- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Maalesef ki ben regl oldum hatta erken oldum 3 günTekrar merhaba canım merak ettim test yaptın mı ne çıktı diye benim adetim 1 gün gecikti ama kasıklarım ara ara ağrıyor regli olcak gibi
Hadi ya geçmiş olsun inşallah kısa zamanda olur merak etmiştim bende. Test yapmaya cesaretim yok buradan konuşunca daha iyi oluyor beni rahatlatıyor vallahiMaalesef ki ben regl oldum hatta erken oldum 3 günFEMARA tedavisine başladım şimdi :) bı test yap istersen:)
Bizde 1 senedir uğraşıyoruz iki aydır tedavi deniyoruz :) regliniz gecikmiş aslında test yapsanız olur :)Hadi ya geçmiş olsun inşallah kısa zamanda olur merak etmiştim bende. Test yapmaya cesaretim yok buradan konuşunca daha iyi oluyor beni rahatlatıyor vallahiama sol tarafımda ara ara batıyor regli olcam gibi inş gelmez bu sefer olur 1 senedir uğraşıyoruz
Yarın da gelmezse eğer yapıcam bi akşam kasık ağrosı vardı olcam sandım geçti ağrı şimdi bu sefer olur yaBizde 1 senedir uğraşıyoruz iki aydır tedavi deniyoruz :) regliniz gecikmiş aslında test yapsanız olur :)
Ama ben normalde ağrı bi hafta önce başlardı şimdi hiç ağrı falan olmadı regli günüm gelince ağrı oldu göğüs hassasiyeti oldu bilmiyorum ki acaba nedirYarın da gelmezse eğer yapıcam bi akşam kasık ağrosı vardı olcam sandım geçti ağrı şimdi bu sefer olur ya
Anladım rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin insallahYarın da gelmezse eğer yapıcam bi akşam kasık ağrosı vardı olcam sandım geçti ağrı şimdi bu sefer olur ya
Canım ben gecikmenin ertesi günü yaptım kaset test silik çizgi gördüm bugün tam bir hafta oldu gecikeli kan testi verdim sağlık ocağında sonucu bugün yetişmezse yarın alacam bakalımTest yapsam mı bugün sizce bekleyim mi bir gün daha çok heyecanlıyım
Anladım rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin insallahbu sefere umarım hamilesinizdir bana da haber edin olur mu
Nasılsın canım:) az önce test yaptım kaset test aldım negatif çıktıAnladım rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin insallahbu sefere umarım hamilesinizdir bana da haber edin olur mu?
Üzüldüm..umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edinNasılsın canım:) az önce test yaptım kaset test aldım negatif çıktı
Hala adet olmadım 6 gün oldu gecikmeÜzüldüm..umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edin
Kan verdi mi canimHala adet olmadım 6 gün oldu gecikme
Yok aşkım valla vermedim beyaz akıntı geliyor kasıklarım adet olcakmış gibi ağrıyor bide o kadarKan verdi mi canim
Bence bı kan verseydin iyi olurdu :)Yok aşkım valla vermedim beyaz akıntı geliyor kasıklarım adet olcakmış gibi ağrıyor bide o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?