- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Ya aslında 7.günü yaptım negatif çıktı sonra annem 1hafta daha bekle dediNasıl dayandinizzzz
Ben 4.günü doktora da gittim kan testi için bişe yok dedi adet söktürücü verdi bende belirtileri var diye almadım sonra 7.günü test yaptığımda negatif çıktı yarın bidaha yapicam inşaallahAyy nasıl dayandın test yapmadan ben gecikmenin ikinci günü yaptım silik çıktı haftaya kan verecem
Hayırlısı olsun inşallahAnlaşılan ilk deneme başarısız bizim
Benimki de o kadar oldu yarın yapacam ben denemekten zarar gelmez yap bence11 yada 13. Gün bugün çıkmaz mı daha idrar testinde
Hadi inşallaah güzel haberlerini bekliyouzBen 4.günü doktora da gittim kan testi için bişe yok dedi adet söktürücü verdi bende belirtileri var diye almadım sonra 7.günü test yaptığımda negatif çıktı yarın bidaha yapicam inşaallah
İnşaallah canım yarın haber ederimHadi inşallaah güzel haberlerini bekliyouz
YaaBen bu ay elendim kızlarinşallah sizler bu ay güzel haberler alırsınız N Nedesemolmuyor1 Evrenin mucize enerjileri
İnşallahYaadiğer ay olur inşallah
Hayırlısı olsun canim benim sıkma canini bu ay olmazsa öbür ay olurBen bu ay elendim kızlarinşallah sizler bu ay güzel haberler alırsınız N Nedesemolmuyor1 Evrenin mucize enerjileri
Biraz üzüldüm açıkçası bu ay çok umudum wardi olacak diye bu ay nasip değilmiş napalim:) umarım sizin güzel haberlerinizi alırım :)Hayırlısı olsun canim benim sıkma canini bu ay olmazsa öbür ay olur
Yanlış gormuyorsun canim silik cizgi var darisi bizim basimizada insallah cok sevindim adinaArkadaşlar sizce varmi ben mi yanlış goruyorum
Ya teşekkür ederim inşallah Rabbım burdaki bekleyen herkese nasip etsin inşallah amin 3gun önce yaptigimda yok tu bunda belirtmeye başladı nasıl oldu anlamadım vallaYanlış gormuyorsun canim silik cizgi var darisi bizim basimizada insallah cok sevindim adina
Amin . Bi kac gun sonra daha daha net cikar inşallah. Yarin git kan ver hayırlı haberlerini bekliyoruzYa teşekkür ederim inşallah Rabbım burdaki bekleyen herkese nasip etsin inşallah amin 3gun önce yaptigimda yok tu bunda belirtmeye başladı nasıl oldu anlamadım valla
Cok tesekkurler insallah haber edicemAmin . Bi kac gun sonra daha daha net cikar inşallah. Yarin git kan ver hayırlı haberlerini bekliyoruz
Rica ederim canim benim hayırlısı olsun simdidenCok tesekkurler insallah haber edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?