Bat bekleyenler kaç gününüz kaldı 😊 ?

Ayy nasıl dayandın test yapmadan ben gecikmenin ikinci günü yaptım silik çıktı haftaya kan verecem
Ben 4.günü doktora da gittim kan testi için bişe yok dedi adet söktürücü verdi bende belirtileri var diye almadım sonra 7.günü test yaptığımda negatif çıktı yarın bidaha yapicam inşaallah

Benimde bat 26-27 ekim. Bekliyorum ama neyi bekliyorum bilmiyorum. Sıfır belirti. Herkesin belirtilerini okudum nerdeyse forumdaki. %90 ı bende yok. %10 u da benim kronik hallerim

Neyse. Daha bir hafta var. Ben de umutsuz olmayayım

Arkadaşlar sizce varmi ben mi yanlış goruyorum

Eklentiler

• 20221020_153728.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 75
Yanlış gormuyorsun canim silik cizgi var darisi bizim basimizada insallah cok sevindim adina
Ya teşekkür ederim inşallah Rabbım burdaki bekleyen herkese nasip etsin inşallah amin 3gun önce yaptigimda yok tu bunda belirtmeye başladı nasıl oldu anlamadım valla

Ya teşekkür ederim inşallah Rabbım burdaki bekleyen herkese nasip etsin inşallah amin 3gun önce yaptigimda yok tu bunda belirtmeye başladı nasıl oldu anlamadım valla
Amin . Bi kac gun sonra daha daha net cikar inşallah. Yarin git kan ver hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…