- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Benim de öyle 9.ayımdayım denemeninGüzel dileğiniz için teşekkürlerNeredeyse bi sene oldu
Gecikme yok cuma regl günüm daha var yani kanda verdim asla 0ın üstünü görmezken 2.91 çıktı bugün. Doktorda erken daha dediAaaa geciktiniz mi sat bat ne
Ay hadi inşGecikme yok cuma regl günüm daha var yani kanda verdim asla 0ın üstünü görmezken 2.91 çıktı bugün. Doktorda erken daha dedi
Sat 5 ekimdi bat 4 kasımAy hadi inş
Bende aynı kuzum benim testim negatif olunca eşime çatıyorumher ay hüsranla karşılaşmaktan ihtimal vermiyorum artık ondan bekledim ya
Bende aynı kuzum benim testim negatif olunca eşime çatıyorum
Bence sabah ilk idrarınla yap veya gidip kan verrr inşallah bebeğin tutunmusturrTekrar merhaba canımmhala regli olmadım da ben şimdi test aldım, şimdi mi yapayım sence yarın sabah mı regli geçeli 12 gün oldu tam
Reglin 12 gün gecikmiş olsaydı tabi çıkardı ama kesin sonuç için kan ver mutlakabende anlamadım bişey bu işten yaptım test negatif çıktı yine fark eder mi sabah akşam olması dicem ama olsaydı çıkardı heralde dimi
Yarın sabah bide kan veriyim dayanamadım yaptım az önce de negatif çıktı.Reglin 12 gün gecikmiş olsaydı tabi çıkardı ama kesin sonuç için kan ver mutlaka
Kesin sonuç için kan vermek en iyisiYarın sabah bide kan veriyim dayanamadım yaptım az önce de negatif çıktı.
Kesin sonuç için kan vermek en iyisi
Evet teşekkür ederim yarın sabah bide kan veriyim o zaman konuşmak iyi geliyor sağolunKesin sonuç için kan vermek en iyisi
Şimdi mi yaptın testi resim atar mısın tabi varsa çıkarbende anlamadım bişey bu işten yaptım test negatif çıktı yine fark eder mi sabah akşam olması dicem ama olsaydı çıkardı heralde dimi
Yanlış anlamadıysam eğer bu test 2.91 beta yi mi gördü ?Gecikme yok cuma regl günüm daha var yani kanda verdim asla 0ın üstünü görmezken 2.91 çıktı bugün. Doktorda erken daha dedi
İki saat önce falan yaptım çöpe attım negatif çıkıncaŞimdi mi yaptın testi resim atar mısın tabi varsa çıkar
Şimdi mi yaptın testi resim atar mısın tabi varsa çıkar
Merhaba bu ağrılarınız şiddetli miydi ve ne kadar sürüyordu. Bata 5gun var arada kaşığa ağrı giriyoe hissediyorum ama sürekli değil acaba benimkinde belirti mıEm belirgin belirtim son bir haftadır alt karnımda sancı gibi bi ağrı var ara ara vuruo geçiyor iki gündür de adetim gecikti bu kadar başka bişi yok
Evet öyle olduYanlış anlamadıysam eğer bu test 2.91 beta yi mi gördü ?
Sonuç oldu merak ettimBenimde bat 26-27 ekim. Bekliyorum ama neyi bekliyorum bilmiyorum. Sıfır belirti. Herkesin belirtilerini okudum nerdeyse forumdaki. %90 ı bende yok. %10 u da benim kronik hallerim
Neyse. Daha bir hafta var. Ben de umutsuz olmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?