- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Folikasit olarak ne kullanıyorsunuz, bide bu klomeni neye gore yaziyolar doktor bana hic bisy yazmadi ben istemesem de yazmayacak gibi25 Eylülde folik asite 24 de klomene başladım
Benim hormonlarıma bakıldı yumurtalıklarımın gelişmediğini söyledi öyle klomen yazdı.Folik asit olarak da Lets plus women kullanıyorum eczanelerde yok bu özel getirttik bizFolikasit olarak ne kullanıyorsunuz, bide bu klomeni neye gore yaziyolar doktor bana hic bisy yazmadi ben istemesem de yazmayacak gibi
Test yaptım negatifBenim de ikimiz de hamileyiz bence
Bat ne zamanTest yaptım negatif
21-22 ekim. Kasıgımın sol tarafında farklı bi agrı vardı belki tutunmadır diye düşündüm ama negatif çıktıBat ne zaman
Hayırlısı olsun tabi ama umudunuzu kesmeyin. Regl olana kadar belli olmaz. İnşallah en kısa sürede güzel haber alırsınız21-22 ekim. Kasıgımın sol tarafında farklı bi agrı vardı belki tutunmadır diye düşündüm ama negatif çıktı
Benim adetim 13gün gecikti yarın test yapıcam bende çok heyecanlıyım
Nasıl dayandinizzzzBenim adetim 13gün gecikti yarın test yapıcam bende çok heyecanlıyım
Ayy nasıl dayandın test yapmadan ben gecikmenin ikinci günü yaptım silik çıktı haftaya kan verecemBenim adetim 13gün gecikti yarın test yapıcam bende çok heyecanlıyım
SolSolda senin
Test yaptım negatif çıktı
Yumurtlama üzerinden 14 gün geçtiyse sıkıntı yok kanama olmadiysa ben ovulasyon bile yaptığımda yumurtlamadan sonra tam 14 gün kanama oluyordu kanama gelmediyse bi ümit vardırTest yaptım negatif çıktı
11 yada 13. Gün bugün çıkmaz mı daha idrar testindeYumurtlama üzerinden 14 gün geçtiyse sıkıntı yok kanama olmadiysa ben ovulasyon bile yaptığımda yumurtlamadan sonra tam 14 gün kanama oluyordu kanama gelmediyse bi ümit vardır
Belkide bu ay iki kere yumurtladik olamazmi belkide yerlrsmek için yer arıyor bazi testler 50 üzeri ölçüm yapıyor bence adetin gecmesini beklemek lazim11 yada 13. Gün bugün çıkmaz mı daha idrar testinde
Doğru bekleyelim bakalmBelkide bu ay iki kere yumurtladik olamazmi belkide yerlrsmek için yer arıyor bazi testler 50 üzeri ölçüm yapıyor bence adetin gecmesini beklemek lazim
Şunun şurasında kac gun kaldi beklemek lazımDoğru bekleyelim bakalm
Evet bende bi kac ay önce senin gibi olmustum 3.8 çıkmıştı iki gün sonra edet olmuştumKızlar merhaba bende bu ay için umutluydum bat 21 bugün grip nezle gibi olduğum için acile giriş yaptırdım ordan doktora söyledim kan testide istedi ama sonuç negatif 1,2Adet gecikmesi yaşarsan tekrar bakılabilir dedi ama kanda çıkmaması kesinlik sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?