bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

Allahım hepimize nasip etsın cok sabırsızız oluruna bıraksak sonuç daha guzel olacak ama işte biz

daha 3 aylık evliyim canım ama çocuk çok istediğim için eşim dayanamadı bana bu ay korunmadık tek ama bikaç ay olmayıpta sonra olanlarda varmış ondn pek hamileyimdir demek istemiyorum
Çok yeni canım ilk gecede olanlarda bar gerçi inşallah vardır olmasada üzülme yeni başlamişsınız zaten

Çok yeni canım ilk gecede olanlarda bar gerçi inşallah vardır olmasada üzülme yeni başlamişsınız zaten
evet ya nasıl denk getiriyolarsa artık hehe eşimin kuzeninin eşide ilk geceden kalmiş mesela şans galiba canım ya çalişmaya devam bizde

Merhaba hanımlar bende sizler gibi bat 19 bekliyorum hakkımızda insAllah hayırlısı olur hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder insAllah Rabbim hepimize... ( :
Aminnnnn. Ne kadar güzel bi profil resmi bayıldım

Kızlar bat günü eğer regli başlamazsa test yapacak mısınız o gün hemen yoksa bekleyecek misiniz

benim bat yarın ama dayanamadım bugün yaptım negatig çıktı yarın olmazsam da yapmayacağım inat ettim. bu nedir arkadaş yaaa stres stres
Hah işte beni de en çok yıpran bu tek çizgiler Benim bat 2 gün var acaba bi süre daha beklesemde öyle mi yapsam test.belirtiler de var gibi ama psikolojikte olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…