bat a 10 gün kalanlar birlikte bekleyelimmmm

benimki uzuyor canım ve kokusuz yumurtlamanın renklisi :) nugünde seffaf ve içinde kan pıhtısı geldi bir damla hayırdır inşallah takip etmeyim diyorum denk geliyor arkadaşşş

Kızlar merhaba... Benim de BAT 12 Ekim... İlişkim de 21 Eylül'de oldu. yapsam çıkar mı kan tetsinde acaba .. Fikri olan var mı

Kızlar merhaba... Benim de BAT 12 Ekim... İlişkim de 21 Eylül'de oldu. yapsam çıkar mı kan tetsinde acaba .. Fikri olan var mı

canım kaç günde bir regl oluyorsun benimde o şekilde ama ben 35 günde bir regl oluorum ayrıca ben dün yatım pırıl pırıl negatifti bence acele etme benm hayal kırıklığım oldu diğer bir arkadasında ,il yaptıgında silik oldu 5 gün kala sonraki tetsi ne gatifti çok aceleciyiz

Benim değişiyor ya.. 28-30 günde bir oluyorum her ay da mutlaka 4 gün geriye atar. O yüzden aslında bu ay olacaksam bugun yarın olmam lazım olmayacaksam da tetste cıkması lazım dıye dusunuyorum

Benim değişiyor ya.. 28-30 günde bir oluyorum her ay da mutlaka 4 gün geriye atar. O yüzden aslında bu ay olacaksam bugun yarın olmam lazım olmayacaksam da teste cıkması lazım dıye dusunuyorum

Bat bu gun du gelen yok ama ayak sesleri var butun kasik agrim gecti bel agrim gecti.sadece adete yakin olan akintim varr allhim lütfen adet olmayayım hamile olayim

kızlar mrb benim de bat tarihim 12 ekim on gün önce test yaptım negatif çıktı benm bu ay pek bir umudum yok bakalım allah isteyen herkese hayırlısı ile versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…