Allahım hepimize nasip etsın cok sabırsızız oluruna bıraksak sonuç daha guzel olacak ama işte bizBenim de bat Çarşamba günü.8 aydır uğraşıyoruz.bi vakti var sanırım...normalde battan bir hafta önce ara kanamam başlar bu ay ilk defa olmadı.belki de üşüttüm ondan geçilecek.sıcak diye her yeri açıp yatıyoruz filan.
İnşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinherşeyin bi vakti vardir canım inşallah tez zamanda müjde alırsın alırız
Anliyorum seni Canım olmasada Zamanı vardırinşallah canım bi yandan korkuyomdayoksa diye ama hayırlısı ya ümitlendirmiyim kendimi
ay inşallah yaİnşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Aynen ya çok katılıyorum.benim de eşim çok istiyo ona kıyamıyorum yoksa bu kadar üstüne düşmem sanırım.Allahım hepimize nasip etsın cok sabırsızız oluruna bıraksak sonuç daha guzel olacak ama işte biz
daha 3 aylık evliyim canımAnliyorum seni Canım olmasada Zamanı vardır
Çok yeni canımdaha 3 aylık evliyim canımama çocuk çok istediğim için eşim dayanamadı bana bu ay korunmadık tek ama bikaç ay olmayıpta sonra olanlarda varmış ondn pek hamileyimdir demek istemiyorum
Merhaba hanımlar bende sizler gibi bat 19 bekliyorum hakkımızda insAllah hayırlısı olur hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder insAllah Rabbim hepimize... ( :yaaaa üçümüzde aynı acaba nolcak yaşuan bi belirtin fln varmı canım
evet ya nasıl denk getiriyolarsa artıkÇok yeni canımilk gecede olanlarda bar gerçi inşallah vardır olmasada üzülme yeni başlamişsınız zaten
Aminnnnn. Ne kadar güzel bi profil resmi bayıldımMerhaba hanımlar bende sizler gibi bat 19 bekliyorum hakkımızda insAllah hayırlısı olur hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder insAllah Rabbim hepimize... ( :
ay hoşgeldinMerhaba hanımlar bende sizler gibi bat 19 bekliyorum hakkımızda insAllah hayırlısı olur hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder insAllah Rabbim hepimize... ( :
meraba canım bi gün öndesin hadi inşallah yaBenmde bata 3 qun var kizlar 18 i hayrlisi artik cok umtluym ins umarm hersey herkezn qnlune qre olur
evet ya nasıl denk getiriyolarsa artıkhehe eşimin kuzeninin eşide ilk geceden kalmiş mesela şans galiba canım ya çalişmaya devam bizde
hehe biz çok takık olduğumuz için Rabbim bekletiyo galiba yaO şans birazda bizde olsa
Silik çizgi var canım hayırlısı olsun birkaç gun bekle tekrarla emin olmak içinkizlar bi bakarmisiniz silik cizgi varmi
benim bat yarın ama dayanamadım bugün yaptım negatig çıktıKızlar bat günü eğer regli başlamazsa test yapacak mısınız o gün hemen yoksa bekleyecek misiniz
Hah işte beni de en çok yıpran bu tek çizgilerbenim bat yarın ama dayanamadım bugün yaptım negatig çıktıyarın olmazsam da yapmayacağım inat ettim. bu nedir arkadaş yaaa stres stres
Ben 2 gün geçmesini beklicem. Bat 22 si. Yoksa boş yere hayal kırıklığı oluyor...Kızlar bat günü eğer regli başlamazsa test yapacak mısınız o gün hemen yoksa bekleyecek misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?