- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
İnşallah sizin de wardirAy inşallah vardır sizin debende çok istiyorum bu ay da hiç öyle belirti falan yaşamadım pembe renkte akıntı dışında
Bende aynı bir senedir deniyoruz bi sorun da yok ama olmadı gitti her belirtiyi hamileyim sanıyorum valla bende yoruldum bu sefer oldu diyorum yine yokİnşallah sizin de wardirben 1 senedir uğraşıyorum tedaviye başladık bu ay sadece klomen folik asit kullandim bu ay regl olursam doktorum nasıl bı tedaviye başlayacak bilmiyorum ama her ay ümitlerimin yıkılmasından yoruldum
Folik asit bende kullanmıştım olmayınca yine bıraktım onu daBende aynı bir senedir deniyoruz bi sorun da yok ama olmadı gitti her belirtiyi hamileyim sanıyorum valla bende yoruldum bu sefer oldu diyorum yine yok
Ayni bendeBende aynı bir senedir deniyoruz bi sorun da yok ama olmadı gitti her belirtiyi hamileyim sanıyorum valla bende yoruldum bu sefer oldu diyorum yine yok
Bende ilk bu ay kullandım doktorum bilindik bı folik asitte vermedi daha önce kullanani da duymamıştımFolik asit bende kullanmıştım olmayınca yine bıraktım onu da
Ayni bendebı defasında 15 gün reglim gecikti testlerde bişey çıkmadı ama ben var sahip sevinmiştim eşime sürpriz yapacaktım bebek ayakkabısı falan aldım o gün akşamına regl oldum o anki hayal kırıklığımı siz düşünün bu ay klomen kullandım en başında çok umitliydim ama karnımdaki ağrı regl ağrısı gibi.
Bende ilk bu ay kullandım doktorum bilindik bı folik asitte vermedi daha önce kullanani da duymamıştı
Amin rabbim isteyen herkesin kucağıni doldursunAy kıyamam ya inşallah olur en kısa zamanda. Benimde bi kere 10 gün geçti hep düzenliydi adetim. Sonraki ayda hiç yaşamadığım yine göğüslerim çok ağrıdı. Bu ay da bi belirti yok ama kan var inş olmuştur by Sfer valla test yapsam korkuyorum yine negatif görmekten. Valla sıkıldım artık. Allah isteyen herkese versin inşallah
Ben yapmıcam eğer gecikirse yapıcam. Kaç kere yaptım boşa gitti. Bence sizde öyle yapın fazla takmak da istemiyorum da adet dönemi yaklaşınca sadece düşünüyorum elimde olmadan. Sizin bişey çıkarsa haber verin bende veririmAmin rabbim isteyen herkesin kucağıni doldursungerçekten artık kendimi kötü hissediyorum sorunumuz yok ama olmuyor bir türlü bı tarafım test yap diyor bı tarafım yapma yapsam negatifi görsem çok üzülürüm cesaret edemiyorum artık
Olur inşallah ama ben sabah yapıcam sanırım tabi regl olmazsam..bu belirsizlik canımı sıkıyor doktorum 25 nde yap dedi ama ben dayanamiycam artık:) yok gibi hissediyorum zatenBen yapmıcam eğer gecikirse yapıcam. Kaç kere yaptım boşa gitti. Bence sizde öyle yapın fazla takmak da istemiyorum da adet dönemi yaklaşınca sadece düşünüyorum elimde olmadan. Sizin bişey çıkarsa haber verin bende veririm
İnşallah olmazsınızOlur inşallah ama ben sabah yapıcam sanırım tabi regl olmazsam..bu belirsizlik canımı sıkıyor doktorum 25 nde yap dedi ama ben dayanamiycam artık:) yok gibi hissediyorum zaten
Anladım inşallah bu ay bebisiniz sizinledirİnşallah olmazsınızbende dayanamıyorum ama beklicem belirti olmayınca bende yok gibi hissediyorum aslında o pembe akıntı kafamı karıştırdı ne olabilir acaba diye sadece
Amin inşallah sizin içinde dua ediyorum teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinAnladım inşallah bu ay bebisiniz sizinledirmüjdeli haberini bekliyorum
Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutluAmin inşallah sizin içinde dua ediyorum teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Evet ama arada sırada agri oluyor devamli değilŞuan sizde de mi var tek taraflı agrı. Benim aynı nokta agrıyor sadece adet agrısı gibi de değil
Benim de ikimiz de hamileyiz benceEvet ama arada sırada agri oluyor devamli değil
Bencede senin sagmi solmuBenim de ikimiz de hamileyiz bence
Solda seninBencede senin sagmi solmu
Çok teşekkür ederim iyi dileğiniz içinRica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlubende sizin için dua ediyorum rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa onu nasıl etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?