- 22 Kasım 2014
- 360
- 203
- 53
- 37
- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
Adete nekdr varkiii
Hayırlı olsun galiba hamilesin. Anladigim kadarıyla tatvanda yaşıyorsun ve saglik calisanisin . Tatvanda onerebilecegin bir kadin dogumcu var mi?ay ınsallah hamıleymdr yaaa:) tesekkur ederm darısı herkesn basınaa. ben hastanede calsyrum yaa smdı hamıle faln deglsem rezl olmaym hastaneye :)) adet gunumun gecmesnı beklcm o yuzdn
eskıden tatvanda calısyodm smdı orda deglm ya malesefHayırlı olsun galiba hamilesin. Anladigim kadarıyla tatvanda yaşıyorsun ve saglik calisanisin . Tatvanda onerebilecegin bir kadin dogumcu var mi?
bnmde oyle 9 veya 10unda olcm. dun oncomed gebelık testı yaptm sılık cızgı cıktı. bnde anlamdm valla hamılemym deglmymm4 gün 10 ekim bat ama erken gebelik testi çıkması gerekmez miydi senin ki gbi silik gerci sabah idrarımda değil sıfır çizği
ay cıldrcmm. dun oncomed erkekn gebelık testı yaptm ıkıncı cızgı sılık cıkmstı. smdı bebetıme ıle yaptmm hıc cızgı faln yoook
ya gunum gecsn dıe beklyrm cnmbebetime testler yanıltıcı diye yazmışlar canım sıkma canını hayırlısı olsun hastanedesin galiba aslında hemen yapılabilir neden bekliyorsunki
Anladim sağoleskıden tatvanda calısyodm smdı orda deglm ya malesef
bebetime testler yanıltıcı diye yazmışlar canım sıkma canını hayırlısı olsun hastanedesin galiba aslında hemen yapılabilir neden bekliyorsunki
ay cıldrcmm. dun oncomed erkekn gebelık testı yaptm ıkıncı cızgı sılık cıkmstı. smdı bebetıme ıle yaptmm hıc cızgı faln yoook
ya daha adet gunune vaar skma canını braz daha bekleebu arada benimde 9-10 ekim bat 23 eylüde yumurtlamaydı ve ayrıca doktor yumurta gördü tarihler verdi ve yaptık
okadar belirti yaşadım erken gebelik testi negatifçok üzgünüm çok önümüzdeki ay klomene falan mı başlasam sıkıldım artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen ozmn simdi test yapsan belli olur cnm :)Bat yarınnn
Gece 12 den sonra 2 günnnBata son 3 gun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?