- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Yarın da gelmezse 7 gün olcak gelmezse gidip veririm olmazsa şehir dışındayım bide. Akıntı hala geliyor bide kokulu enfeksiyon iltihap dan öyle gecikir mi acabaKan verdi mi canim
SanmıyorumYarın da gelmezse 7 gün olcak gelmezse gidip veririm olmazsa şehir dışındayım bide. Akıntı hala geliyor bide kokulu enfeksiyon iltihap dan öyle gecikir mi acaba
Merhaba! Bende de böyle ama adetime daha var kaç gündür pembe akıntı siz test yapacak mısınız bir dahaMerhaba :) Benim de 4 gün var adetime ilk defa pembe akıntı geliyor az az tuvalete çıktığımda oluyor sadece yumurtlamadan sonra gelmeye başladı 4 5 gün sürdü damla damla kesildi bugün sizce ne olabilir sebebi kokulu akıntı da geliyor enfeksiyondan öyle kanlı akıntı gelir mi acaba
Merhaba benim de bi hafta oldu geçti adetim 3 gün geçtiğinde yaptım negatif çıkmıştı ama daha yapmadım test adet olmadım da hala kasıklarım ara ara ağrıyorMerhaba! Bende de böyle ama adetime daha var kaç gündür pembe akıntı siz test yapacak mısınız bir daha
Canım geç döllenme olabilir bir hafta daha bekle derimMerhaba benim de bi hafta oldu geçti adetim 3 gün geçtiğinde yaptım negatif çıkmıştı ama daha yapmadım test adet olmadım da hala kasıklarım ara ara ağrıyor
İnşallahCanım geç döllenme olabilir bir hafta daha bekle derim
Tekrar merhaba canımmSanmıyorum
Maşallah iyi dayanmışsin şimdi yap canımTekrar merhaba canımmhala regli olmadım da ben şimdi test aldım, şimdi mi yapayım sence yarın sabah mı regli geçeli 12 gün oldu tam
Maşallah iyi dayanmışsin şimdi yap canım
Şimdi yaptım negatif çıktı yine 12 gün gecikti anlamadım valla bıktımTest yapınnnnn
Prolaktininiz yükselmiş olabilir Bi hormon testi yaptırabilirsinizŞimdi yaptım negatif çıktı yine 12 gün gecikti anlamadım valla bıktım
Bıkmak yokkk bu ay değilse bir dahaki ay inşallah :) ne zamandır deniosunuzŞimdi yaptım negatif çıktı yine 12 gün gecikti anlamadım valla bıktım
Güzel dileğiniz için teşekkürlerBıkmak yokkk bu ay değilse bir dahaki ay inşallah :) ne zamandır deniosunuz
Aaaa geciktiniz mi sat bat neBir hafta önce beklememeyi tercih ediyorum demiştim. Şimdi merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?