kala negatif başkada yapmadım ağrılarım var olacağım belli

T tatvan_13 canım çok üzüldüm daha 1-2 günümüz vardı bakalım bn ne zaman olacağım erken gebelik testi 4 gün kala negatif başkada yapmadım ağrılarım var olacağım belli
Ya ben anlamdm sabah 9 10 gibi iste kahverengi akintili bi leke gelmsti adet oldm dedim az once tuvalete gittim ped temz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…