- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.201
Aynen ya benim de yumurtlama zamanı olur biter bu sefer bitmiyor hatta ara ara çok geliyor ara ara azalıyor tam bitti herhalde diyorum yine geliyor :) inşallah güzellikleri de getirirbenım yumurtlama akıntım normalde bır gu o da bir kere olurdu bu ay 8 gün boyunca her gün farkettim o akıntıyı
Sen demiştin bana hamiissin kesin diye tuttu:)hayırlııı olsunnn canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinn :) çok sevindim
inşallah canım :)Aynen ya benim de yumurtlama zamanı olur biter bu sefer bitmiyor hatta ara ara çok geliyor ara ara azalıyor tam bitti herhalde diyorum yine geliyor :) inşallah güzellikleri de getirir
evett belim agrıyor demiştin ya ordan anlamıstım :) ha birde ovu testin pozitifti dimi yanlıs hatırlamıyorumSen demiştin bana hamiissin kesin diye tuttu:)
koku var ama rahatsız eden kötü bir koku değilkizlar hamisler akintilariniz kokulumu oluo acaba
Benim kokulu ama enfeksiyon varmıs bende canımkizlar hamisler akintilariniz kokulumu oluo acaba
Evet canım 5 gün önceden pozitif cıkmıstı seninde öyleymiş :)evett belim agrıyor demiştin ya ordan anlamıstım :) ha birde ovu testin pozitifti dimi yanlıs hatırlamıyorum
Canım beni de eklersen sevinirim bat 17 eylül :)İnşallah canım inşallah
Ayni gun bat :) hic belirtin var mi?Canım beni de eklersen sevinirim bat 17 eylül :)
Bende tam sana yazacaktım :) benim de senin gibi belirtim göguslerim şişti acıyor özellikle sol gogsum birde sol kasık agrisi var ama benim umudum yokAyni gun bat :) hic belirtin var mi?
Neden sol gogus bana cok acayip geldi :) aslinda ben de cok umutlu degilim ama.. neyse biz haberleselim senin durumu da merak ederim ben :) son bir hafta zaten.. insallh ikimiz de hamileyizdir :)Bende tam sana yazacaktım :) benim de senin gibi belirtim göguslerim şişti acıyor özellikle sol gogsum birde sol kasık agrisi var ama benim umudum yok
Bana da garip geliyor ben bu ay aslan pencesi Civan percemi çoban çantası kürünü uyguladım ama yumurtlamayı kaçırdım sanırım artık nasip senin uyguladığın bir kur var mi Aynen haberleselim :)Neden sol gogus bana cok acayip geldi :) aslinda ben de cok umutlu degilim ama.. neyse biz haberleselim senin durumu da merak ederim ben :) son bir hafta zaten.. insallh ikimiz de hamileyizdir :)
Dediklerinin hicbirini bilmiyorum. :) ben ovulasyon testi uyguladim. Ama oyle yaptigimi esim anladi bi gun inadina iliskiye girmedi ama yine de tutma ihtimali var gun asiri iloskiye girdik sayilir. Yani beklemedeyim :)Bana da garip geliyor ben bu ay aslan pencesi Civan percemi çoban çantası kürünü uyguladım ama yumurtlamayı kaçırdım sanırım artık nasip senin uyguladığın bir kur var mi Aynen haberleselim :)
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım :)Dediklerinin hicbirini bilmiyorum. :) ben ovulasyon testi uyguladim. Ama oyle yaptigimi esim anladi bi gun inadina iliskiye girmedi ama yine de tutma ihtimali var gun asiri iloskiye girdik sayilir. Yani beklemedeyim :)
Çok çok çok teşekkür ederim canım sağol iyiki sizleri tanimisim hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum siz benim yakın arkadaşlarimdan daha iyisiniz onlardan daha iyi teselli veriyorsunuz bana onlar asıl hamile oldukları için beni kıskandırmaya çalışıyorlarCanım, psikoloji de cok önemli. Biraz kafanı dinle sonra yine yaz olur mu, lütfen. Seni seviyoruz. Bu ugurlu topiği sen actın, ugurun bu ay seni bulsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?