- 24 Haziran 2022
- 298
- 134
- 18
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
İnşallah bakalımBiraz üzüldüm açıkçası bu ay çok umudum wardi olacak diye bu ay nasip değilmiş napalim:) umarım sizin güzel haberlerinizi alırım :)
Mrb kan testi verdim 15 ciktiAmin . Bi kac gun sonra daha daha net cikar inşallah. Yarin git kan ver hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ama yukselmezse diye korku girdi içimeHayırlı olsun
Yükselir stres yapmayınAma yukselmezse diye korku girdi içime
Benimde öyle30 31 Ekim en çok benimkine var
Bende kasık batması var ama belki normalde de vardı ben şimdi dikkat editoeum bilmiyorum gögüsler normal benim... Belki belirtilirBenimde öyleyumurtlamadan 2 gün sonra göğüs ağrısı başladı bende elimi bile vuramıyorum bu belirti olabilir mi acaba
Ayy ne güzel haberMrb kan testi verdim 15 cikti
Cok sevindim banada dua eder misin ismim fatma bende bebek istiyorumMrb kan testi verdim 15 cikti
Tabiki ederim Rabbım fatmacigim sana ve burdaki isteyen herkese nasip etsin Rabbım insallah amin Rabbım kabul etsin insallahCok sevindim banada dua eder misin ismim fatma bende bebek istiyorum
Yanliz ucgn once negatif olan şimdi pozitif sasirdimmCok sevindim banada dua eder misin ismim fatma bende bebek istiyorum
Allah'ım senden razı olsun canimm benim Rabbim saglikla afiyetle huzurla mutlulukla kucagina alip buyutmeyi nasil etsin sana ve tum hamislereTabiki ederim Rabbım fatmacigim sana ve burdaki isteyen herkese nasip etsin Rabbım insallah amin Rabbım kabul etsin insallah
Amin çok teşekkür ederim inşallah amin aminAllah'ım senden razı olsun canimm benim Rabbim saglikla afiyetle huzurla mutlulukla kucagina alip buyutmeyi nasil etsin sana ve tum hamislere
Yumurtlama günümün üstünden 5 gün geçti dün ve diğer gün sol kaşığının içinde Sanki biri cimcik atıyormuş gibi ağrı oldu ara ara bugün de duş alırken farkettim göğüs uçlarım sızlıyor erken gebelik belirtisi mi sizde durum ne gebelik testi yaptınız mı ve sizde bu belirtiler ne zaman olduBenim canim ilk önce balik çekti ve adetten sonra canim acayip çikolata çekmişti heralde kansiz kaldim diye düşünmüştümdaha sonra bel agrisi ve sol kasık ağrısı olustu ara ara da sag kasık ağrısı oluştu birde yumurtlamadan sonra iliski esnasında göğüs ucunu eşim ısırdı sandim göğüs ucu sizlamasi var birde akinti baskada belirti yok
Yumurtlama adetten 2 gun sonra oldu ve o zaman kansiz kaldim falan diye düşündüm cikolata çekmişti canim 1 hafta cikolata yedim daha sonra balik istedi canim ve baskada üstte yazdıklarım yani bende beklemedeyim test yaptım kaset silik çıktı erken test yaptim negatif çıktı bi kac günüm var daha adetim gecsin 1 hafta kadar sonra kan vericemYumurtlama günümün üstünden 5 gün geçti dün ve diğer gün sol kaşığının içinde Sanki biri cimcik atıyormuş gibi ağrı oldu ara ara bugün de duş alırken farkettim göğüs uçlarım sızlıyor erken gebelik belirtisi mi sizde durum ne gebelik testi yaptınız mı ve sizde bu belirtiler ne zaman oldu
Hadi hayırlısı olsun inşallahYumurtlama adetten 2 gun sonra oldu ve o zaman kansiz kaldim falan diye düşündüm cikolata çekmişti canim 1 hafta cikolata yedim daha sonra balik istedi canim ve baskada üstte yazdıklarım yani bende beklemedeyim test yaptım kaset silik çıktı erken test yaptim negatif çıktı bi kac günüm var daha adetim gecsin 1 hafta kadar sonra kan vericem
Olur inşallah ama ben sabah yapıcam sanırım tabi regl olmazsam..bu belirsizlik canımı sıkıyor doktorum 25 nde yap dedi ama ben dayanamiycam artık:) yok gibi hissediyorum zatentest yaptın mı sen ne oldu merak ettim bende bişey yok iki gün gecikti adetim hala test yapmadım
Tekrar merhaba canım merak ettim test yaptın mı ne çıktı diye benim adetim 1 gün gecikti ama kasıklarım ara ara ağrıyor regli olcak gibiOlur inşallah ama ben sabah yapıcam sanırım tabi regl olmazsam..bu belirsizlik canımı sıkıyor doktorum 25 nde yap dedi ama ben dayanamiycam artık:) yok gibi hissediyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?