Bat bekleyenler kaç gününüz kaldı 😊 ?

Benim hiç belirtim yok. Hatta reglden bir hafta önce göğüslerim acırdı şimdi o da yok. Dinliyorum dinliyorum bir yerde bir şeyim var mı diye ama hiçbir yerde hiçbir şeyim yok

Yumurtlama günümün üstünden 5 gün geçti dün ve diğer gün sol kaşığının içinde Sanki biri cimcik atıyormuş gibi ağrı oldu ara ara bugün de duş alırken farkettim göğüs uçlarım sızlıyor erken gebelik belirtisi mi sizde durum ne gebelik testi yaptınız mı ve sizde bu belirtiler ne zaman oldu

Yumurtlama adetten 2 gun sonra oldu ve o zaman kansiz kaldim falan diye düşündüm cikolata çekmişti canim 1 hafta cikolata yedim daha sonra balik istedi canim ve baskada üstte yazdıklarım yani bende beklemedeyim test yaptım kaset silik çıktı erken test yaptim negatif çıktı bi kac günüm var daha adetim gecsin 1 hafta kadar sonra kan vericem

Hadi hayırlısı olsun inşallah

Olur inşallah ama ben sabah yapıcam sanırım tabi regl olmazsam..bu belirsizlik canımı sıkıyor doktorum 25 nde yap dedi ama ben dayanamiycam artık:) yok gibi hissediyorum zaten
Tekrar merhaba canım merak ettim test yaptın mı ne çıktı diye benim adetim 1 gün gecikti ama kasıklarım ara ara ağrıyor regli olcak gibi

2 gün gecikti adetim 3 gün kala test yaptım çift çizgiyi gördüm cok mutlu oldum sonra kan verdim negatif çıktı şimdi tekrar test yaptım yine tek çizgi işin garibi adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı oluyor yA bende belirti yok ne göğüs hassasiyeti ne migde bulanması ne kaşık ağrısı adet olursam klomen ve çatlama iğnesi baslıcaz dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…