Bat bekleyenler kaç gününüz kaldı 😊 ?

Ay inşallah vardır sizin de bende çok istiyorum bu ay da hiç öyle belirti falan yaşamadım pembe renkte akıntı dışında
İnşallah sizin de wardir ben 1 senedir uğraşıyorum tedaviye başladık bu ay sadece klomen folik asit kullandim bu ay regl olursam doktorum nasıl bı tedaviye başlayacak bilmiyorum ama her ay ümitlerimin yıkılmasından yoruldum

Bende aynı bir senedir deniyoruz bi sorun da yok ama olmadı gitti her belirtiyi hamileyim sanıyorum valla bende yoruldum bu sefer oldu diyorum yine yok

Bende aynı bir senedir deniyoruz bi sorun da yok ama olmadı gitti her belirtiyi hamileyim sanıyorum valla bende yoruldum bu sefer oldu diyorum yine yok
Ayni bende bı defasında 15 gün reglim gecikti testlerde bişey çıkmadı ama ben var sahip sevinmiştim eşime sürpriz yapacaktım bebek ayakkabısı falan aldım o gün akşamına regl oldum o anki hayal kırıklığımı siz düşünün bu ay klomen kullandım en başında çok umitliydim ama karnımdaki ağrı regl ağrısı gibi..

Ay kıyamam ya inşallah olur en kısa zamanda. Benimde bi kere 10 gün geçti hep düzenliydi adetim. Sonraki ayda hiç yaşamadığım yine göğüslerim çok ağrıdı. Bu ay da bi belirti yok ama kan var inş olmuştur by Sfer valla test yapsam korkuyorum yine negatif görmekten. Valla sıkıldım artık. Allah isteyen herkese versin inşallah

Amin rabbim isteyen herkesin kucağıni doldursun gerçekten artık kendimi kötü hissediyorum sorunumuz yok ama olmuyor bir türlü bı tarafım test yap diyor bı tarafım yapma yapsam negatifi görsem çok üzülürüm cesaret edemiyorum artık

Ben yapmıcam eğer gecikirse yapıcam. Kaç kere yaptım boşa gitti. Bence sizde öyle yapın fazla takmak da istemiyorum da adet dönemi yaklaşınca sadece düşünüyorum elimde olmadan. Sizin bişey çıkarsa haber verin bende veririm

Olur inşallah ama ben sabah yapıcam sanırım tabi regl olmazsam..bu belirsizlik canımı sıkıyor doktorum 25 nde yap dedi ama ben dayanamiycam artık:) yok gibi hissediyorum zaten

Olur inşallah ama ben sabah yapıcam sanırım tabi regl olmazsam..bu belirsizlik canımı sıkıyor doktorum 25 nde yap dedi ama ben dayanamiycam artık:) yok gibi hissediyorum zaten
İnşallah olmazsınız bende dayanamıyorum ama beklicem belirti olmayınca bende yok gibi hissediyorum aslında o pembe akıntı kafamı karıştırdı ne olabilir acaba diye sadece

İnşallah olmazsınız bende dayanamıyorum ama beklicem belirti olmayınca bende yok gibi hissediyorum aslında o pembe akıntı kafamı karıştırdı ne olabilir acaba diye sadece
Anladım inşallah bu ay bebisiniz sizinledir müjdeli haberini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…