bat a 10 gün kalanlar birlikte bekleyelimmmm

kızlar çok mutsuzum dün internetten ovilasyon ve erken gebelik testi almıstım hemencecik geldi az önce iş yerindeyim dayanamayıp yaptım ve negatif kalbim ac ıdı resmen

Merhaba kızlar benim BAT da 16 ekim yani tam 10 gün var ve galiba hamile değilim. Bekleyelim bakalim batı

ay ınsallah hamıleymdr yaaa:) tesekkur ederm darısı herkesn basınaa. ben hastanede calsyrum yaa smdı hamıle faln deglsem rezl olmaym hastaneye :)) adet gunumun gecmesnı beklcm o yuzdn
Hayırlı olsun galiba hamilesin. Anladigim kadarıyla tatvanda yaşıyorsun ve saglik calisanisin . Tatvanda onerebilecegin bir kadin dogumcu var mi?

ay cıldrcmm. dun oncomed erkekn gebelık testı yaptm ıkıncı cızgı sılık cıkmstı. smdı bebetıme ıle yaptmm hıc cızgı faln yoook

ay cıldrcmm. dun oncomed erkekn gebelık testı yaptm ıkıncı cızgı sılık cıkmstı. smdı bebetıme ıle yaptmm hıc cızgı faln yoook

bebetime testler yanıltıcı diye yazmışlar canım sıkma canını hayırlısı olsun hastanedesin galiba aslında hemen yapılabilir neden bekliyorsunki

bebetime testler yanıltıcı diye yazmışlar canım sıkma canını hayırlısı olsun hastanedesin galiba aslında hemen yapılabilir neden bekliyorsunki

bu arada benimde 9-10 ekim bat 23 eylüde yumurtlamaydı ve ayrıca doktor yumurta gördü tarihler verdi ve yaptık
okadar belirti yaşadım erken gebelik testi negatif çok üzgünüm çok önümüzdeki ay klomene falan mı başlasam sıkıldım artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya daha adet gunune vaar skma canını braz daha beklee

Canım erken testlere inanma benim 5-6 gün kala yaptım kocaman bir negatif bat günü pozitif idi hakkında hayırlısı olur inşallah ama can sıkma bat gününü bekle

İyi aksamlar kızlar. Ya çok moralim bozuk aklım fikrim sürekli orda bat 12 ekim ama sivilce den başka hiç bi belirti yok. Su erken gebelik testlerinden yapayım yoksa yoluma devam edeyim diyorum. Erken gebelik testlerinde önerebileceğiniz bi test var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…