- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
Evet cnm seninle ayni gunleri bekliyoruz :) sanki teskere gunu sayiyoruz ne heyecanli birsey :)Gece 12 den sonra 2 günnn
Canım erken testlere inanma benim 5-6 gün kala yaptım kocaman bir negatif bat günü pozitif idi hakkında hayırlısı olur inşallah ama can sıkma bat gününü bekle
Bu testler hemen geliyor mu? İnternetten alınca 10 günü buluyır diye biliyordum?kızlar çok mutsuzum dün internetten ovilasyon ve erken gebelik testi almıstım hemencecik geldi az önce iş yerindeyim dayanamayıp yaptım ve negatif kalbim ac ıdı resmen
Bu testler hemen geliyor mu? İnternetten alınca 10 günü buluyır diye biliyordum?
süpermiş ben de alayım o zaman tesekkurleryok tatalım 17:00'dan önce sipariş verdim ertesi gün öglen geldi gittigidiyordan
Kızlar merhaba... Benim de BAT 12 Ekim... İlişkim de 21 Eylül'de oldu. yapsam çıkar mı kan tetsinde acaba .. Fikri olan var mı
Adete nekdr varkiii
süpermiş ben de alayım o zaman tesekkurler
Benim değişiyor ya.. 28-30 günde bir oluyorum her ay da mutlaka 4 gün geriye atar. O yüzden aslında bu ay olacaksam bugun yarın olmam lazım olmayacaksam da teste cıkması lazım dıye dusunuyorumcanım kaç günde bir regl oluyorsun benimde o şekilde ama ben 35 günde bir regl oluorum ayrıca ben dün yatım pırıl pırıl negatifti bence acele etme benm hayal kırıklığım oldu diğer bir arkadasında ,il yaptıgında silik oldu 5 gün kala sonraki tetsi ne gatifti çok aceleciyiz
:) sagolasınal bebeişim eger hamiş olursam bendekileride yollarım sana <3
Benim değişiyor ya.. 28-30 günde bir oluyorum her ay da mutlaka 4 gün geriye atar. O yüzden aslında bu ay olacaksam bugun yarın olmam lazım olmayacaksam da teste cıkması lazım dıye dusunuyorum
Aynn allah isteyen herkese versinhayırlısı olsun canım
ay benm bel agrm faln hıc bseym kalmdıı adet belırtısıde yook. arada kasıklarma bı sancı faln gırerse gırıyo oda azıcık surup gecyo. hıııc anlamdm bn bu ısııııcanım ne yaptın durumları herşey yolundadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?